Sretan rodendan curki Maslacak😘
I me…ajoooj miska mala😣 nadam se da cete to nosit vrlo kratko i da ih ubrzo skidate..iskreno, koma mi izgleda to tak…mogu mislit kak je vama😥
Ja sam vam danas skoro ostala "udovica" s malom bebom…dragi jr vozio sluzbeni auto SA servisa i otkazale mu kocnice…okrenuo se na cesti..a par min prije sisao s autoceste di se vozio 140…😱😱 sok…uzas…koma…kad mi je reko😣😣😣 prvo sta mo je palo na pamet: Lucija bi rasla bez tate😭 uzaaaas…netko ga gore cuva, kako je rekla Mamisita…🙏🙏🙏
Ajmeeeeeee!!!!! Grozno! Jel snjim sve ok? Ide sa servisa i otkazu kocnice???? Wtf

Treca sreca- smije u jaje. Sad smo se vozili u njemu kad smo isli od dokt.. stane sad dok je mala bez problema.. ( jedna mama mi je pricala, njena mala ima 5 mj i remencuce i naknap joj je.. al dokt je rekao relacija od 5-10 min je ok,nece skodit.

Sanjchi uzas al hvala bogu sve je dobro proslo😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I me i mi imamo takav bodi miska mala, a nogice ne moze ispruziti dok to ima ili moze?
Jooj sanjchi to se mojem desilo pred par god, sva sreca nije vozio brzo i bio na mjestu di nije bilo drugih automobila pa se okrenuo na cesti da se zaustavi, grozno

I me jel ona moze micati nogicama s tim? Izgleda mi nekako sputano misica mala ❤️
Sanjchi naježila sam se doslovno, uzas! Anđeli čuvari 👼🏻

I me i mi imamo takav bodimiska mala, a nogice ne moze ispruziti dok to ima ili moze?
Jooj sanjchi to se mojem desilo pred par god, sva sreca nije vozio brzo i bio na mjestu di nije bilo drugih automobila pa se okrenuo na cesti da se zaustavi, grozno
Jako minimalno moze snjima. Stalno su u polozaju M.
Al kaze mi dokt da ona u biti ni ne zna kako treba sa nogama.. dal moraju biti ispruzene ili skvrcene...

I me koliko dugo treba to nositi?
Sanjchi uzas! Sreca da nije nista..

I mekoliko dugo treba to nositi?
Sanjchiuzas! Sreca da nije nista..
Minimalno 2.5 mj. 😢😢😢
Idemo na kontrolu 8.1. pa cemo vidjet tocno sta i kako, dal se ispravlja..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji