Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    22. Prosinac 2017. 07:32

Bebushka ma prije je to pomagalo al sad zadrijemam i budna sam za cas. Mene tv uspavljuje, osobito navecer, svaki film sam pogledala prve 3min. Evo i moja mrnja se probudila idemo na nogee lagane☺
    Kad se vasi bude? V obicno ide na spavanje izmedu 20 i 21, a ustaje izmeđ 7 i 8.
    Ja bih htijela za Bozic na misu al ima mali milijun stuba do crkve, o tome niakd nisam prije razmisljala🤔

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    22. Prosinac 2017. 07:38

Kiki moj je isto tek nakon par sati plakal, dosli doma, nahranila sam ga, spaval je i onda se probudil i plac, bas je izgledalo ko da ga npgice bole pa sam mu dala cepic jer je pedica rekla da je za temp i bolove i onda se smiril. Poslije mu je lagano porasla temp al ke pala prije nego sam mu smijela dati drugi cepica tako da mu vise i nosam davala. A drugi put nije plakal, ni imal temp al je bil cendrav i nije se htijel odvajati od mene.

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    22. Prosinac 2017. 08:03

Dena1009

Bebushka ma prije je to pomagalo al sad zadrijemam i budna sam za cas. Mene tv uspavljuje, osobito navecer, svaki film sam pogledala prve 3min. Evo i moja mrnja se probudila idemo na nogee lagane☺
    Kad se vasi bude? V obicno ide na spavanje izmedu 20 i 21, a ustaje izmeđ 7 i 8.
    Ja bih htijela za Bozic na misu al ima mali milijun stuba do crkve, o tome niakd nisam prije razmisljala🤔

Moja zaspe između 20 i 22. Ovisi o danu i o grčevima. Ima 3 noćna buđenja i ovo zadnje oko 7. Tu dam sisu i onda zaspe još cca. na 45 min. Tad se ja ustanem i pijem kavu. Nekad zaspem i ja, ali onda ispaštam do cca. 11. Jer nemam prije vremena za kavu itd. Pa se trudim ustat. :) 

Barkleys
    22. Prosinac 2017. 08:11

Mrvica

Pozdrav mame i bebe.. nisam se dugo javljala.. prvo dijete, prvi mjesec..kaos.. 😁 imali smo problema s dojenjem i opcenito prehranom.. nije dobivao dovoljno na kilazi pa zadnjih deset dana uz svaki obrok dodajemo ad. Sutra je sistematski pa cemo vidjet je li se stanje popravilo..
    Hedgeeto.. vrlo slicne probleme imamo..nisi jedina, ako te tjesi 😚 bit ce bolje.. krenut ce i nase bebice naprijed.. samo im treba malo vise vremena..

A meni je pedijatrica rekla kao da je okej prirast težine. Pa sam se malo smirila, ali ja sam vječito brinula da je gladna. A stalno je na sisi. Stalnoooo. I vidim da guta. I pazim da ispraznim jednu do kraja, pa onda prebacimo na drugu. Ili drugu izdojim. I onda nakon što navlači sisu i navlači ju navečer dugo još pojede i cca. pola bočice AD. Ne znam više jel samo proždrljiva, ima dobar metabolizam pa sve brzo probavi ili je stvarno gladna. A kaka non stop. I bude lijepa zlatna s komadićima. :/

Kiki156
    22. Prosinac 2017. 08:20

Dena ti si vec obavila dva cijepljenja kad kazes na drugom? Mi smo imali ono u bolnici i sad ovo. Ja se sad pokusavam sjetiti jel jeo nocas jednom ili 2x, almislim ds je samo jednom sto nije bas oubicajeno za njega. Sad papa al spava mu se pa ne vuce bas, a meni sise prepune! 
    Moj isto tako ide spavati oko 20,21 i budi se oko 7, al onda jos zeli spavati do 9,9:30 ak to ne odspava bude nervozan. 
    Nama ke noc dobro prosla, temperature nema i spavao je puno, to je mozda isto od cjepiva... 
    a za cepice su i nama isto rekli, da mozemo dati pola ako ce boliti. 

• Barbi13
    22. Prosinac 2017. 08:36

Dobro jutro😘kavica,Mamisita dobru kupovinu si obavila,ja sam gledala grudnjake al ove moje sisice su 75 b a sve je bilo 80 tako da nis od toga,al sam zato P svasta kupila😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    22. Prosinac 2017. 08:40

mamisita27

Dalje nastavljam u dr postu jer me strah ako previse napisem da nece htjeti poslati.
    Pelene- isprobala sam Pampers premium care, Pampers zeleni, Tetu Violetu, Baby Love i Helen Harpers. And the winner issssss…..Teta Violeta! (iako moraju popravit ono ljepilo, de ako neko iz tete Violete cita, tesko vam se odljepljuje trakica za fixiranje pelena 😁😆). Inace i Premium care od Pamprrsa je super, mana je sta se osjeti pisica kad se popisa i smrde i kad se ne popisa pa si ono zbunjen i mislis si jel je il nije. Ostale pelene su sve dosta majusne a s obzirom da ja imam jumbo bebu teta Vipleta mogu jos br 2 koristiti.
    Goljak- bili smo jucer. I oni su nam potvrdili, kao i privatan ortoped, da K nema nikakvu distoniju. Cak je napredan. Dolazit ce 1x mjesecno pola sata do 45 min da nam pokazu baby handling i cisto prate napredak i isprave nest ak treba vjezbicama. Jako su susretljivi i strucni i imaju super odnos prema bebama. Ja sam misla sad kad ga pocne vrtjeti i rastezato, izaci cu van. al bio je samo pregled i to vrlo njezan. Al je gospon kad je shvatio da ce ga se malo duze gnjavit, poceo urlat kak samo on zna, tsk da sam ga dojila doma, dojila u cekaoni i dojila na pregledu, ceo Goljak je vidio moju mama kravica opremu. Razmisljam da kupim onu maramu za pokrivanje jer on rukama mase i mice tetru ako ga s njom pokrijem a sise muzare su mi ooogroome (znaci 90C je meni knap iz Lidla) i nije ih tak lako sakrit😂.

😂😂😂😂umirem od smijeha,hvala mamisita sto me od jutra nasmijes😘😘😘😘😘😘

Leptirica.com

• Barbi13
    22. Prosinac 2017. 08:41

mamisita27

Dalje nastavljam u dr postu jer me strah ako previse napisem da nece htjeti poslati.
    Pelene- isprobala sam Pampers premium care, Pampers zeleni, Tetu Violetu, Baby Love i Helen Harpers. And the winner issssss…..Teta Violeta! (iako moraju popravit ono ljepilo, de ako neko iz tete Violete cita, tesko vam se odljepljuje trakica za fixiranje pelena 😁😆). Inace i Premium care od Pamprrsa je super, mana je sta se osjeti pisica kad se popisa i smrde i kad se ne popisa pa si ono zbunjen i mislis si jel je il nije. Ostale pelene su sve dosta majusne a s obzirom da ja imam jumbo bebu teta Vipleta mogu jos br 2 koristiti.
    Goljak- bili smo jucer. I oni su nam potvrdili, kao i privatan ortoped, da K nema nikakvu distoniju. Cak je napredan. Dolazit ce 1x mjesecno pola sata do 45 min da nam pokazu baby handling i cisto prate napredak i isprave nest ak treba vjezbicama. Jako su susretljivi i strucni i imaju super odnos prema bebama. Ja sam misla sad kad ga pocne vrtjeti i rastezato, izaci cu van. al bio je samo pregled i to vrlo njezan. Al je gospon kad je shvatio da ce ga se malo duze gnjavit, poceo urlat kak samo on zna, tsk da sam ga dojila doma, dojila u cekaoni i dojila na pregledu, ceo Goljak je vidio moju mama kravica opremu. Razmisljam da kupim onu maramu za pokrivanje jer on rukama mase i mice tetru ako ga s njom pokrijem a sise muzare su mi ooogroome (znaci 90C je meni knap iz Lidla) i nije ih tak lako sakrit😂.

Nama treba plahta a ne tetra😂😂

Leptirica.com

• Barbi13
    22. Prosinac 2017. 08:43

mamisita27

Ajme,monolog opet vodim i to ko nikad😂
    Bozic- mi nit smo ukrasavali na kraju nit nis, malo smo cisto reda radi jer nemamo bas mjesta od K stvari a i sad ce nam krstitke i doci ce klinaca i dio njih ce spavat kod nas i ne pada mi na pamet jos se mislit hoce li se bor srusit.A K to ionak ne dozivljava i ne kupujem mu ni igracke ni gluposti, dobio je dosta tog a kaj cu mu sad kupit nes sta ne dozivljava. Instalirali smo mu vrtuljak izmad kindaca, ima tu Čajniz kornjach Jing Jang Kim i gleda zvjezdice i ima vise igracke na njihaljki. Vise mu ne treba.
    Kolace isto nismo radili, kupili smo u Sparu (kad mi nijedna od vas nije poslala recept, prosla me volja 😅😜)
    Nekidan mi je dosla kuma s djetetom od 5 mj i on je tocno skuzio da je jos jedna beba, samo je zurio u njega. I zadnje vrijeme ima dosta novosti, jako se glasno smije u snu, a kad mu pricamo gleda nas i smije se a kad mu je nesto iznenadujuce onak rasiri oci i usta otvori u O , tad bude najsmjesniji😂
    Danas nam dolaze kumovi i moj krsni kum i jako se veselim.
    Jedino me brine sta jos za krstitke nismo narucili tortu i kolace al sve bolje slasticarne su vec krcate narudzbama!
    K sad spava, bio se najeo ko gudica i kakao je. Jucer sam ga kupala i jutros sam opet morala kolko je bio ukakan😂

😂😂😂😂😂😂

Leptirica.com

Bela
    22. Prosinac 2017. 08:48

Hahaha mamisita sta te briga za dojenje, oni kad se zalaufaju nemas sta puno mislit....mi smo na maticnom dojili nije bilo u planu ali eto 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.