Recimo jutros, stavljala sam svakoj bocu u usta bar desetak puta od 6 do 10 s par dojenja, sve nesto malo po malo za po...opsovati
Violeta moju djecu smiruje hrana i kad se cini da nema sanse da mogu jos pojest dosta im je potegnit dva puta iz boce ili sise samo da osjete mliko na jeziku da se smire..znaci kod mene samo hrana, hrana i opet hrana…i mamu je tako moguce smirit pa je valjda nasljedno
I kod mene je tako hehe 😊 Svi volimo papat 🤔
Kako su cure, moze neka slikica gdje su skupa? Preslatko mi je vidjeti dvije bebice ❤
Violeta, OOOOOO DAAAAAA… Sve mi je poznato vjeruj mi…Na početku sam bila očajna… I onda sam skužila da ništa ne može pomoći kod tog urlanja… Diego JAKOOO urla kad ga se presvlači i kad je gol (ne kad se kupa - srećom - ovisi o danu!
) u 90% slučajeva… i jednostavno sam otupila na to..
Suncokretice, inače kad Diego zaspi ispusti cicu i tako znam da je zaspao….
I moj isto urla na presvlacenje i kad je gol.. a jos vise kad se uneredio... ne daj boze da malo kakice bude u peleni... cistunac!
Btw cure... jucer mi je pobjegla s bebinom robicom u masinu jedna majica kratkih rukava i pofarbala tetrice i robicu u zuto. Kako to izbijeliti a da nije obican agresivni izbjeljivac? Perem djecju robicu sa sensitiv sredstvom za bebe iz DMa... 😣😣
Violeta, OOOOOO DAAAAAA… Sve mi je poznato vjeruj mi…Na početku sam bila očajna… I onda sam skužila da ništa ne može pomoći kod tog urlanja… Diego JAKOOO urla kad ga se presvlači i kad je gol (ne kad se kupa - srećom - ovisi o danu!
To su mali sefovi, i Šimun je takav kad ga se ignorira samo krene urlat ostaje bez zraka, poplavi i trese se i onda kad mi kazu ostavi ga da place! Nema sanse ko zna sto se moze dogoditi kad je tako mali!
Ugl i njega je tatica naucija na ruke al sad kako mu je sve postalo zanimljivo malo vise ga stavljam u njihaljku pa promatra zivotinjice i slusa glazbu ili da vise zabavljam na kaucu/krevetu...al ima nesto u tome da je faza jer kad ga krenu grcevi samo trazi da ga se nosi
Zar nisu skokovi u razvoju u 3., 6. i 9.tj te 3., 6. i 9mj???
To su mali sefovi, i Šimun je takav kad ga se ignorira samo krene urlat ostaje bez zraka, poplavi i trese se i onda kad mi kazu ostavi ga da place! Nema sanse ko zna sto se moze dogoditi kad je tako mali!
Ugl i njega je tatica naucija na ruke al sad kako mu je sve postalo zanimljivo malo vise ga stavljam u njihaljku pa promatra zivotinjice i slusa glazbu ili da vise zabavljam na kaucu/krevetu…al ima nesto u tome da je faza jer kad ga krenu grcevi samo trazi da ga se nosi
Ja ne kuzim te mame koje mogu ostavit bebe da placu dugo. Ok ne skacem ni ja na prvi kme al kad vidim da place dodem a to kad pocne tak gusit se kao sinoc dok se kupao pa moram ga uzet, jucer sam i ja bila sva okupana s njim hehe
Imat ce oni puno faza
Vagala sam se sad i izgubila.sam kilu i pol od kad smo doma. Jos 5kg da se vratim na kilazu s pocetka trudnoce.
Violeta moju djecu smiruje hrana i kad se cini da nema sanse da mogu jos pojest dosta im je potegnit dva puta iz boce ili sise samo da osjete mliko na jeziku da se smire..znaci kod mene samo hrana, hrana i opet hrana…i mamu je tako moguce smirit pa je valjda nasljedno
ISTOOOO TAKO! Hrana i cica u usta
Ali ja sam sada počela negdje između uvaljivati i dudu... POGOTOVO kad je cikao previše... Ako ne - odu moje bradavice
Violeta, sj* suu!!! I komplicirani!
Bebushka, tko god da je to izmislio - hvala mu! Stvarno je lakše
Sortiraj odgovore
Najstariji