Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    22. Prosinac 2017. 10:55

treca_sreca

i barbi super za gym…..ja sam isto uzela polovni za 150kn, kakav je u mullera novi skoro 500kn….FisherPrice…i super služi, da sam novi kupila ne bi njoj ništa draži bio, ne vidim stvarno razlog zašto trošit novce bespotrebno. Isto bude u njem oko pol ure dnevno - taman da štagod uradim po kući…malo tu, malo u ljulji (as jaje) pa malo ispod vrtuljka u kindaču…i tak preguramo dan. Bez tih pomagala bila bi stalno na rukama, tko bi to….

Potpis na sve😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Bela
    22. Prosinac 2017. 10:56

sretna

Jutroooo, upravo peceno! 😊
    Jucer smo mm i ja bili u zg na mm bozicnom domjenku. Usput sam vidjela i frendice s faksa. Bas mi je to super doslo. Jest da sad jedva gledam i zivim, al dobroooooo.
    Kupila sam si u lidlu pidzamu jucer, suoer mi je 😊

Bas sam si jutros skinula neki recept za ove keksice, djeluju mi jednostavni za napraviti. Ovi su bas kao sa slike

Kiki156
    22. Prosinac 2017. 11:02

Sanjchi preeeeslatko je! 😍 Super su mi te velike lampice! 
    Sretna raspucanci! Super izgledaju! Ja sam ih mislila radit al muz nece, nisu mu privlacni 🙄 Ja tradicionalno radim cokoladnu tortu, vruci puding panettone tart s marmeladom od sljiva i kockicama cokolade koji se tope - nesto prefino i prejednostavno, obavezno je za Bozic i svi se dave u tome kad dodu kod nas, i po novom pitu od jabuka, al onu pravu americku mljaaaac 😋 

• sretna
    22. Prosinac 2017. 11:35

Bela

sretna

Jutroooo, upravo peceno! 😊
    Jucer smo mm i ja bili u zg na mm bozicnom domjenku. Usput sam vidjela i frendice s faksa. Bas mi je to super doslo. Jest da sad jedva gledam i zivim, al dobroooooo.
    Kupila sam si u lidlu pidzamu jucer, suoer mi je 😊

Bas sam si jutros skinula neki recept za ove keksice, djeluju mi jednostavni za napraviti. Ovi su bas kao sa slike

Joj za njih ima hrpa recepata i svi su razliciti, nejvjerojatno! Nisu svi raspucanci fini...ako  zelis moj savjet idi na blog "domacica" od sanje i po tom receptu ih radi. Moja svaka kuglica je cca 17-18 g i peku se tocno 11 minuta. Ovi su prefini!
    Kiki mmmmm, obozavam americku pitu od jabuka 😊 a kakav je to vruci panettone puding il sam nesto pomijesala? Ja sam za sad napravila medena srca (opet!), raspucance, radit cu rolice sa kremom od vanilije i kuglof od cokolade i narance. Ostalo ce donest mama i teta

Kiki156
    22. Prosinac 2017. 11:51

Sretna evo ja radim prema ovom receptu, samo stavim pekmez od sljiva i posluzim vruci s kuglicom vanilije 
    https://www.jamieoliver.com/recipes/chocolate-recipes/bonkers-bread-butter-panettone-pudding-tart/ 

Kiki156
    22. Prosinac 2017. 11:52

Ovo na fotki je proslogodisnji 😋

Marijana12345
    22. Prosinac 2017. 11:54

Hedge ja bih rekla da je to polozaj kod prejakog let downa. Ne bih rekla da se tim polozajem izbjegava nagutavanje zraka, u svakom ce se nagutat ako hvat nije dobar tj vakuum i ako cesto pusta. Ako nemas ono bas puno mlijeka bolje da je on kraj tebe zbog gravitacije, u tom polozaju mu lakse ide.

Marijana12345
    22. Prosinac 2017. 12:01

Gornji komentar se odnosi na ovo

Marijana12345
    22. Prosinac 2017. 12:02

Nece citirat 🤔 ugl polozaj kad ti lezis a beba na tebi

• sretna
    22. Prosinac 2017. 12:07

Uspjela sam i kuhinju oprat 😄 a sutra cu je opet zabrasnit, al nema veze 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.