Aurora nadam se da ce uspjeti kakat, ako ne bude probaj malo dat kamilice 😉
Barbs slika nas tocno tako opisuje i jos u buducnosti ce nam bit veselije 😄😊
Imate u lidlu opet robice od iduceg tjedna, posteljina, bodi, jaknica.... a i u pepcu ima kombinezon, bodi, i jeftino je dosta...steta sto ja nemam blize tu trgovinu.
Aurora, i jaaaa sam svasta probala za grcice i za prdenje Groznooo..
slika je MRAK.. to je po danu govorim... po noci nam je jos i ok
LIDL-vidjela sam juceeeer ali u cijeloj strci nisam stigla ovdje javiti
Spavao je od 10 do 11.40.... od onda smo budniii.. a spavaaaa mu seee
Spavao je od 10 do 11.40…. od onda smo budniii.. a spavaaaa mu seee
Misic mali ❤❤💙💙💙💙
Odakle je kompletic? Bas je lijep 😉
Mi smo danas imali prvi pregled kod nase pedijatrice i sve je super, 4470g, kukici i sve ostalo u najboljem redu. 🙂 Pregled je skoro prespavao, malo ga jedino razljutio stetoskop i uzv jer je hladno.
Ja sam bila kod obiteljskog lijecnika jer su mi ovi bolovi nepodnosljivi. Htio mi je dati neke tablete, a kad sam rekla da je babica rekla da takovi bolovi nisu normalni dao mi je uputnicu za ortopeda, a narucena sam tek u 11.mj. I sad se pitam sta do onda 😣
Jucer navecer je bio nemiran i nije htio/ mogao zaspat pa sam uzela dekicu i umotala ga ko palacinku, stavila na bok i samo je zaklopio oci i zaspao do 3h, pa sam ga nahranila i stavila na rame i opet zaspo prije nego se podrignuo i to skoro do 8, nisam ga ni premotala.
Violeta super za kuma, takvi bi svi trebali biti.
Pokloncici kod nas nije obicaj ali bih ja htijela napravit zahvalnice ko za svadbu, to mi je bas super, a nece biti veliki trosak jer nece biti puno gostiju, samo bliza obitelj i prijatelji.
Al mi planiramo na godinu jer zelimo ga krstiti doma u crkvi u kojoj smo se vjencali. Cak smo razmisljali da napravimo za 1.rođendan pa da konacno sve proslavimo sa najdrazima. A k tome i krsna kuma ima rođendan na isti datum kao i V ☺
url=https://lilypie.com]
Barbs,kad su se Diegu javili grcici?? Ja se uzasno bojim za svoju Alaru.. svaki dan ih ocekujem.. ii Diego je pravi medic.. 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji