Prezivjele smo noc! 😥
Nisam joj ni pelenu htjela mijenjat jer mi treba pola sata da ju promjenim a da ne skinem remencice, a nisam ih htjela skidat odmah prvi dan da ju ne bunim. Danas se kupamo pa cu joj ih skinit,nadam se da ce ok prihvatit ponovno stavljane.
Ali dok spava mi se cini da se hoce pomaknit/mlatit nogama al ne moze pa pocne plakati 😟 al sva sreca brzo se smiri..
:( :( :( :(
Držite se mama u tata! :*
Prezivjele smo noc! 😥
Nisam joj ni pelenu htjela mijenjat jer mi treba pola sata da ju promjenim a da ne skinem remencice, a nisam ih htjela skidat odmah prvi dan da ju ne bunim. Danas se kupamo pa cu joj ih skinit,nadam se da ce ok prihvatit ponovno stavljane.
Ali dok spava mi se cini da se hoce pomaknit/mlatit nogama al ne moze pa pocne plakati 😟 al sva sreca brzo se smiri..
:( :( :( :(
Držite se mama u tata! :*
Isparavak: mama i tata :D
Marijana hvala ti! Ja bih trebala na desnom boku dati njoj lijevu cicu jer ona jede samo iz lijeve! Pokušat cu isto to samo s drugog boka 😍
A zasto ne jede iz desne?
I me vjerujem da ti je tesko gledat ju tako, ali brzo ce proci vrijeme i opet ce maltarat nogama 😊

Ja sam bila preko 2 h u SN, sopingirala bozicne poklone i jos nisam gotova 😂nadam se da cu u ponedjeljak/utorak sve rijesit.
Pretpostavljam da nam porodiljna sjeda u ponedjeljak?

Marijana od prvog dana u bolnici ju je odbijala, pokušavala sam ja, pokušavali sestre no nista! Imala sam uvučene bradavice pa sam pocela sa šeširićima s kojima je uspjela jest ali opet samo lijeva! I kako je u lijevoj normalno bilo vise mlijeka tako je sve vise i vise na nju jela! U desnoj sad ima mlijeka da pocica par minuta i to je to! Koliko god sam forsirala desnu to bi na kraju završilo placem i vraćanjem na lijevu! Sad izgledam kao Alien, desne ni nema kao suha šljiva je xD a lijeva D košarica 😂

Sretna da, u pon je porodiljna! Taman taj dan idem s njom fizijatru u Sisak i mislila kupit cu poklone no naručene smo u 7 i 15 a porodiljna sjedne oko 12 a nemam di bit s njom do 12

I me, vjerujem da vam nije lako gledati ju u tome. Nažalost svatko ima nešto što ga muči, nama su to cjelodnevni grčevi. Ja uvijek kažem da je dobro dok je nešto prolazno i da se riješiti, a uvijek vrijedi ona parola proći će, iako treba vremena i živaca dok prođe al zaista je tako. Bitno da se da riješiti. Držite se!
Tko je spominjao psića sveznalicu, da je uzeo negdje na akciji i gdje?

Marijana hvala ti! Ja bih trebala na desnom boku dati njoj lijevu cicu jer ona jede samo iz lijeve! Pokušat cu isto to samo s drugog boka 😍
Aurora, zasto dojis samo iz lijeve sise?
Meni dojenje ide ok, sa lijeve sise super, a desna bradavica me bas zaboli kad ona primi i povuce. Maze s pureline kremom, ima li tko kakav bolji savjet?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji