Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    15. Listopad 2017. 16:50

treca_sreca

Marijana ja ne brojim ni pelene ni minute ni ništa, jer nam skroz dobro ide pa zašto bih si komplicirala život.

Isto tako! 
    Na početku sam mu trebala davati samo jednu cicu... Sad traži obje  Ne brojim ništa više jer i na početku bi znao cikati po 15-20 min JEDNU cicu i po kilaži je ooodlično napredovao...  Baš me zanima koliko će imati kg u srijedu, pa da vidim koliko je dobio od čet do srijede. 

barbs
    15. Listopad 2017. 16:54

Mi smo išli u šetnjicu po kvartu, pa je muž otišao gledati utakmicu i ja sam ostala u dvorištu na zrak. Osjetila sam nalet umora i vratila se doma, ali na zraku smo bili sat vremena, ako ne i više.  I moram ga pohvaliti. Muž je usisavao stan, a Diego je spavao k'o top  Inače kad zaspi - to je to... Ima super san... Ali nismo nikada usisavali dok je spavao.  Zato smo čistili stan, prali suđe, lupali (slučajno ) vratima, pričali glasno, jučer je eto mašina nešto zezala (svekar i muž su krivo nešto napravili ) i kad je centrifuga krenula mašina je SKAKALA po kupatili (srećom, skotali su u čemu je problem ), a Diego je spavao spokojno TRI SATA!  
    Sad je zaspao pred 25 min... Svakih koliko budite bebače? ja ga inače puštam da spava po danu MAX 3...

barbs
    15. Listopad 2017. 17:00

Marijana, mene je bilo strah da sam mlijeko izgubila kad je Diego imao SKOK u razvoju... Cice praaazneee (takav filing) i stalno je vrištao kad ne bi imao cicu... Imala sam osjećaj da je od 0 do 24h na cici...  Kad sam se pred tjedan dana bila izdojila malo nakon što sam ga nahranila iz cica je izašlo 100ml. Morala sam se izdojiti em jer su me toooliko boljele (a on nije pocicao sve ) em jer smo muž i ja išli u špežu. U subotu sam se opet izdojila i izašlo je 20ml iz razloga što je bio na jednoj i na drugoj cici sve skupa pola sata...  groznooo... 
    Danas je već druga priča... Češće spava i nije da non stop vrišti kad ga uzmeš u ruke kao prije 3D Samo sada ima npr fazu NOSANJA  Poludjet ću... Jer muž skoči čim on zanjorga... a o sveki da ne pričam  Ta kao da ne čuje kad joj 10000x ponovim da ga ne nosi toliko i da ne skače na svaki zvuk 
    Poanta svega, Marijana, kako napreduje sa kilažom?? Ja čak osjetim po Diegu da je sve teži + vidim kako dobiva masu 

I_me
    15. Listopad 2017. 17:08

Evo marijana potpisujem sve sto su cure napisale. Al ja emu dojim jos uvijek 1 sisa 1 podoj. Bude oko pola sata na jednoj, kad joj je dosta samo ju pljune 😂 jedino po noci zna se najest, podrigne i trazi jos pa joj dam istu tu koju je sisala,povuce 2x i zaspi. Mislim da su pune pelene znak da je sve ok. A moja ih bome napuni. Iako sam primjetila da po noci vise bude popisanih a po danu ukakanih.
    Usisavanje- svaki dan 1 ili 2x usisavam zbog psa. Zbog dlaka. Ema svaki put prespava 😆
    Barbs cestitam na masini!!!! 😆
    Ja emu ne budim preko dana, mogla bi po njoj nastimat sat.. svaka 3h se budi 😆. A po noci sam znala navit alarm na mobu svaka 3h da vidim u kojoj je fazi. Al sam odustala. Budi mi se svaku noc oko 2 i oko 6. ( osim nocas,stalno je njorgala nesto...)

I_me
    15. Listopad 2017. 17:09

Ja se sad vratila iz setnje.. vani je bas toplo. A muz napravio 2 rucka. Sarmu za sebe i musaku za mene 😍😆

I_me
    15. Listopad 2017. 17:12

Jelda barbs bas rastu ko gljive?! 😍😆
    Ja sam danas robicu razvrstavala jer je mala slapa prerasla neke stvari 😄
    Na zadnjem vaganju je imala 3300g, sutra dolazi patronazna pa cemo se opet vagat i jedva cekam da vidim koliko je porasla. I nadam se da ce ju sutra napokon okupat. 

