Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    23. Prosinac 2017. 10:36

Jedino sto mi je kosa toliko masna da mozes na njoj peci meso i smrdim po kiselom mlijeku.. al nema veze, kad muz dodje operem se u miru, mislim da sam zasluzila dugiiii tus! 😂😂

MY_life <3
    23. Prosinac 2017. 11:33

Hvala cure na odgovorima za kremicu mislim da cu na kraju mustelu uzet :) treca sveznalicu je tvoj simunko ga je dobio na poklon od bakicu za Božić :) Al violeta hvala ipak :) kod nas je i dalje prekrasno vrime čekam da se šef probudi pa cemo u šetnju :) 

MY_life <3
    23. Prosinac 2017. 11:36
    Ovako je to izgledalo jučer danas ćemo ponovno jer mali prasac obožava bit vani :)
    Ovako je to izgledalo jučer danas ćemo ponovno jer mali prasac obožava bit vani :)

Barkleys
    23. Prosinac 2017. 12:03

Bubamara - ajme predivno. Baš vam zavidim. Vama koji živite na moru. Šef je presladak. :D

treca_sreca
    23. Prosinac 2017. 12:37

bubamara divna je slika.....mi evo niti 10min hoda do mora a ne koristimo to uopće
    jer mila ne voli šetnje baš:(
    sveznalica - violeta javila sam ti se preko fejsa... :)

žena-majka-carica:)

Bela
    23. Prosinac 2017. 12:47

Cure koje jos nemaju sveznalicu u dm su sad igracke na 30%, pa jos onih 15% od bodova tko ima, ustedi se bar nesto..Mi ga jos nismo kupili.
    I me ti si kao one mame koje samo u casopisu postoje, blago tebi...osim kose ajde

Marijana12345
    23. Prosinac 2017. 12:59

sanjchi255

Mame…jel ovo tjemenica? Neznam kolko se vidi…ljusti se onako

Da ali nije strasna. Mi smo imali tako pa sam namazala maslinovim uljem i istrljala tetricom. U kupanju taj dan je otislo sve

Aurora1611
    23. Prosinac 2017. 13:01

Sanjchi imamo isto odjelce to s micom samo smo mi imale 56 vel pa je Una prerasla 😊 
    Dena za koliko prodaješ klokanicu?? 

MY_life <3
    23. Prosinac 2017. 13:13

Nama je malo dalje možda 15min vožnje s kolicima pa nekad odemo Al ovako svaki dan po kvartu on obožava biti van i voziti se tako da iskoristim i za nabijanje kondicije hahaha

I_me
    23. Prosinac 2017. 13:24

Bubamara super slika. Ja cu sutra slilat svoju malu tako. Ako bude lijep dan ko danas, sutra ujutro cemo do adventa i djir po rivi. 😊
    Hahahahs bela hvala ti! 
    Danas sam ko iz casopisa a jucer ko sa smetlista 😂
    Ali trudim se, ne mora blistat sve i bit sve cakum pakim.. vidim da se i ja mala dobro osjecamo ako je mama zadovoljna. A sad mala ima i nekakvu svoju rutinu i zna se zabavit nekako sama pa stignem svasta. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.