Treca i iskusne mame sta kazete na loco lobo clic&go ili mei tai loco lobo nosiljku? Ima sad akcija pa ne znam
Iskreno prvi put cujem za to. Ja ne bih uzimala nikad neke no name ili neke nepotvrdjene od strane medicinske struke samo radi akcije. I ono kad sam cula da neke zene iz osijeka ili odnekud iz slavonije sivaju nosiljke malo sam ostala zatecena da se to tak naveliko siva i prodaje puno radi dezena i razlicitih ukrasa, a pitanje da li je ergonomski ispravno. To moze sje**** kicmicu kindacima za cijeli zivot. Mislim da se u nosiljku isplati investirati, isto kao i u AS.
Dena Ergobaby je kod nas u HR oko 1000-1100kn, ona nova linija s prozracnom mrezicom je malo skuplja. Posto je Mancuca cjenovno u rangu malo ispod Ergobabyja, mozes se eto ravnati po tome i tako odrediti cijenu. Uvijek mozes spustati ako ne bude zainteresiranih. Stavi obavijest i u jesenskw i proljetne bebe.
*zimske i proljetne
I me, tako je! Sretna mama, sretna beba! Sve osjete 😍😍😍 Uzivajte sutra !! 😘
Buba mara, predivna slikica! Kako samo on uzivaaaa! 😍😍😍😍😍
V, nisam shvatila.. zena ti je rekla da si debela ili???
Hedge, bas fora izgleda!
Treca, moguce da je stvarno skok u pitanju... al nisam primjetila da mi po danu non stop cika.. Ja ti sutra slikam 😆
Mamisita, uuuulalaaaa.
1000kn kaznaaa???
Neka ste i vi uzivali 😍😍😍😍😍😍😍😍
Barbs Nema puno zaostatka jer čini se je svima bus day. XD
Violeta Ovo su ti super nosiljke. Pogotovo mei tai. Stalno se spominju u grupi babywearing na fb. Ako imaš fb potraži grupu pa upiši ime nosiljke u tražilicu. U toj grupi imaš i savjetnice pa se žene pofotkaju s montiranom nosiljkom i one im kažu što treba popraviti itd.
Mamasita Ti živiš blizu trga? Kako ideš do grada? Autom? Jesi li bila već s kolicima u tramvaju? :)
Barbs aa fino si se naradila danas ali i uzivala a sad odmaraj. I mi smo sami, muz svira a L pava. Jako je bas mazan. Daaaa rekla mi je da sam debela 🤣🤣 mislim jesam, priznajem, ali sta mi ima to ona rec, od frendice mama koju vidim 4x godisnje. Onak 🤔 A znam i sama moje kile i svjesna sam (odoh sad ubit se u cokoladi🤣🤣😂 salim seee). I ja sam sve sredila danas, sutra kuham sarmu i tako, idemo kod mojih na kavu i necemo nista radit vise 😊 osim kitit bor hehe 😊😊
BarbsNema puno zaostatka jer čini se je svima bus day. XD
VioletaOvo su ti super nosiljke. Pogotovo mei tai. Stalno se spominju u grupi babywearing na fb. Ako imaš fb potraži grupu pa upiši ime nosiljke u tražilicu. U toj grupi imaš i savjetnice pa se žene pofotkaju s montiranom nosiljkom i one im kažu što treba popraviti itd.
MamasitaTi živiš blizu trga? Kako ideš do grada? Autom? Jesi li bila već s kolicima u tramvaju? :)
Jesam u toj grupi sam pa sam zato i cula za te nosiljke. 😉 I vidim da dosta ima pozitivnih komentara.
Tako je, H 😆 Busy daaaay 😂😂😂
V, pa ajmeee... koja zena.. ne brini. i mi cemo skinuy kad tad te kg ahahahaha 😂😂😂😂 Ja se nadam da cu do ljeta skinut taj visak... od 1.mj krecem trenjrat...
Jel ima koja onu famoznu ovcu Ewana? 😁 i onog psica, ne znam kako se zove 😁 ako koja ima molim vas podijelie iskustva. Ako su to gluposti steta mi bacanja novaca. Danas je luuuuudnica 😆 ja sam u 2 sata kupila darove za svoje i njegove i ne znam jos sto bi malom 🤔 i jos se mm naljutio sto nisam htjela na pizzu. Moji su cuvali a mali je plakao jer je bio gladan. Pa ja bi se prije ubila nego da ja jedem a ne nahranim malog 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji