Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    21. Prosinac 2017. 22:54

Mrvica, vjerujem ti da je bilo  "veselo" ... Nadam se da je dobio na kilazi 😘
    Kiki, misic mali  Ja ga po noci nisam budila da mi mjerim... opipavala sam mu celo kad god bih se probudila...

Kiki156
    21. Prosinac 2017. 22:54

I da, Vito je dobio 1 kg i narasao 4 cm 😊
    I sestra nam nije htjela nalijepiti one obloge na mjesto uboda odmah u ambulanti nego je rekla da stavimo doma. Ja mu nisam odmah stavila jer nije ni plakao ni nista, al kad je poceo plakati nisam primjetila da su pomogli 😐 

barbs
    21. Prosinac 2017. 22:57

Nama je pedica rekla da namocim blaznicu s hladnom vodom i stavljam na ubod... Nista drugo... Kiki, njega je to boljelo kako tako i zalio se. Morao je... Stavljaj mu ih ti svako toliko

Kiki156
    21. Prosinac 2017. 23:00

Barbs znas kako mi ga je bilo zao. Nikad ga do sad nisam cula da tako place, bas se kuzilo da ga boli 😰😰😰 Nema mi nista gore nego slusat ga kako pati, ali morali smo to obaviti... Sad nam je iduce cijepljenje 21.2. 
    Od dodatnih jos planiramo dati pneumokok

Kiki156
    21. Prosinac 2017. 23:30

Imam tonu zaostataka pa evo sto sam upamtila komentiram...
    Violeta uzas za to meso sto ti viri, nisam sad pohvatala sve ali nadam se da si rijesila to!
    Barbs ni ja ne mogu jos stavit vjencani prsten, zarucnicki mogu ali mislim da cu vjencani prosirit jer ne stvarno preusko, i prije mi je bio stisnut jer sam se bojala da ne ispadne pa smo napravili najuzi moguci - to je bila greska. 
    Marijana kolacici su impresivni!
    Bebe predivne sve od reda! 😍😍
    Nokti na nogama - nisam jos rezala.
    Rota cjepivo - idu 2 doze, jedna sad, druga na iducem cijepljenju. Svaka doza kosta 500 kn, pedica da recept koji se nosi u ljekarnu i cjepivo se narucuje. Pokupi se na dan cijepljenja i nosi pedijatrici jer ne smije dugo stajati vani. Beba to popije, moj se nije bunio i nije pljuvao van. Rekli su nam da ne hranimo netom prije dolaska niti pola sata nakon cijepljenja da ne povrati sve van. I dobro je da dodu bebe malo gladne da bolje progutaju 😁
    Treca sreca divna je haljinica, Sanjci super kalendar!
    Sretna P super napreduje! 😊
    Kaj jos? Nemam pojma! 🙈

• Dena1009
    22. Prosinac 2017. 01:31

Kiki i meni je bilo strasbo kad je tako bolno plakao, krenule su mi suze, a bimw je i mm koju pustio
    Nakon rote sam također primjetila da je par dana pojacano bljuckao i to onak vise vodenastije
    Prsteni ja nosim samo vjencani i nisam ga ni skidala, imala sam ga i u rađaoni.
    Imate neki savjet da zaspim?? Eto, legnem kad i V i skoro opce ne zaspim, on spava ja blejim, poludjet cu😣😣😣

url=https://lilypie.com]

• Bebushka
    22. Prosinac 2017. 03:29

Dena jesi uspila zaspat? Citala sam negdi da svjetla ekrana jako razbudjuju mozak, da mu treba oko po ure da se opet uspava...
    Kad mi se nekad dogodi da dugo ne mogu zaspat unatoc umoru koristim vtlo nekonvencionalnu metodu -  pocnem molit, dosta dobro djeluje, posebno krunica 

Marijana12345
    22. Prosinac 2017. 04:39

Mi smo budni. Kakao je vec trecu noc zaredom u 4h i naravno razbudio se. Sad gledamo zvjezdice. Jucer je bio podebno cendrav, popodne i navecer se toliko razderao i bolno plakao da su suze tekle, nije htio ciku, nije htio spavat, nije htio dudu, ni zvjezdice, samo da ga drzim. Cim bi ga pokusala polegnut to su bili urlici i zacenjivanje (jucer mi je seka rekla taj izraz - ono kad beba place da ostane bez zraka. Na kraju je jecajuci zaspao na meni oba puta. Ne znam s cime bih povukla paralelu jer se nukada nije tako ponasao, vec sam pomislila od cjepiva, ali mi se cini to prezakasnjela reakcija. 
    Kiki ne mogu reci da mi je B od cjepiva protiv rote vise stucao, on inace cesto stuca pogotovo kad bljuca i povraca, a taj dan je bio povratio cjepivo. MM je zvao pedijatra i rekao je da nema veze jer ce dobiti iduci puta jos jednu dozu.

