Samjchi, bas je slatka 😍😍 a koliko kooosice ima 😍😍😍😍
Barbi, aaah to majcinstvo… nadam se da ces i sebe pocastiti 😉
A njihov osmijeh mi je dovoljan😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Moje dijete je danas bilo turbodobro😁😊 uspjela sam svasta..sto je najbitniej, uspjela sam skuhat, rucat i vecerat na miru🎉🎉🎉
Oprala dve masine vesa, usisala cijelu kucu, jos podove oprat, gore cu sutra a dolje mislim da cu na badnjak navecer😅 sad je evo malo drijema, a ja cu uc ispeglat njenu robu..
Jucer sam bankrotirala…potrosila sam 2 soma kuna, mislila sam da ce me mm udavit😂😂😂 samo 700 i nesto sam ostavila u LIDLu…ima mala sad sta nosit😆
Oćeš se mijenjat za djecu? XD I moja je crna i slatka...
Evo meeee.. ja sam pekla kolacice i muz sa mnom 😁🤣🤣 sad gledamo njih na tv-u a mali kad muza priblize vice grrr 😁😁🤣🤣🤣 umiremo od smijeha hahahahahahah
Maslacak posto si se prva javila za sveznalicu, onda je tvoj😉 Jesi jos zainteresirana?
Dena kolko para? Ja sam totalni tupko za to 🤣🤣 do kolko kila ide, jel podrzava ispravan polozaj djeteta? Malo cu ja jos zaguglat 😊
Sanjchi sve ti je bas lijepo a malena princeza divnaaa 😊😊
Hvala vam za s7 odmah sam stavila tako i meni ke za oci punoo bolje HVAAALLAÀ😊😊😊😍
Pobjegla mi poruka...
Otišla na advent i muž čuvao malu. Veli da je bila nervozna ko nikad, nikako ju nije mogao umiriti. Ne znam jel dan takav il je osjetila da me nema pa zato. Jel moguće da je zbog toga??
Sad sam ju smirila i zaspala je jedva.
Prvi put da sam nekud izašla bez nje i cijelo vrijeme mislila o njoj, nikako se opustiti.
I to malo mi je falila, a kad sam s njom imam osjećaj da mi fali vrijeme samo za mene...
Pobjegla mi poruka…
Otišla na advent i muž čuvao malu. Veli da je bila nervozna ko nikad, nikako ju nije mogao umiriti. Ne znam jel dan takav il je osjetila da me nema pa zato. Jel moguće da je zbog toga??
Prvi put da sam nekud izašla bez nje i cijelo vrijeme mislila o njoj, nikako se opustiti.
I to malo mi je falila, a kad sam s njom imam osjećaj da mi fali vrijeme samo za mene…
Isto tako se i ja osjecam. Kad nisam s njim fali, a kad smo stalno skupa htjela bih malo vrijeme za sebe. Ja mislim da je osjetila da tebe nema i zbog toga bila nervozna. Jer meni je Leon kad sam ga ostavila s mamom odbijao sisu ali kad je doma s tatom sve bude ok, jer su sad skoro stalno skupa kak je muz doma vecinom. Osjete bebe vise nego sto mi mislimo
Moje dijete je danas bilo turbodobro😁😊 uspjela sam svasta..sto je najbitniej, uspjela sam skuhat, rucat i vecerat na miru🎉🎉🎉
Oprala dve masine vesa, usisala cijelu kucu, jos podove oprat, gore cu sutra a dolje mislim da cu na badnjak navecer😅 sad je evo malo drijema, a ja cu uc ispeglat njenu robu..
Jucer sam bankrotirala…potrosila sam 2 soma kuna, mislila sam da ce me mm udavit😂😂😂 samo 700 i nesto sam ostavila u LIDLu…ima mala sad sta nosit😆
Oćeš se mijenjat za djecu? XD I moja je crna i slatka…
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Upisah se od smijeha….a sto ak se zamjenimo a moja bude zlocesta a tvoja dobra?😆😆
Onda ti ju lako vratim. Hahaha. Uspavljujem je od 8. I dalje je sova. SOVA. Od 7 ujutro ju nanašam... Danas je extra. Muž mi radi do ponoć. Doslovno razmišljam da se bacim kroz prozor. XD
Pobjegla mi poruka…
I to malo mi je falila, a kad sam s njom imam osjećaj da mi fali vrijeme samo za mene…
Suncokretice,osjetila je da te nema😊
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji