Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    15. Listopad 2017. 20:21

Tea ja sam 9mj imala mucnine. Nisam pusacica. No moje dvije sestricne jesu. Jedna je prestala u trudnoci skroz ali je stalno zbog toga bila u stresu i mali je poslije bio jako nervozna beba. Druga pak je pusila 2kutije dnevno prije trudnoce a u trudnoci nije prestala nego smanjila na cca 2 dnevno i eno dijete je tako dobro i mirno da ne mozes vjerovati. Mislim da inace nikotin nije dobar za plod, ali kod takvih ekstremnih slucajeva bolje smanjiti na nahmanju mogucu kolicinu nego skroz prestati i stres 9mj prenositi na bebu.
    Spavanje pisale smo kako bebaci imaju u zadnje vrijeme faze nespavanja... eno opet moj nije htio poslije cike spavat i stavim ga na trbuh kad on zaspao u sekundi 😨😊

Kiki156
    15. Listopad 2017. 20:33

Suncokreticw bravo! Bas mi je drago sto je lijepo krenulo, hranit cete se vi kao velike! 
    Koliko puta vam je bila patronazna? Meni drugi dan nakon dolaska kuci i iduci put ce doci kad otpadne pupak. I nije ga vagala...mozda ce iduci put. Jel to premalo dolazaka? 
    Pije li koja caj od piskavice? Vidim da pisete o kapsulama a ja pijem caj i pise na caju da se popije sa sjemenkama, jel to znaci da "pojedem" te sjemenke ili samo da budu u salici dok pijem? 
    Ja Vitu ne budim nikada, pustim ga da ima svoj ritam i sada je stvarno super, bitno mi je da dovoljno puta u danu jede i da ima mokrih pelena. Jedino ne znam tezinu jos...

Marijana12345
    15. Listopad 2017. 20:35

barbs

Mame, koje cajeve osim kamilice mozemo piti???

Ja pijem za dojenje, vocne (osim citrusa), rooibos, sipak. Mentu ne smijes! Ona zaustavlja iliti smanjuje laktaciju

Marijana12345
    15. Listopad 2017. 20:39

Kiki156

Pije li koja caj od piskavice? Vidim da pisete o kapsulama a ja pijem caj i pise na caju da se popije sa sjemenkama, jel to znaci da "pojedem" te sjemenke ili samo da budu u salici dok pijem?

Moja je seka pila ali to je bilo toliko slabo... nije vidla nikakav ucinak. Trebalo bi se iscijediti caj a ne piti sa sjemenkama jer onda bude gorak. A sjemenke onda naknadno pojedes. Eto pokazalo se mojoj seki bezveze... sad ja pijem u kapsulama 400mg i doslovno preko noci nadoslo mlijeko. I seki sam poslala jer i daje daje malom majcino mlijeko (izdaja se vec 4mj jer mali nije htio nikako ciku). Savjetujem ti da narucis s Amazona. Zovu se Bockshornklee kapseln i ja sam narucila a Amazon.de

violeta1
    15. Listopad 2017. 22:07

Treca sreca cestitamo vam na velikih mjesec dana 😚😚😚 Mila je predivna 😚😚😚
    Barbs imamo isti kompletic 😊 mi smo dobili od sogorice i dole majica na prugice. A muz ti je kao i moj, na svaki kme skace i sta sad sam dobila, ako me skocim na kme onda bude kreveljenje odma...danas se muz uvjerio i sam kako se mali zna siliti
    Bebaca nocu ne budim, a danju, max 3 sata ga pustim da spava
    Bas je lijepo to sto si narucila.
    Dena bas mi je zao sto maleni ima nemiran san, samo ga mazi i pazi sto vise, neka se osjeca sigurno i voljeno.
    Marijana Leon sisa neki 15-20min kako kada. O to samo 1 sisu. Kad je sve u redu tako je a kad je nervozan onda bude svakako.
    Malena ti kao i ja, nemas mira. A eto hvala Bogu rana mi je u redu iako nisam mirovala.

violeta1
    15. Listopad 2017. 22:17

Nas dan.. oko 11h smo krenuli za portu. Kupila sam si haljinu, cizmice, baloner/sakoic nesta izmedu onak pufasti crni, muz si uzeo odjelo, isla u muller i dm, uzeli krsnu svijecu i kosuljicu. Jos moramo Leonu odjelce i muzu cipele. Nazalost nismo nasli odjelce i nadam se da cemo uspjeti naci kod nas u gradu. 
    Ja sam danas izgledala.kao one u shopping kraljici, trcala po trgovinama i dobro da jesam jer ne bih nista stigla. Mali je oko 13h poceo zezati i onda smo isli doma. Prije toga sam mu dala sisat, ima prostorija za bebe. I bile su dosle moje necakinje i trebali smo na kavu al kako mali nije htio vise bit u kolicima mi smo otisli doma. Da bih mi sestra rekla kako se mlada necakinja rasplakala u Porti jer nije isla sa mnom na kavu, a starija je bila tuzna i rekla je kako se sve promjenilo od kad sam rodila i kako nemam vremena za njih. Bas mi je bilo zao 😐
    Dosli smo doma malo je spavao i onda opet poceo zezat pa smo oko 19h ga okupali i oko 20;30h je zaspao. Bas me zanima do kada hehe.. Poceo je zezat Leon, kad hoce sisat ak to nije odma, pocne se kreveljit. Tako mali a tako vec zna sta hoce. Kod nas je danas bilo bas toplo. Cak i vruce mi...bila u kratkim rukavima cijelo vrijeme. 
    Evo malog mugera danas dok se vozio. 

• Dena1009
    15. Listopad 2017. 23:05

Violeta mi smo se bojali kako ce necak reagirati, za mjesec dana ce napunit 3g i do sada je bio jedino dijete u familiji i svi smo oko njega skakali. Bio je prosli tjedan kod nas i jako je bio njezan i pazljiv sa V, milovao ga i ljubio u nogice(seka mu nije dala da ga po glavi dira) i onda je jednom dotrco krisom i brzo ga zagrlil i dal mu pusu u obraz i reko da je moral to napraviti jer je on tak maji. I bas mu se veselil i stalno govoril kak voli svojeg bratica. Reko mu je da je on njegov mali crvic. Bas su bili medeni.❤ 
    Odjelca kad smo trazili za necaka, krstio se sa nekih 5mj, uopce nije bilo tako malih, ni u hr, ni u de. Narucili su mu sa e baya.
    I mi imamo takovu kapu, samo sivu i jos nam je velika.
    Bas pocinjem primjecivati kako je vec prerastao neku odjecu...kmeeeh😕

url=https://lilypie.com]

Suncokretica
    16. Listopad 2017. 06:08

Jesu vam bebe u početku spavale dok su dojile? Moja malo vuče, puno spava...
    Kako ih probuditi? 

Barkleys
    16. Listopad 2017. 06:18

Ajme cure, sretno s dojenje!
    Vidim da Barbs spominje skok u razvoju. Znate li kada se on otprilike događa? 

barbs
    16. Listopad 2017. 08:32

Juuutrooo 
    Diego je sinoc bio aaaaktiiivaaan 
     A saaaadaaa:

sok mi Treca sreca nije skrenula paznju na to...
    Marijana, gdje si kupila caj za dojilje? Znaci, npr mogu i sumsko voce piti??  
    Ostale mame, ako pijete caj za dojilje, gdje ste ga kupile?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI