Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    22. Prosinac 2017. 13:41

Zaostatke procitam kasnije 😆 Idem nastaviti sredjivat stan... juhuhuuu 

violeta1
    22. Prosinac 2017. 13:50

Joj citam vas a kasnije sve komentiram. L danaa bi bio samo na sisi 🤣 Muz i ja pravili juhu i tortilje sam pilecim dinosaurima hehe brzinski rucak. Leon mi sinoc zaspo u 22:45 tako nekako i jutros do 10h 😊😊 naravno uz sisanje. Ali je ova 2 dana samo kmeckav i bio bi na rukama i mazio se

barbs
    22. Prosinac 2017. 14:13

Super za rucak, V 😁 Ja cu muzi reci nek mi tortilje s piletinom napravi slijedeci tjedan... da ga max iskoristim dok je domahhahahahhahhaa 😂😂😂😂

OTISCI- nama su uspjeli i od stopala i od ruke 😂😂😂😂😂
    MOLITVA-svaku vecer molim... navika... otkad sam mala... to me nona naucila 😉
    Idem cistit dalje 😂😂😂 D jos spava...100% sam sigurna da ce se probudit oko 3 kad budem trebala rucak pravit 😂😂😂

violeta1
    22. Prosinac 2017. 14:16

Bubamara mi koristimo aderma a znam da od mustele cold su hvalili dosta da je dobra. 
    Sanjchi slikica je prefora...pravo bozicno raspolozenje
    Marijana i ja imam s7 ali nemam pjma za tu opciju za svjetlo, kak to napravis? Inace meni na mobu najbitnija slika i brzina ostalo nemam pojma 🤣🤣
    OBLACENJE najvise volim sve sto ne ide preko glave hehehhee... a jaknice ajmeee iako je za broj sad (bilo je i 2 broja veca) to su muke zive, sva se preznojim pa mislim da cu mu ruku slomit ma uzas. Zivio skafander hahaahah iako i on je nezgodan ali je lakse od jakne

barbs
    22. Prosinac 2017. 14:16

P.S. CRKVA-ja ne idem vec godinama.. smatram da nisi vjernik ako samo ides u crkvu... i tocka... 
    P.P.S Drago mi je sto nisam jedina s takvim misljenjem 😉

violeta1
    22. Prosinac 2017. 14:18

E ovako posto imamo 2 psica sveznalica jel netko treba? 150kn prodajem. 
    Citajte: mama zaraduje za klokanicu 🤣🤣🤣 vec sam nesto sto mu je malo prodala i 100kn imam za klokanicu hehe. 

violeta1
    22. Prosinac 2017. 14:18

barbs

P.S. CRKVA-ja ne idem vec godinama.. smatram da nisi vjernik ako samo ides u crkvu… i tocka…
    P.P.S Drago mi je sto nisam jedina s takvim misljenjem 😉

Ma ima nas dosta 😉😊 

violeta1
    22. Prosinac 2017. 14:20

Evo slikica, novi psic 😉 
    Bas sam bila razocarana kad sam vidila da isto imamo kmeee

barbs
    22. Prosinac 2017. 14:23

V, steta sto imas dupli, al ajd... zaradit ces 😁😁😁😁
    Ima nas da 😆😆😆😆 Neki frend je ostao iznenadjen kad sam rekla da ne idem u crkvu, a oni ooobavezno idu za Bozic, za Uskrs i slicno i kao da se mora ici... i ja sam rekla da se svaki dan moli, a sigurna sam da puuuu

violeta1
    22. Prosinac 2017. 14:23

Ako netko hvata STV prebacite veceras u 21h. Moj muz svira i spomenit ce se i mene (ja im vodim stranicu na fb) i Leona ce spomenit 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.