Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    16. Listopad 2017. 06:18

Ajme cure, sretno s dojenje!
    Vidim da Barbs spominje skok u razvoju. Znate li kada se on otprilike događa? 

barbs
    16. Listopad 2017. 08:32

Juuutrooo 
    Diego je sinoc bio aaaaktiiivaaan 
     A saaaadaaa:

sok mi Treca sreca nije skrenula paznju na to...
    Marijana, gdje si kupila caj za dojilje? Znaci, npr mogu i sumsko voce piti??  
    Ostale mame, ako pijete caj za dojilje, gdje ste ga kupile?

barbs
    16. Listopad 2017. 08:33

Violeta, bome.vam je bilo veselo i lijepo za soping a za curke... bit ce vremena.. Aaaaa, da da, imamo isto odjelce kao i kapicu iz h&ma 

barbs
    16. Listopad 2017. 08:34

Edit: LEON je preslatkiii

• Bebushka
    16. Listopad 2017. 09:14

Treca sreca znaci iz tvog iskustva preporucila bi Mamine kapi? Vidim na njuskalu nove za 140 pa ako stvarno cine razliku da ih uzmem...tnx na povratnoj info 

• LanicaK
    16. Listopad 2017. 09:35

Stigla roda :) :) :)

12.10. 

Pozdrav svima

barbs
    16. Listopad 2017. 09:36

LanicaK

12.10.

Pozdrav svima

Čestitkeeee! 
    Cure, dečko? Kako ste? 

Barkleys
    16. Listopad 2017. 09:40

barbs

Juuutrooo
    Diego je sinoc bio aaaaktiiivaaan
    A saaaadaaa:
    Nacicao se i spaaaavaaaa… Mama ce na miru popit kavuuu
    Hedgehog, u 3.tjednu i u 6.tjednu… Ugl.. Napisi skok u razvoju i naci ces svakakve korisne info… Ja se nisam o tome raspitivala pa sam imala slom skorosok mi Treca sreca nije skrenula paznju na to…
    Marijana, gdje si kupila caj za dojilje? Znaci, npr mogu i sumsko voce piti??
    Ostale mame, ako pijete caj za dojilje, gdje ste ga kupile?

Baš sam guglala, znači SAMO u 3. i u 6. tjednu. JEEEJ. 

Btw ja sam si kupila onaj hippov čaj za dojilje od komorače mislim da je. Slučajno sam ga vidjela u mulleru pa reko ajde da i to imam. Ne znam uopće jel to nečemu koristi. 

violeta1
    16. Listopad 2017. 09:41

Mame jel imate kakvu ideju za uspavat/smirit bebaca? 
    On bi bio samo na rukama, sisi, prsima i stalno se mrda dok spava i negoduje. Ne pomaze ni fen ni usisavac ni jastuk a dudu je imao jucer kratko i onda poceo kao da ce povracat i danas to radi kad mu stavim dudu. Al ja vise ne znam sta radit. Ne da mi se stalno da vjesi po meni. Nije mi problem nista oko njega al stalno da bude na meni, pa to mi nije bas ok.

violeta1
    16. Listopad 2017. 09:42

LanicaK

12.10.

Pozdrav svima

Cestitam 😃😊😊😊❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.