RODILE
19.08.2017. Dorja Adrian
04.09.2017. Dena Viktor
08.09.2017. Babylove Lucija
10.09.2017. Aurora Una
15.09.2017. Violeta Leon
15.09.2017. Treca sreca Mila
18.09.2017. M@lena Lucija
18.09.2017. Barbs Diego
19.09.2017. I_me Ema
19.09.2017. Pupy Stella
20.09.2017. Tea2803 Noel
21.09.2017. Bebushka I.
S.
21.09.2017. Buba_Mara Šimun
25.09.2017. Dzenny Alara
26.09.2017. Loira Olivia
28.09.2017. Marijana Benedikt
28.09.2017. Senoritakova Rita
02.10.2017. Panica Lena
09.10.2017. Galu
08.10.2017. Kiki Vito
10.10.2017. Suncokretica Lea
Dena ja nisam znala da su odjelca tako problem i sad sam bas ljuta na sebe sto nisam malo bolje to organizirala. Danas cu do grada kod nas, ako ne nadem tu, onda cu u Nasice. Vidjela sam sa imaju u trg gdje sam uzimala sve od opreme, samo mi nije bas po gustu. Sve sa stranice mali andeo mi se svida a oni imaju robu u baby centru i prekrasno je, ali nema za njega, sve je od 68. A pitala sam za narucit i treba ccc 10 dana a mozda i duze, a nama treba sad ovaj vikend. Jaooo... bas koma 😕 I muz i ja smo ljuti sami na sebe! Bas moras na sve mislit 2 tjedna prije
Hedhehog, oni imaju stalno skokiće u razvoju... ili neke razno razne faze, ali prve se javljaju u tim tjednima... Samo ne mora značiti da će svako dijete to proći? Koliko sam skužila??
Violeta, NAŽALOST, nemam ideje jer i ja s Diegom imam tih problema... Mada se uspava kad mu dudu uvalim ili npr po noći kad ga ne doživljavam... Ali teško je za pop* jer se i on jako voli nositi...
Hedhehog, oni imaju stalno skokiće u razvoju… ili neke razno razne faze, ali prve se javljaju u tim tjednima… Samo ne mora značiti da će svako dijete to proći? Koliko sam skužila??
Violeta, NAŽALOST, nemam ideje jer i ja s Diegom imam tih problema… Mada se uspava kad mu dudu uvalim ili npr po noći kad ga ne doživljavam… Ali teško je za pop* jer se i on jako voli nositi…
Ma meni je najgore sto on kad mu prekipi pocne se gusit od deranja. Tako nam je i sinoc dok se kupao i onda sam ga brze prislonila na sebe i odma se smiri. Bas se sili.
Jesu vam bebe u početku spavale dok su dojile? Moja malo vuče, puno spava…
Kako ih probuditi?
Štipkaj ju po obraščiću... Radi fintu k'o da ćeš joj cicu iz usta izvaditi... Nosić joj malo zatvori Tako da ju razbudiš... Jer ne bi beba trebala spavati na cici... Mada nitko od nas naravno to ne zna dok mu netko ne kaže.
Violeta, OOOOOO DAAAAAA... Sve mi je poznato vjeruj mi... Na početku sam bila očajna... I onda sam skužila da ništa ne može pomoći kod tog urlanja... Diego JAKOOO urla kad ga se presvlači i kad je gol (ne kad se kupa - srećom - ovisi o danu!
) u 90% slučajeva... i jednostavno sam otupila na to..
Suncokretice, inače kad Diego zaspi ispusti cicu i tako znam da je zaspao....
Hedhehog, oni imaju stalno skokiće u razvoju… ili neke razno razne faze, ali prve se javljaju u tim tjednima… Samo ne mora značiti da će svako dijete to proći?
Da, stalno imaju NESTO, skokove pa grceve pa zube...to su bice izmislili da nam bude psihicki lakse jer kao bar znamo sta im je i da ce proc
Violeta moju djecu smiruje hrana i kad se cini da nema sanse da mogu jos pojest dosta im je potegnit dva puta iz boce ili sise samo da osjete mliko na jeziku da se smire..znaci kod mene samo hrana, hrana i opet hrana...i mamu je tako moguce smirit pa je valjda nasljedno
Sortiraj odgovore
Najstariji