Hvala curke!
I_me zaboravila sam danas komentirati tvoju curku, bas mi je nekako posebno slatka, kad god vidim sliku uvijek se raznježim
Una! *. *
E da, kad ste počele oblačiti majice i bodije preko glave? Ovo bočno će me izludit više. Prvo jednu ruku, pa prebaci na bok, pa drugu. Te zakopčaj lijevo, pa desno... A ne krivo si... Pa opet... Pa onda sredinaaa. A naravno L se obožava oblačiti.
Cjepivo, hvala Dena - a i ova će pojest sve, nadam se da će joj to doktorica uspjet dati :(
Kolači, pokloni, čišćenje, kuhanje, sretna, Mamasita i ostale- ja stvarno ne znam kako vi to sve hendlate. Ja sam uspjela 1 poklon zapakirati. Uz minimalno šuškanje. Ali zato poklon izgleda ko da ga je krava prozvakala. Ostale ću samo potrpati u vrećice nema šanse ponovo da to prolazim.
Hedgehog 😱😱 ja sve oblačim preko glave od prvog dana nisam ni znala da se ne smije 😣😣
Aurora-hvala ti! 😍😘
Hedge-ja samo mozda 3 bodica imala na to kopcanje i izludila. Jedva sam cekala da ih preraste ( bili su jako slatki da ih ne obucem 😂)
Kako ih je prerasla imam ove preko glave. Ispraksirala sam se za navuc preko glave. Tako to brzo napravim da ni ne zna sta ju je snaslo 😂
otisak - hedge kužim te, jest upravo tako!
meni je to prefora kao ideja.....eh kad bi uspjelo kak spada....ali obzirom da sam svjesna koliko je to pepavo, ipak si nisam kupila jer znam da bi samo
1) uprasila pol kuće
2) ostala frustrirana jer nije uspjelo (a potrošila lovu i vrime bzvz)
žena-majka-carica:)
Ja sam sad pola sata pokušavala uzeti otisak stopala od L. Kupili smo u DMu one Sweet memories okvire. Kao za bake i dede. Ne znam gdje mi je bila pamet. Ne znam. Činilo se kao dobra ideja. Činilo. Ulovila sam ju u stvarno dobrom trenutku. Uvijek je zadovoljna kada kaka. Mokra sam od znoja. I naravno nemam otisak. Jer naravno male bebe imaju refleks savijanja stopala na podražaj. Najveći domet za sad mi je rupa u tom "gipsu" od nožnog palca.
Jao .. ja sam to dobila pa je muz pokusavao.. 😂😂😂😂
Na kraju poludio i sve bacio u kantu uz puno pip pip piiiip ( citaj:psovki!) 😂 nazivcirao se ko nikad u zivotu!
Al je rekao da ne odustaje!! Kupit ce novo.. 😥😂
Ma nije da se ne smije, iskreno ne znam koja je fora s tim. Da dijete ne doživi šok valjda. Premda L je grozna prilikom oblačenja tako da dođe na isto. U početku sam je ponekad u dvije ture oblačila. Prvo bodi pa se nosimo pa ju onda spustim pa hlače i čarapice. Ako nema čarape onda toliko maše nogama da si skine hlače. Ali sad sam očvrsnula na njenu dramu. Pa otrpim i odradim sve u jednoj turi. A kako smo dosta prve robice dobili sve je na bočno! A imamo "božićni bodi" preko glave pa ću probat. Jel imate neku tehniku? Jednom rukom pridržavati glavu ili tako nešto? XD XD XD
Aurora naravno da se smije oblacit preko glave od prvog dana al neki se toga malo boje pa radije koriste ove u stilu kimona, meni osobno je s njima puno draze iako kad je dobar rastezljiv materijal ni preko glave nije problem.
Jel imate nekad problema s oblacenjem jakni, tipa da drugu ruku triba maltene izvrnit za ugurat u rukav il je to samo meni?? A jos su im i broj vece
Aurora naravno da se smije oblacit preko glave od prvog dana al neki se toga malo boje pa radije koriste ove u stilu kimona, meni osobno je s njima puno draze iako kad je dobar rastezljiv materijal ni preko glave nije problem.
Jel imate nekad problema s oblacenjem jakni, tipa da drugu ruku triba maltene izvrnit za ugurat u rukav il je to samo meni?? A jos su im i broj vece
Aurora, ja bodi smotam full, ko traku pa preko glave.
Bebushka-imam i ja taj problem.. kad joj oblacim te kao jaknice. Sve koje imam su joj jos velike a ruku joj skoro polomim kad ju stavljam
Sortiraj odgovore
Najstariji