😂😂😂😂umirem od smijeha,hvala mamisita sto me od jutra nasmijes😘😘😘😘😘😘
ukrala si mi riječi s tipkovnice:)
mamisita, trebala bi neku kolumnu za mame pisati, da nasmiješ širu populaciju ne samo nas ovdje
mama-kravica oprema
žena-majka-carica:)
😂😂😂😂umirem od smijeha,hvala mamisita sto me od jutra nasmijes😘😘😘😘😘😘
ukrala si mi riječi s tipkovnice:)
mamisita, trebala bi neku kolumnu za mame pisati, da nasmiješ širu populaciju ne samo nas ovdjemama-kravica oprema
Mamisita je legenda😂😂😂treca,sta ovca nista nije pomogla?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamisita ja se molim i vjernica sam jedino sto smatram da je bit vjere vise u postupcima kroz zivot nego u odlascima u crkvu. Idem i ja povremeno i nemam nista protiv toga ako ljudi idu zbog vjere. Vjerojatno je tome pridonijelo i to sto sam iz malog sela gdje 80% ljudi ide na misu da vide sta ce drugi obuci i da cuju najnovije traceve. Pa su tako mladi koji piju/puse/navlace se po nocnim klubovima, a idu u nedjelju na misu "dobra djeca", a ako si totalna suprotnost tome al nisi svake nedjelje na misi onda ne valjas.
potpis na ovo!!!
nisam iz malog mjesta, ali to mi je totalna glupost (ovo podcrtano) a uvriježeno je među "vjernicima"
U prvoj rečenici se totalno pronalazim, 300% .....u crkvu ne idem doduše već godinama ali živim puno manje grešno od onih šta dolaze "lizat oltare" i prošetat se nedjeljom na misu eto da ih se vidi...
ono šta bi kao trebala radit - nula bodova
mada ja nju otkad je stigla redovno palim kad idemo dojit za uspavljivanje....pa nek se navikne na zvuk
ali da bi sa samom ovcom zaspala - yeah right! Nije moja Mila tak nezahtjevne vrste, ne znam šta sam se uopće nadala čudu....u nje pali jedino mama nosaaaaaj
ali evo kladim se da bi neko mirnije dijete, tipa Lucija od sanjchi - zaspala s ovcom...baš je umirujuća, čak je stariji mali htio ju uzet sebi jer veli da mu se sviđa onaj zvuk harfe s heartbeat-om...
ono šta bi kao trebala radit - nula bodova
mada ja nju otkad je stigla redovno palim kad idemo dojit za uspavljivanje….pa nek se navikne na zvuk
ali da bi sa samom ovcom zaspala - yeah right! Nije moja Mila tak nezahtjevne vrste, ne znam šta sam se uopće nadala čudu….u nje pali jedino mama nosaaaaaj
A i kod nas je tako😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Znate mozda gdje ima za kupit trakice za usi tanke za decka? Na amazonu sam gledala 10€ komad, a po ducanima nisam isla trazit. Ima bas lijepe usi i sad ih je pocel frkati, probala sam mu kapicu staviti al se ljuti.
jel misliš na neke posebne trakice ili?
ja sam davidu stavljala po doma one kao trake za kosu (za cure) u plavoj boji....van nikad nije išo s tim da se ljudi čude ofkors.
Njoj sad imam dosta trakica, medjuostalim neku sivu iz h&m.....pa da uzmeš neku tak "mušku" boju?
inače mila je isto oklempavila samu sebe.....rodila se s extra slijepljenim uz glavu i malim, da tako fina uheka nisam vidila nikad, a onda kako je vrtila stalno glavom i odvajala ih od glave (plus preklopila ih kad zaspe s glavom bočno) baš ih je uništila....
i barbi super za gym.....ja sam isto uzela polovni za 150kn, kakav je u mullera novi skoro 500kn....FisherPrice...i super služi, da sam novi kupila ne bi njoj ništa draži bio, ne vidim stvarno razlog zašto trošit novce bespotrebno. Isto bude u njem oko pol ure dnevno - taman da štagod uradim po kući...malo tu, malo u ljulji (as jaje) pa malo ispod vrtuljka u kindaču...i tak preguramo dan. Bez tih pomagala bila bi stalno na rukama, tko bi to....
Jutroooo, upravo peceno! 😊
Jucer smo mm i ja bili u zg na mm bozicnom domjenku. Usput sam vidjela i frendice s faksa. Bas mi je to super doslo. Jest da sad jedva gledam i zivim, al dobroooooo.
Kupila sam si u lidlu pidzamu jucer, suoer mi je 😊
Usi ne stavljam trakice a bilo bi mi bas zao da ih unisti jer ima predivna mala pravilna uheka 😍 Frendica mi je pricala da je lijepila usi sa onim medicinskim selotejpom al ne znam bas...ne bi to radila. Nadam se da s rukicama ne moze unistiti a skuzila sam da mu ja kod dojenja znam zguzvat uho, skroz se savine i prepolovi 😱 Pa uvijek ravnam kad legne da ga ne gnjeci.
Mamisita slazem se sa Trecom za kolumnu! 😂 To ti je sad unosan posao, mogla bi pokusati! 😜
Jeste isli van s djecom dan nakon cijepljenja? Temperaturu nema, ponasa se normalno pa sad ne znam...zao mi je da propusti suncani dan.
Mi danas kitimo boooor 😍😍😍 i cistimo cijeli stan, malo nam je bomba 😂
Spavanje ja isto zaspim dosta brzo al ima dana kad se probudim usred noci, mali zaspi a ja nikako, pogotovo ako visim na mobu. Najbolje je kad ga uopce ne diram po noci da se ne razbudujem.
Gym mi smo ga dobili na dar od mojih cura i voli biti u njemu, tada najvise koristi rukice u smislu da pokusava uhvatit.
Dena skuzio je "smokic" 😂 Moj jos nije al isto zna opalit po njemu 😅 Ko da ga to nis ne boli!
Sortiraj odgovore
Najstariji