• Bebushka
    15. Listopad 2017. 17:12

Da nadodam, nrkad daju sve one signale gladi a zapravo kad ih malo pomazim i ponosam zaspu, nekad je stvarno tesko skuzit kad traze hranu a kad malo paznje i drustva mi smo imali par burnih veceri jer sam im se bojala dat jos mlika da ne puknu,l pa su bile malo gladne,  al izgleda da su navecer jednostavno puno gladnije i pojedu tipa 30% vise u jednom obroku nego preko dana, pa sam se trebala tome prilagodit, stas
    Ja necu opisivat svoje izdajanje jer meni kos nije na kraju dana ostalo viska mlika, nikad kraja tome

• Bebushka
    15. Listopad 2017. 17:15

I_me

Evo marijana potpisujem sve sto su cure napisale. Al ja emu dojim jos uvijek 1 sisa 1 podoj. Bude oko pola sata na jednoj, kad joj je dosta samo ju pljune 😂 jedino po noci zna se najest, podrigne i trazi jos pa joj dam istu tu koju je sisala,povuce 2x i zaspi. Mislim da su pune pelene znak da je sve ok. A moja ih bome napuni. Iako sam primjetila da po noci vise bude popisanih a po danu ukakanih.
    Usisavanje- svaki dan 1 ili 2x usisavam zbog psa. Zbog dlaka. Ema svaki put prespava 😆
    Barbs cestitam na masini!!!! 😆
    Ja emu ne budim preko dana, mogla bi po njoj nastimat sat.. svaka 3h se budi 😆. A po noci sam znala navit alarm na mobu svaka 3h da vidim u kojoj je fazi. Al sam odustala. Budi mi se svaku noc oko 2 i oko 6. ( osim nocas,stalno je njorgala nesto…)

Blage ti se (za nocna budjenja) mi smo sinoc prvi put imali noc da sam se donekle odmorila, jer kad je hranjenje tribami oko uru i po da obe servisiram...pa kad je to u jedan i u cetri...mozete zamislit 

Marijana12345
    15. Listopad 2017. 17:18

Barbs eni on dobiva na kilazi. Izasli smo s 3020 prije 2tj a u petak je imao 3700. Ali meni nije normalno da je dijete vise od sat vremena na cici. Covjece bradavice ce mi otici i preko sesirica. Dojim s njima jer nemre uhvatit moje kad su ravne. Koliko god ih pripremim izbacuje ih van, ne moze napraviti vakuum. A ragade su mi tek prosle pa se bojim da ih opet ne ozlijedi jer sam imala umjesto bradavica kraste i doslovce dojila preko rana. Treca sreca i ja se ne bih izdajala (nocas sam prvi puta 2x dala AD i stvarno to ne zelim) ali izdajala sam se nakon podoja jer sam osjetila da nije sve povukao, i da bar na taj nacin kroz flasici dobije to masnije mlijeko. Stvarno ne znam kako ga potaknuti da brze i jace vuce. Po noci dojim (malo vuce malo duda) po sat i pol i kuzim da je gladan jer nece zaspat i onda za pola sata ili sat opet plac za jelo. Sad sam opet nocas krenula s piskavicom i odmah mi se mlijeko povecalo, imam neke izvrsne kapsule. Pospremila sam izdajalicu, izdojim malo rucno ako treba ili ako mi je pritisak. Ali velim, jednostavno ne znam kad se najeo jer nikad ne pusti cicu, cak ni da podrigne nego ga ja prekinem i dignem i onda se podrigne ko mali prasac par puta. Mislite da se zbog sesirica dijete navuce vise zraka? Dala bih sve da podojim za max 30min, ali ovo nacicavanje jednostavno ne kuzim, imam mlijeka, dapace i kvalitetno je (odmah prvi mlazovi su masniji a ne ful bijeli) pa ne kuzim kako moze biti gladan...

I_me
    15. Listopad 2017. 17:23

Marijana mozda je samo mali prozdrljivac 😆
    Jer sam se cula sa cimericom iz bolnice neki dan i njen mali zna biti 45 min na jednoj sisi i 20 min na drugoj i tek ju onda pusti. I dobiva 50g po danu. Pitala sam patronaznu prosjek moje eme i kaze 20-30g po danu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.