Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    16. Listopad 2017. 10:57

Recimo jutros, stavljala sam svakoj bocu u usta bar desetak puta od 6 do 10 s par dojenja, sve nesto malo po malo za po...opsovati 

violeta1
    16. Listopad 2017. 10:58

Bebushka

Violeta moju djecu smiruje hrana i kad se cini da nema sanse da mogu jos pojest dosta im je potegnit dva puta iz boce ili sise samo da osjete mliko na jeziku da se smire..znaci kod mene samo hrana, hrana i opet hrana…i mamu je tako moguce smirit pa je valjda nasljedno

I kod mene je tako hehe 😊 Svi volimo papat 🤔
    Kako su cure, moze neka slikica gdje su skupa? Preslatko mi je vidjeti dvije bebice ❤

Marijana12345
    16. Listopad 2017. 11:05

barbs

Violeta, OOOOOO DAAAAAA… Sve mi je poznato vjeruj mi…Na početku sam bila očajna… I onda sam skužila da ništa ne može pomoći kod tog urlanja… Diego JAKOOO urla kad ga se presvlači i kad je gol (ne kad se kupa - srećom - ovisi o danu!) u 90% slučajeva… i jednostavno sam otupila na to..Suncokretice, inače kad Diego zaspi ispusti cicu i tako znam da je zaspao….

I moj isto urla na presvlacenje i kad je gol.. a jos vise kad se uneredio... ne daj boze da malo kakice bude u peleni... cistunac!
    Btw cure... jucer mi je pobjegla s bebinom robicom u masinu jedna majica kratkih rukava i pofarbala tetrice i robicu u zuto. Kako to izbijeliti a da nije obican agresivni izbjeljivac? Perem djecju robicu sa sensitiv sredstvom za bebe iz DMa... 😣😣

MY_life <3
    16. Listopad 2017. 11:07

barbs

Violeta, OOOOOO DAAAAAA… Sve mi je poznato vjeruj mi…Na početku sam bila očajna… I onda sam skužila da ništa ne može pomoći kod tog urlanja… Diego JAKOOO urla kad ga se presvlači i kad je gol (ne kad se kupa - srećom - ovisi o danu!) u 90% slučajeva… i jednostavno sam otupila na to..Suncokretice, inače kad Diego zaspi ispusti cicu i tako znam da je zaspao….

To su mali sefovi, i Šimun je takav kad ga se ignorira samo krene urlat ostaje bez zraka, poplavi i trese se i onda kad mi kazu ostavi ga da place! Nema sanse ko zna sto se moze dogoditi kad je tako mali! 
    Ugl i njega je tatica naucija na ruke al sad kako mu je sve postalo zanimljivo malo vise ga stavljam u njihaljku pa promatra zivotinjice i slusa glazbu ili da vise zabavljam na kaucu/krevetu...al ima nesto u tome da je faza jer kad ga krenu grcevi samo trazi da ga se nosi 

Marijana12345
    16. Listopad 2017. 11:08

Zar nisu skokovi u razvoju u 3., 6. i 9.tj te 3., 6. i 9mj???

violeta1
    16. Listopad 2017. 11:31

Buba_mara

barbs

To su mali sefovi, i Šimun je takav kad ga se ignorira samo krene urlat ostaje bez zraka, poplavi i trese se i onda kad mi kazu ostavi ga da place! Nema sanse ko zna sto se moze dogoditi kad je tako mali!
    Ugl i njega je tatica naucija na ruke al sad kako mu je sve postalo zanimljivo malo vise ga stavljam u njihaljku pa promatra zivotinjice i slusa glazbu ili da vise zabavljam na kaucu/krevetu…al ima nesto u tome da je faza jer kad ga krenu grcevi samo trazi da ga se nosi

Ja ne kuzim te mame koje mogu ostavit bebe da placu dugo. Ok ne skacem ni ja na prvi kme al kad vidim da place dodem a to kad pocne tak gusit se kao sinoc dok se kupao pa moram ga uzet, jucer sam i ja bila sva okupana s njim hehe
    Imat ce oni puno faza

violeta1
    16. Listopad 2017. 11:32

Vagala sam se sad i izgubila.sam kilu i pol od kad smo doma. Jos 5kg da se vratim na kilazu s pocetka trudnoce.

barbs
    16. Listopad 2017. 12:01

Bebushka

Violeta moju djecu smiruje hrana i kad se cini da nema sanse da mogu jos pojest dosta im je potegnit dva puta iz boce ili sise samo da osjete mliko na jeziku da se smire..znaci kod mene samo hrana, hrana i opet hrana…i mamu je tako moguce smirit pa je valjda nasljedno

ISTOOOO TAKO!  Hrana i cica u usta  Ali ja sam sada počela negdje između uvaljivati i dudu... POGOTOVO kad je cikao previše... Ako ne - odu moje bradavice 
    Violeta, sj* suu!!! I komplicirani! 
    Bebushka, tko god da je to izmislio - hvala mu!  Stvarno je lakše 

barbs
    16. Listopad 2017. 12:02

Marijana

Zar nisu skokovi u razvoju u 3., 6. i 9.tj te 3., 6. i 9mj???

Jesu! 

barbs
    16. Listopad 2017. 12:04

ZNAČIIII, SVE IMAMO MALE ŠEFOVE?? 
    Violeta, SUUUUPEEEEEER!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.