Bravo za vas suncokretice!! I pazi na sebe, vazno je i da se ti oporavis i odmoris da biste uspjele! Da, poseban osjecaj, mm i ja smo se svađali ko ce ga hranit na sondu pa smo naizmjenicno mu pustali i bili presretni sto su nam dopustili.
url=https://lilypie.com]
Cestitke od ❤
Ja sam bila isto jako umorna i zedna i imala sam bolove ko da cu dobit menstruaciju. Povracala nisam, al nisam mogla bas da jedem jer cim sam malo pojela imala sam osjecaj ko da sam se najela preko reda i jako me tiskalo. Kako je beba rasla osjecala sam raznorazna pikanja i boluckanja jer su se pomicali organi al nista strasno.
Jesenske cure ko da smo jucer to isto pisale na j.bebama, a eto sad mi u krilu spava moja srecica😃😃
Hvalaa. Mene samo nekad zaboli ko da cu dobit i lagani mi se zavrti, ali nista spektakularno za sad 😂
Ma joj divno. Jedva cekam andelica 😍
Btw.TeaC, CESTITKeNisam pusila..
Ne mora znaciti da ce ti se neato zgaditi niti da ces imati mucnine. Svaka je trudnica, kao i trudnoca razlicita. Ja sam samo bila non stop glaaaaadnaaa
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Tea ja sam 9mj imala mucnine. Nisam pusacica. No moje dvije sestricne jesu. Jedna je prestala u trudnoci skroz ali je stalno zbog toga bila u stresu i mali je poslije bio jako nervozna beba. Druga pak je pusila 2kutije dnevno prije trudnoce a u trudnoci nije prestala nego smanjila na cca 2 dnevno i eno dijete je tako dobro i mirno da ne mozes vjerovati. Mislim da inace nikotin nije dobar za plod, ali kod takvih ekstremnih slucajeva bolje smanjiti na nahmanju mogucu kolicinu nego skroz prestati i stres 9mj prenositi na bebu.
Spavanje pisale smo kako bebaci imaju u zadnje vrijeme faze nespavanja... eno opet moj nije htio poslije cike spavat i stavim ga na trbuh kad on zaspao u sekundi 😨😊
Suncokreticw bravo! Bas mi je drago sto je lijepo krenulo, hranit cete se vi kao velike!
Koliko puta vam je bila patronazna? Meni drugi dan nakon dolaska kuci i iduci put ce doci kad otpadne pupak. I nije ga vagala...mozda ce iduci put. Jel to premalo dolazaka?
Pije li koja caj od piskavice? Vidim da pisete o kapsulama a ja pijem caj i pise na caju da se popije sa sjemenkama, jel to znaci da "pojedem" te sjemenke ili samo da budu u salici dok pijem?
Ja Vitu ne budim nikada, pustim ga da ima svoj ritam i sada je stvarno super, bitno mi je da dovoljno puta u danu jede i da ima mokrih pelena. Jedino ne znam tezinu jos...
Mame, koje cajeve osim kamilice mozemo piti???
Ja pijem za dojenje, vocne (osim citrusa), rooibos, sipak. Mentu ne smijes! Ona zaustavlja iliti smanjuje laktaciju
Pije li koja caj od piskavice? Vidim da pisete o kapsulama a ja pijem caj i pise na caju da se popije sa sjemenkama, jel to znaci da "pojedem" te sjemenke ili samo da budu u salici dok pijem?
Moja je seka pila ali to je bilo toliko slabo... nije vidla nikakav ucinak. Trebalo bi se iscijediti caj a ne piti sa sjemenkama jer onda bude gorak. A sjemenke onda naknadno pojedes. Eto pokazalo se mojoj seki bezveze... sad ja pijem u kapsulama 400mg i doslovno preko noci nadoslo mlijeko. I seki sam poslala jer i daje daje malom majcino mlijeko (izdaja se vec 4mj jer mali nije htio nikako ciku). Savjetujem ti da narucis s Amazona. Zovu se Bockshornklee kapseln i ja sam narucila a Amazon.de
Treca sreca cestitamo vam na velikih mjesec dana 😚😚😚 Mila je predivna 😚😚😚
Barbs imamo isti kompletic 😊 mi smo dobili od sogorice i dole majica na prugice. A muz ti je kao i moj, na svaki kme skace i sta sad sam dobila, ako me skocim na kme onda bude kreveljenje odma...danas se muz uvjerio i sam kako se mali zna siliti
Bebaca nocu ne budim, a danju, max 3 sata ga pustim da spava
Bas je lijepo to sto si narucila.
Dena bas mi je zao sto maleni ima nemiran san, samo ga mazi i pazi sto vise, neka se osjeca sigurno i voljeno.
Marijana Leon sisa neki 15-20min kako kada. O to samo 1 sisu. Kad je sve u redu tako je a kad je nervozan onda bude svakako.
Malena ti kao i ja, nemas mira. A eto hvala Bogu rana mi je u redu iako nisam mirovala.
Nas dan.. oko 11h smo krenuli za portu. Kupila sam si haljinu, cizmice, baloner/sakoic nesta izmedu onak pufasti crni, muz si uzeo odjelo, isla u muller i dm, uzeli krsnu svijecu i kosuljicu. Jos moramo Leonu odjelce i muzu cipele. Nazalost nismo nasli odjelce i nadam se da cemo uspjeti naci kod nas u gradu.
Ja sam danas izgledala.kao one u shopping kraljici, trcala po trgovinama i dobro da jesam jer ne bih nista stigla. Mali je oko 13h poceo zezati i onda smo isli doma. Prije toga sam mu dala sisat, ima prostorija za bebe. I bile su dosle moje necakinje i trebali smo na kavu al kako mali nije htio vise bit u kolicima mi smo otisli doma. Da bih mi sestra rekla kako se mlada necakinja rasplakala u Porti jer nije isla sa mnom na kavu, a starija je bila tuzna i rekla je kako se sve promjenilo od kad sam rodila i kako nemam vremena za njih. Bas mi je bilo zao 😐
Dosli smo doma malo je spavao i onda opet poceo zezat pa smo oko 19h ga okupali i oko 20;30h je zaspao. Bas me zanima do kada hehe.. Poceo je zezat Leon, kad hoce sisat ak to nije odma, pocne se kreveljit. Tako mali a tako vec zna sta hoce. Kod nas je danas bilo bas toplo. Cak i vruce mi...bila u kratkim rukavima cijelo vrijeme.
Evo malog mugera danas dok se vozio.
Violeta mi smo se bojali kako ce necak reagirati, za mjesec dana ce napunit 3g i do sada je bio jedino dijete u familiji i svi smo oko njega skakali. Bio je prosli tjedan kod nas i jako je bio njezan i pazljiv sa V, milovao ga i ljubio u nogice(seka mu nije dala da ga po glavi dira) i onda je jednom dotrco krisom i brzo ga zagrlil i dal mu pusu u obraz i reko da je moral to napraviti jer je on tak maji. I bas mu se veselil i stalno govoril kak voli svojeg bratica. Reko mu je da je on njegov mali crvic. Bas su bili medeni.❤
Odjelca kad smo trazili za necaka, krstio se sa nekih 5mj, uopce nije bilo tako malih, ni u hr, ni u de. Narucili su mu sa e baya.
I mi imamo takovu kapu, samo sivu i jos nam je velika.
Bas pocinjem primjecivati kako je vec prerastao neku odjecu...kmeeeh😕
url=https://lilypie.com]
Jesu vam bebe u početku spavale dok su dojile? Moja malo vuče, puno spava...
Kako ih probuditi?
Sortiraj odgovore
Najstariji