Marijana12345
    22. Prosinac 2017. 05:15

Ni ja nisam mjerila temperaturu toplomjerom vec sam ga cesto opipavala i nije bio vruc tako da nismo koristili cepice koje smo dobili. 
    Bebushka to je istina za svjetla ekrana, ali vise za ona koja zrace plavo, dakle sva ova moderna pomagala. Ja imam na S7 opciju da ugasim plavo svjetlo pa mi je ekran zuckasti, kao sta je bilo na starijim generacijama mobitela. To sad prakticiram pogotovo jer puno pricamo na whatsapp video pa se zna desiti da B gleda u mob. Upravo zato se ne preporuca da bebe gledaju u ekrane jer pogotovo plavo svjetlo ima na njihove glavice strasan efekt, poput droge, tako mi je rekao jedan doktor. MM je kupio prosli mjesec TV prek pol sobe tako da ne volim tamo predvecer biti puno s malim, osim ako ga ne okrenem tako da nema pogled na telku nego na lampice ili ako je u baby gymu, ali nevjerojatno kako pogled uvijek vuce prema njemu.
    Prstenje meni je MM kupio zarucnicki pol broja veci jer ga inace nosim iza vjencanog. Vjencani sam skinula u trudnoci i stavila po izlasku iz bolnice, a zarucnicki sam nosila cijelu trudnocu s tim da sam ga skinula za porod. Ne nosim ga jos uvijek jer je kamen u onoj cetvrtastom postolju pa se bojim da rubovima ne ogrebem B. A i nemam vise nakon 10god gelirane nokte pa mi je nekak glupo vidjeti predivan dijamant uz sugave kratke nokte 😔
    Molitva ja se gotovo svaki dan pomolim prije spavanja i zahvalim na tom malom predivnom bicu, i naravno povremeno prekrizim B sa svetom vodom... vjernici smo i idemo u crkvu (doduse nismo otkako sam usla u 9mj trudnoce). Ja vjerujem da me Bog nakon svih nedaca u zivotu pogledao i poslao divnog muza s kojim iz ljubavi imam dijete. Covjek mora vjerovati u nesto, u Boga, u svemir, u neku silu, sudbinu, sto bilo... inace zivot nema svrhu.

Kiki156
    22. Prosinac 2017. 06:37

Dena i moj je tako vodeno povratio ali srecom neka 2 sata nakon rote pa je nije izbacio. I to podrigivanje bas ucestalo je bilo, od kad smo dosli doma pa do navecer. Nadam se da danas nece vise. 
    Mi smo bili zvali hitnu koliko je plakao ali rekli su da je to sasvim normalna reakcija i da je podrigivanje reakcija na 6u1 a ne na rotu, al to mi je cudno...
    Marijana moj isto nije plakao odmahnego par sati nakon uboda. Vec sam se ponadala kako je super proslo jer je tamo zaplako malo, dosli doma pa je spavao i eto malo podrigivao, al onda navecer urlanje... Sam se uspio smiriti pa se nadam da vise nece biti tog placa i reakcija, strasno nesto!
    Molitva i ja razmisljam da je Vito Bozji blagoslov i milost. Vjerujem i da sam ostala trudna jer sam se puno molila u pocetku jer mi je prva trudnoca nazalost zavrsila spontanim i od tada sam molila za ponovnu trudnocu i bas sam osjetila milost kad sam ostala trudna. Molila sam i isla u crkvu kroz trudnocu ali sad nisam vec dugo bila na misi iako se cesto odem 
     i zahvaliti kad sam s malim u setnji.
    Bodi ja od pocetka oblacimni one na kopcanje i koji idu preko glave, niije mi to neki problem jer uglavnom imaju veliki otvor za glavu. Jedino ne volim kad su preuski pa moram natezati. Lidlovi su mi dobri jer su dosta veci pa mi jos traju ali su mi malo pretanki.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.