Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    14. Prosinac 2017. 13:04

sretna

Kod nas jugo dereeeeee, uzas. Ne mogu s P nigdje kolko puse, a lijepo je suncano.
    Ja sam P pocela ovajntkedan stavljat na trbuh spavat preko dana i super mi odspava, inace bi bio budan vec za 10 minuta

Najavili su vam olujno jugo,je li imate stete od onog zadnjeg juga?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 13:08

barbs
    14. Prosinac 2017. 13:12

Aaaaaaaa, dok vas ja pohvataaaam  Upravo sam ručala. Na miru. Diego spava. Ne znam što mu je danas. Sav je kenjkav. Inače, i noć nam je bila kenjkava dok ga nisam uzela k sebi da ga umirim... na kraju sam se probudila sa sisom van ujutro, prije nego je muž išao na posao, a D je spavao pored mene. Opet sam sva nikakva, tj. leđa me bole, a TAMAN su prestala (jer sam prije 3 noći ISTO zaspala s njime pored sebe dok sam ga hranila!)... Nije to spavanje s bebačima za mene  Mada sam ga sinoć samo htjela umiriti i onda prebaciti u krevetić, ali sam očito bila previše koma. Inače, danas se želi uspavljivati samo na cici 
    Kod nas šugavo vrijeme. Nigdje ne možemo. 
    Našla sam još jefitniju kornjaču  ok, ne previše, ali 50 kn + pt 
    Maslacak, sretan - najsretniji ročkas malenoj!  Je li joj bila fina tooortaa? 
    Treca sreca, BRAVOOOO MILAAA! 

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 13:12

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 13:12

barbs
    14. Prosinac 2017. 13:14

Mamisita, steznik sam stavljala ponekad ispod a ponekad iznad robe 

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 13:14

barbs
    14. Prosinac 2017. 13:14

Suuuupeeeeeer, Mamisitaa 

barbs
    14. Prosinac 2017. 13:18

Mamisita, hahaha  Tako sam i ja po noći znala buditi i gledam: jesam li ili nisam ga nahranila? A jadan se žali da je gladan  Baš ono, komitiiiiissssssssss 
    Ja sam sinoć čitala sve što ste vi pisale, kad je seronja bio nemiran, pa ja nisam mogla zaspat i pojma nemam što ste sve pisale i iskreno mi se ne da čitati 
    Sjećam se samo da je SRETNIN muž pojeo medenjake i da je Sanjchi kupila čizme i da će dobiti još jedne 
    Sada baš uživam u tišini... i miru... Baš mi se ne da ništa po stanu raditi  Mislim, ionako svaki dan nešto čistim... jeeej... A trebala bih pomesti pod...  Ni to mi se ne da... hahahahaa

• sretna
    14. Prosinac 2017. 13:23

barbs

Mamisita, hahahaTako sam i ja po noći znala buditi i gledam: jesam li ili nisam ga nahranila? A jadan se žali da je gladanBaš ono, komitiiiiissssssssss
    Ja sam sinoć čitala sve što ste vi pisale, kad je seronja bio nemiran, pa ja nisam mogla zaspat i pojma nemam što ste sve pisale i iskreno mi se ne da čitati
    Sjećam se samo da je SRETNIN muž pojeo medenjake i da je Sanjchi kupila čizme i da će dobiti još jedne
    Sada baš uživam u tišini… i miru… Baš mi se ne da ništa po stanu raditiMislim, ionako svaki dan nešto čistim… jeeej… A trebala bih pomesti pod…Ni to mi se ne da… hahahahaa

Nije pojeo sve 😂 danas je rekao da stavim lokot na njih jer inace nece prezivjet 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI