Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    15. Listopad 2017. 17:24

Bebushka

Da nadodam, nrkad daju sve one signale gladi a zapravo kad ih malo pomazim i ponosam zaspu, nekad je stvarno tesko skuzit kad traze hranu a kad malo paznje i drustva

Bebushka ja malenoga nosam poslije cike da podrigne i onda se jos malo mazimo ali on stalno trpa ruke u usta. Duda varalica ga malo zavara, cak i izgleda da ce utonuti u san, pomislim da je zaspao i stavim ga u krevetic a to je okidac za otvaranje ociju i opet plac i cicanje ruke. Luda sam vec zadnjih par noci (izuzev nocas) jer od ponoci do 6 ne spavamo nego se samo nacicavamo i ljuljuskamo

I_me
    15. Listopad 2017. 17:25

Bebushka

I_me

Evo marijana potpisujem sve sto su cure napisale. Al ja emu dojim jos uvijek 1 sisa 1 podoj. Bude oko pola sata na jednoj, kad joj je dosta samo ju pljune 😂 jedino po noci zna se najest, podrigne i trazi jos pa joj dam istu tu koju je sisala,povuce 2x i zaspi. Mislim da su pune pelene znak da je sve ok. A moja ih bome napuni. Iako sam primjetila da po noci vise bude popisanih a po danu ukakanih.
    Usisavanje- svaki dan 1 ili 2x usisavam zbog psa. Zbog dlaka. Ema svaki put prespava 😆
    Barbs cestitam na masini!!!! 😆
    Ja emu ne budim preko dana, mogla bi po njoj nastimat sat.. svaka 3h se budi 😆. A po noci sam znala navit alarm na mobu svaka 3h da vidim u kojoj je fazi. Al sam odustala. Budi mi se svaku noc oko 2 i oko 6. ( osim nocas,stalno je njorgala nesto…)

Blage ti se (za nocna budjenja) mi smo sinoc prvi put imali noc da sam se donekle odmorila, jer kad je hranjenje tribami oko uru i po da obe servisiram…pa kad je to u jedan i u cetri…mozete zamislit

Ajoj! 😥 mogu samo zamislit.. necu vise kukat da me Ema zeza po noci..

barbs
    15. Listopad 2017. 17:28

I me, mi svaki dan pometemo al ja volim da se to odradi s usisavacem hahaha Nekako mi bolje pocisti... al mi nemamo psa kod kuce pa nam je lakse... Drzim fige da se sutra kupate... i da Ema voli vodu 
    Mi se po noci budimo isto 2x... samo sto vec dvije noci za redom nakon prvog puta otezano zaspi... Moram ga uzeti i maziti na prsima pa zaspi...

Marijana12345
    15. Listopad 2017. 17:28

I_me

Marijana mozda je samo mali prozdrljivac 😆
    Jer sam se cula sa cimericom iz bolnice neki dan i njen mali zna biti 45 min na jednoj sisi i 20 min na drugoj i tek ju onda pusti. I dobiva 50g po danu. Pitala sam patronaznu prosjek moje eme i kaze 20-30g po danu.

Izgleda... ako je dobio 700g u 12dana od izlaska  brate mili to je cca 60g po danu. Koliko su vase bebe dnevno budne? Ili samo pajke izmedju hranjenja?

barbs
    15. Listopad 2017. 17:31

Ja ga po noci nikada nisam budila... uvijek sam cekala da se sam probudi da ga nahranim ili da mi promijenim pelenu koliko god da patronazne kazu da se to ne bi smjelo raditi... Svakako ne skacem na svaki njegovo njorganje kao na pocetku jer sam primjetila da njorga u snu pa ga pustim da spava... ako njroga u snu se probudi nakon sat vremena.. a ako ga treba nahraniti i promjemiti onda ne zaspi..
    Moguce da je, Marijana, prozdrljiv, kako je I me napisala... i Diegu ponekad cice nikad dosta...
    Diego me podrigne svaki put..Malo je lijen hahahahhahaha  Ali sam primjetila da je sve cesce nakon cicanja poceo podrigivati.

I_me
    15. Listopad 2017. 17:33

Marijana

I_me

Marijana mozda je samo mali prozdrljivac 😆
    Jer sam se cula sa cimericom iz bolnice neki dan i njen mali zna biti 45 min na jednoj sisi i 20 min na drugoj i tek ju onda pusti. I dobiva 50g po danu. Pitala sam patronaznu prosjek moje eme i kaze 20-30g po danu.

Izgleda… ako je dobio 700g u 12dana od izlaska brate mili to je cca 60g po danu. Koliko su vase bebe dnevno budne? Ili samo pajke izmedju hranjenja?

Znaci, napapa se i odmah zaspi ili ju ja direkt stavim u njihaljku ako ne zaspi. Tamo lezi nekih pola sata i mrmlja si nesto pa zaspi. Ako ju ostavim na rukama i pricam joj,gotovo je, budna je i vriska i opet sisa.. kad se probudi onda ju nosam i pricam joj i pjevam nekih pola sata ugl.. druzimo se prije hranjenja i mjenjanja pelene.. ne poslije jer sam u banani onda 😥

barbs
    15. Listopad 2017. 17:33

Bebushka, tebi veseloo 
    Marijana, na pocetku bi spavao nakon svakog podoja, a sada je sve vise i vise budan... Po danu spava max 3x i moze spavati sat i pol, a moze do 3h... 

barbs
    15. Listopad 2017. 17:35

I me, tooootaaaaaalnoooo imas pravo... i ja sam to primjetila.. Zato iskorisrim priliku kad mi zaspe nakon cicanja jer ga stavim u njihaljku... i to mora zaspati cvrsto jer ako ga stavim kad je u nekom polu snu - vriiistaaanjeeee... i ja ga pustim neka place (ne vise od 5min)... ali muz skoci cim zaplace 2x.. Time meni zagorcava dane kad njega nema..

barbs
    15. Listopad 2017. 17:37

Ne dane nego vrijeme 

• Dena1009
    15. Listopad 2017. 17:38

Kiki nisam iskusna, ali u petak sam pitala pedijatricu da li je normalno sto V nekad potegne 60ml, nekad 140ml i nekad tocno u minutu, a nekad zeza svakih  sat i pol (na ad je), pa je rekla da je to normalno jer ni bebe koje doje ne pojedu isto, cak ni neznamo kolko pojedu, tako da je najvaznije pratiti kolko beba napreduje.
    Evo, kod nas je danas isto turbolentno. Po noci se 2 puta budio i lijepo se najeo, kad ono ujutro u 8 potegne nekih 60 i nece vise, od 8 do 11 napunio je 2 pelene tolko da su premocile i sad svako malo place i trazi da jede al potegne nest sitno i nece vise. E  onda je u pola 4 pojeo 120 i za par min trazio jos, uspjela sam ga zabavit na pol sata i onda je pojeo jos 60 i za sat vremena trazi opet i nece da sklopi oci, cak ni u setnji nije spavao, jedan dio puta sam ga cak morala nositi. Nije pomogla ni fen app, pa sam sad ukljucila pravi fen i za par sekunda je sklopio oci. 
    Zivio fen cak je i mene poceo taj zvuk uspavljivati 😃
    Ja ga ne budim jer sam primjetila da kad spava spava bez obzira kolko je spavao po danu.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.