Sanjchi, sretno kod zubara 😘 muz 9.1. idem vaditi umnjak... jucer je bio zubaru...
Treca, WUUUHUUU 😍😍😍😍 SUUUUPEEEEER za susilicuuu 😁

Treca evo od onda kad sam tj napisala da vise ne bljuje do jucer je povracao nenormalno. Jucer nijednom, jutros isto tako jer je jos uspavan. Nisam ga jutros podigla na podrigavanje, malo mu je iscurilo niz obraz ali nije protestirao ni plakao pa sam ga ostavila lezat dok smo se mazili i gledali zvjezdice na plafonu. Najgore mi je to sta moram lovit trenutak kad da mu dam Lactibiane da i to ne povraca.
Mamasita zao mi je zbog grcica, ali sta Barbi veli, bolje prek dana nego prek noci. Nama Biogaia nije pomogla, tada dok smo nju koristili na mahove je pomogao samo jastucic od tresnjinih koscica koji sam mu zagrijan metnula na trbuscic i zamotala u deku onako kako inace povijaju u bolnici da ne moze mrdat. Valjda mu je ta toplina i skucenost dala osjecaj sigurnosti pa se znao malo umiriti.
Barbs ta tvoja sveki bas ima zlobne komentare. Sta joj nisi rekla: mogli ste ga i vi presvuci. 😎😈 kad smo kod toga... pampers mi je izdrzao od 22-7:30 plus strasno obilnu kakicu jutros (nisam namjernl mijenjala jer se uvijek uzasno pokaka kod prvog jutarnjeg dojenja)! Odusevljena sam. Samo pampers za noc!
Violeta rucno izdajas obje istodobno? Onak da ti sise vise prema dole?
Ja sam jucer imala nekog posla i rekla mm da nahrani malog s mlijekom prethodno izvadjenim iz zamrzivaca. Pojeo je 110 🤤🤤🤤 a ja sam nakon toga izdojila 130. Ok mogla sam jos malo ali nisam htjela da si ga ne navucem. Tak da ti ni ja nemam bogzna kolko viskova...

ja ovo jucer narucila. 50% snizeno do 17.12. 250kn +30kn dostava. Tako nesto dugo trazim.. to je imao i moj necak.. predobra mi je stvar. Prvo je hranilica a kasnije stol i stolica.

Marijana, ocito cu i ja morati imati zlobne komentare, pa.kud puklo da puklo 😋
I me, aaaaa, preforaaaaa jeeee... to nas je pitala frendica ako zelimo ali nemamo puno mjesta u stanu, pa sam rekla radje onu drugu... da imamo vise mijesta deeefinitvno bi tu kupili 😊

Marijana, ocito cu i ja morati imati zlobne komentare, pa.kud puklo da puklo 😋
I me, aaaaa, preforaaaaa jeeee… to nas je pitala frendica ako zelimo ali nemamo puno mjesta u stanu, pa sam rekla radje onu drugu… da imamo vise mijesta deeefinitvno bi tu kupili 😊
Iskreno nemam ni ja mjesta 😂😂😂
50 kvadrata prekrcanih! I muz me pita a di cemo to stavit??? Reko izbacit cemo stol u dnevnom 😂😂😂

Ohooo 😂😂😂😂😂😂 Imate 20kvadrata vise 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 a tako i muz 😂😂😂😂 ja svasta kupim i onda on meni: daaaaa, na strop cemo stavit aahahahhahahahahahahahhahahahahha

Prezivjele smo noc! 😥
Nisam joj ni pelenu htjela mijenjat jer mi treba pola sata da ju promjenim a da ne skinem remencice, a nisam ih htjela skidat odmah prvi dan da ju ne bunim. Danas se kupamo pa cu joj ih skinit,nadam se da ce ok prihvatit ponovno stavljane.
Ali dok spava mi se cini da se hoce pomaknit/mlatit nogama al ne moze pa pocne plakati 😟 al sva sreca brzo se smiri..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji