Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    14. Prosinac 2017. 16:29

Aurora  - komunikacija očima. Genijalno. Genijalno. XD xD a i totalno sam se nasmijala na ovo sve za prašinu XD XD
    Mamasita - čovječe i ti si luda.. Hahahha... Znači te kapi da uzmem... Oke, jer više sam ludaaa. Barem da stane na dan dva... Samo nakratko...
    Kleaiva - e i nama je dugo curila sukrvica iz pupka, tipa skoro 2 tjedna, a pupak otpao 5.dan,ja sam to špricala, čistila i prašila. I onda je prestala i čak smo se okupali.. Ali je par dana nakon ponovo počela sukrvica, vjerojatno od naprezanja za kakanje... Pa opet oko toga. Rekla je ps da je to sve normalno dok god nije crveno područje oko toga...
    Polovno - mi imamo skoro sve rabljeno, što smo dobili što kupili rabljeno... I iskreno, već razmišljam kako ću zaraditi kada budem prodavala dalje.... Pogotovo robicu XD XD 

treca_sreca
    14. Prosinac 2017. 16:29

ujoj miš mali....to sad mora nosat veći dio dana ili kako? dok leži ok ajd, ali za u jaje i sl ak ju želiš stavit, šta onda?

žena-majka-carica:)

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 16:30

Barkleys
    14. Prosinac 2017. 16:35

I_me držim fige da što prije to skinete! Znam da se trebate naviknut ali ako doktor kaže cijelo vrijeme onda se fakat držite toga. Znam neke roditelje koji nisu po slušali doktore, jer im je bilo muka gledati takvo dijete, pa im se odužilo nošenje... Bit će sve okej! :*

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 16:56

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 17:00

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 17:02

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 17:02

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 17:03

I_me
    14. Prosinac 2017. 17:05

treca_sreca

ujoj miš mali….to sad mora nosat veći dio dana ili kako? dok leži ok ajd, ali za u jaje i sl ak ju želiš stavit, šta onda?

Mora biti stalno u remencicima. Skidanje iz toga samo kad se kupa. 
    Sad tako ima bodi i nasla sam neke velike hlacice iz lidla pa sam joj to navukla preko da ne bude gola. 
    Iako mi je dokt rekao da kad se uhodamo mogu joj ispod remencica obuci stramplice ili neke uske tajice.
    I samo da joj onda skidam taj donji dio oko nogu kod presvlaxenja i to na brzinu (da ne skuzi) pa da se ne bi kasnije bunila. Sad sam joj mjenjala pelenu ajme znamstvena fantastika.. ne bi se cudila da procuri.. jedva sam zaljepila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI