Kiki u bolnici ga nisu cijepili, sad neznam dal inace ne cijepe ili zbog op. Na prvom pregledu su ga cijepili i sad na drugom. Slazu nam pregled tako da se poklapa sa cijepljenjem da ne moramo posebno.
V jede1-2 puta po noci, sad kad smo mu povecali dozu kak ide po mjesecima on se budi 2 puta, a sa manjom dozom se budil vecinom jedamput, nije mi bas logicno al dobro. Inace ustanemo oko pola 8, pa kupaona, kava+igranje, pa se najede i onda natrag zaspi na pola sata/40min. A evo danas smo dosli iz kupaone, stavim ga u ljulju i on zadrijema. Valjda se izmucil, treba tu veliku guzu oprati. 😅 Prije neki dan je otkril da ima "smokica" i tak ga je scepal dok sam ga presvlacila da sam mislila da ce ga iscupati 😂😂
Mamisita ja se molim i vjernica sam jedino sto smatram da je bit vjere vise u postupcima kroz zivot nego u odlascima u crkvu. Idem i ja povremeno i nemam nista protiv toga ako ljudi idu zbog vjere. Vjerojatno je tome pridonijelo i to sto sam iz malog sela gdje 80% ljudi ide na misu da vide sta ce drugi obuci i da cuju najnovije traceve. Pa su tako mladi koji piju/puse/navlace se po nocnim klubovima, a idu u nedjelju na misu "dobra djeca", a ako si totalna suprotnost tome al nisi svake nedjelje na misi onda ne valjas.
url=https://lilypie.com]
Dobro smo mamisita,P je stalno na sisi i slabo spava po danu jedino kad idemo van tad spava.Danas je ljep dan pa cemo oko podne u setnju,kupila sam joj baby gim polovni jer je novi u mulleru 400 kn bude joj zanimljivo pola sata a bar se stignu sise malo napunit😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamasita a jesi luda. Ja se izdojim pa nosim sa sobom uvijek. Ne zato što mi je bed izvadit sisu nego ne znam dojiti sjedeći, tj. da mi je beba u naručju. Pa već vidim scenu gladna beba + nervozna mama. Ja dojim ležeći, a u zadnje vrijeme pokušavam neki glupi položaj koji sam našla u roda grupi na fb. Kao da se ne naguta zraka. Tako da ja praktički ležim na leđima a beba mi je na trbuhu. Ugl. Za sad nam to još ne ide :)
Mamisita samo ti pisi, nemoj drzati u sebi, znas da mi zene mozemo da obolimo od toga 😉😉
Ja sam htijela pidzamice iz lidla, al sam dosla prekasno, a dogovorila sam se sa mm da pricuva V i ka idem odmah u ponedjeljak i onda su na netu napisali da je samo online snizenje pa na kraju nisam otisla. Sad smo bili prekjucer o vidim da je bilo i u ducanima, al nije bilo brojeva vise, pa smo samo hlacice kupili, jesu tanke al za po doma mu je to taman jer je toplo u stanu, a kad bljucka moramo cesce mijenjati.
Znate mozda gdje ima za kupit trakice za usi tanke za decka? Na amazonu sam gledala 10€ komad, a po ducanima nisam isla trazit. Ima bas lijepe usi i sad ih je pocel frkati, probala sam mu kapicu staviti al se ljuti.
url=https://lilypie.com]
Dobro smo mamisita,P je stalno na sisi i slabo spava po danu jedino kad idemo van tad spava.Danas je ljep dan pa cemo oko podne u setnju,kupila sam joj baby gim polovni jer je novi u mulleru 400 kn bude joj zanimljivo pola sata a bar se stignu sise malo napunit😂😂😂😂
Ajoooj, valjda ce se smirit to sisanje. Dobro da hoce vani spavat, i moj K voli spavat na svjezem zraku i samo da ga se vozi i da kolica poskakuju na asfaltu hehe. Odlicno si prosla ! Mi smk srecom dobili gym, ali ga jos nismo upogonili, a moramo!
Pola sata izdrzi u gymu a ja tad palim motorku jucer sam oprala plocice u kuhinji ili pojedem u miru😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jesam ja jedina koja još nije obukla ništa preko glave?! Hahaha. Sutra obavezno! Hvala svi na svim savjetima. Malo sam vas utlačila danas. :)
nisam ni ja prvih mjesec dana.
S njia dvojicom sam imala te bodije koji idu preko glave, next-ove predivne (gledala samo sliku blesa - ahh kad je prva trudnoća...) a sad sam s njom kupila bodibenkice (znači "kimono" kak bebushka veli) za prva tri mjeseca, i jednodijelne pidžamice sve koje se kopčaju sprijeda cijelom dužinom, da ne moram preko glave jer m je ostalo u glavi da mi je nepraktično tak lomit bebu (ajd ako je čvrsta neka beba ali ak ima hipotoniju ko npr moj D, onda je baš nezgodno)
žena-majka-carica:)
Imate neki savjet da zaspim?? Eto, legnem kad i V i skoro opce ne zaspim, on spava ja blejim, poludjet cu😣😣😣
??? ti si ženo preodmorna onda, zavidim
nemam drugo objašnjenje.
Ja čim dirnem krevet zaspem u roku 1ipol minutu, mm ispali na to....ali šta ću kad se premorim u danu. Čim mala ode, ja skupa s njom i zaspim u roku keks
Ni ja nisam mjerila temperaturu toplomjerom vec sam ga cesto opipavala i nije bio vruc tako da nismo koristili cepice koje smo dobili.
Bebushka to je istina za svjetla ekrana, ali vise za ona koja zrace plavo, dakle sva ova moderna pomagala. Ja imam na S7 opciju da ugasim plavo svjetlo pa mi je ekran zuckasti, kao sta je bilo na starijim generacijama mobitela. To sad prakticiram pogotovo jer puno pricamo na whatsapp video pa se zna desiti da B gleda u mob. Upravo zato se ne preporuca da bebe gledaju u ekrane jer pogotovo plavo svjetlo ima na njihove glavice strasan efekt, poput droge, tako mi je rekao jedan doktor. MM je kupio prosli mjesec TV prek pol sobe tako da ne volim tamo predvecer biti puno s malim, osim ako ga ne okrenem tako da nema pogled na telku nego na lampice ili ako je u baby gymu, ali nevjerojatno kako pogled uvijek vuce prema njemu.
Prstenje meni je MM kupio zarucnicki pol broja veci jer ga inace nosim iza vjencanog. Vjencani sam skinula u trudnoci i stavila po izlasku iz bolnice, a zarucnicki sam nosila cijelu trudnocu s tim da sam ga skinula za porod. Ne nosim ga jos uvijek jer je kamen u onoj cetvrtastom postolju pa se bojim da rubovima ne ogrebem B. A i nemam vise nakon 10god gelirane nokte pa mi je nekak glupo vidjeti predivan dijamant uz sugave kratke nokte 😔
Molitva ja se gotovo svaki dan pomolim prije spavanja i zahvalim na tom malom predivnom bicu, i naravno povremeno prekrizim B sa svetom vodom… vjernici smo i idemo u crkvu (doduse nismo otkako sam usla u 9mj trudnoce). Ja vjerujem da me Bog nakon svih nedaca u zivotu pogledao i poslao divnog muza s kojim iz ljubavi imam dijete. Covjek mora vjerovati u nesto, u Boga, u svemir, u neku silu, sudbinu, sto bilo… inace zivot nema svrhu.
ovo za ekrane nisam imala pojma! ubit ću muža
kupio si je, baš pred kraj moje trudnoće TV od nekih 150cm dijagonale
a pošto nemamo baš neki ogroman stan/boravak, upravo tu se šetkam s malom tih zadnjih sati pred spavanje
možda joj to još otežava zaspivanje. Baš ću malo zagooglat na tu temu
Kad se vasi bude? V obicno ide na spavanje izmedu 20 i 21, a ustaje izmeđ 7 i 8.
moja se budi redovno izmedju 7 i 8, jer se oko 7 njih trojica ušuškaju po stanu da se spreme za posao/školu. Malo kad uspije tu buku prespavat pa odvali do 8.
Vikendom nitko ne ide nigdi tako rano pa spava do 8 obično
A lijeganje uff - kako kad....imala sam donedavno jedan dobar period kad bi mi nakon kupanja zaspala prije 21h ali sad od ovog zadnjeg skoka ima 5 dana da se borimo i prije 10-11 nema šanse.......sinoć je u ponoć zaspala. Poludila sam
i to cijeli dan po danu nije spavala nego 2 ture po 10min znači preko 15 sati me zaj****avala
Baš sam se naljutila na nju
Zadnjih par sati iza 20-21 mi je pogotovo teško, budem premorena
E da Mamasita zaboravila sam odgovoriti. Moja L se rodila sa suhom kožom koja se ljušti pa smo kupili babylove ulje od badema i povuklo se svugdje osim po licu. Ali tu nisam baš ni mazala od straha. Za lice dam kupila mustelu hidratantnu kremu za lice. Ali za sad nema pomaka još.
Sortiraj odgovore
Najstariji