Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    21. Prosinac 2017. 20:32

V se danas odjavio prije 8, neznam sta mu je, al nije vise mogao da gleda
    Noktici na prve vjezbe je isao sa tolko dugim da me sram bilo 😣 cekam da zaspi i onda zaboravim, kad se probudi ja se sjetim😥
    Na nogama samo na palcu, al su tolko tanki da ih vidim prekasno dok ih zacehne vec.
    Bebushka mrzim oblacenje kombinezona, jedva ga uguram, sva sam mokra dok zavrsim.
    Bodici mi ih oblacimo od pocetka, lidlovi su zakon za oblacenje, palcima rasirim, brzo prebacim preko glave, a otvorenim dlanovima podignem glavu da provucem, zatim ruke,, potegnem dolje i zakopcam.  

url=https://lilypie.com]

Bela
    21. Prosinac 2017. 20:59

I mi oblacimo preko glave od pocetka, sad je lako, u pocetku dok su onako sicusni i glavica im plese bas sam se preznojavala kad sam je oblacila...
    Preklopni su dosta otvoreni ispod vrata, bar ovi koje ja imam pa ih ne oblacimo bas.
    Ufff, jakne isto, ogromne a jedva ih obucemo, obavezno je rasplacem svaki put

• Dena1009
    21. Prosinac 2017. 21:10

Bela i meni je smijesan taj dekolte kod preklopnih, al na pocetku je puno lakse bilo sa njima.
    Pokrivanje koja je razlika između deke i popluna? Ja sam mislila da je to isto🤔🤔 Imamo Dormeo pokrivac onaj ljetno/zimski al koristimo samo pola jer nam je inace prevruce, osobito sad kad nam je toplije u sobi zbog V. Imam i gunj neki ekstra debeli koji mi sluzi kao prekrivac, pa ako mi je zima povucem jos njega.
    Kleaiva i ja sam se na pocetku znojila uzas. Svaku noc komplet do gaca sam bila mokra i cijeli krevet, ko da sam u bazenu spavala. Prestalo je samo od sebe.

url=https://lilypie.com]

barbs
    21. Prosinac 2017. 21:45

Ja sam koma. Jedva cekam da muz bude na g.o. pa cu mu reci nek ga on uspavljuje... Skoro svake veceri isto... Nosanje + hodanje... ne smijes sjesti niti stati a da on ne pocne ludit.. Zaspao je a ja uzivam u tisini... Bas se ponekad grozno osjecam u smislu da budem  nervozna navecer a onda se sjetim da sam umorn

barbs
    21. Prosinac 2017. 21:47

Bela, ahhahahaa, i ja sam se preznojavala kod oblacenja preko glave  I trajalo je dugooo... a sad ne place nego se zali al sam valjda otupila  
    Hesgehog, i mi Diegi od pocetka oblacimo preko glave a imamo i par sa dugmicima.. te su super 😉

barbs
    21. Prosinac 2017. 21:50

Treca sreca, ja sam pomislila da nece biti potrskoca u spavanju, kao jucer npr(zaspao je odmah 😂😂😂😂), al neee... zasto biii? 😂😂😂😂 Kako Aurora kaze, nema tu spavanja kad ja zelim... 

Barkleys
    21. Prosinac 2017. 22:13

Jesam ja jedina koja još nije obukla ništa preko glave?! Hahaha. Sutra obavezno! Hvala svi na svim savjetima. Malo sam vas utlačila danas. :) 

barbs
    21. Prosinac 2017. 22:19

Hedgehog, naoruzaj se strpljenjem hahhaha
    Bebushka, neee, nemas samo ti te probleme... Svaki put kad mu oblacim skafander/jaknu imam filing da cu mu nesto slomit...

• Mrvica
    21. Prosinac 2017. 22:28

Pozdrav mame i bebe.. nisam se dugo javljala.. prvo dijete, prvi mjesec..kaos.. 😁 imali smo problema s dojenjem i opcenito prehranom.. nije dobivao dovoljno na kilazi pa zadnjih deset dana uz svaki obrok dodajemo ad. Sutra je sistematski pa cemo vidjet je li se stanje popravilo.. 
    Hedge eto.. vrlo slicne probleme imamo..nisi jedina, ako te tjesi 😚 bit ce bolje.. krenut ce i nase bebice naprijed.. samo im treba malo vise vremena.. 

Kiki156
    21. Prosinac 2017. 22:49

Bok cure, imam hrpu zaostataka, nisam njsta stigla citati... 
    javljam samo da smo se danas cijepili. Plakao je taj tren kad je dobio pikicu ali jako se brzo smirio i sve je bilo dobro do negdje 7 navecer kad je poceo bolno plakati. To je trajalo negdje 45 min i onda se umirio i nije vise plakao. Rekli su nam da ako bude tako bolno plakao da slobodno damo pola cepica lupoceta jer on djeluje protuupalno pa ublazi bol. Plac nastupi tako kasnije jer ih boli mjesto uboda 😞 Ja sam mu dala pola cepica ali odmah se pokakao, srecom tad je vec prestao plakati pa nisam vise davala. Inace se moze dati svaka 4 sata, tako su nam rekli. 
    Cijepili smo ga i protiv rote. Marijana jel tvoj malac podrigivao od toga? V dosta podriguje pa mi se cini da je od toga, nije do sad bas toliko podrigivao. 
    Nadam se da ce noc mirno proci. 
    Koliko cesto moram pratiti ima li temperaturu? Do sad nije imao. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.