Barbs,kad su se Diegu javili grcici?? Ja se uzasno bojim za svoju Alaru.. svaki dan ih ocekujem.. ii Diego je pravi medic.. 😍
Grcici se obicno javljaju oko 3 tjedna starosti i mogu trajati do 3 mj. Nama su poceli prije 3-4 dana. I obicno budu predvecer, navecer..bas sam danas pitala patronaznu.. nama je uvijek navecer ludo u kuci..
Ali ne moraju sva djeca imat grceve. Neki imaju jake, neki slabije, netko cijeli dan, netko samo navecer.. svako dijete je drugacije..
Violeta, tutu je kupila od muza mama ili moja... ne sjecam se... u c&a ili kik
Dena, super napredujete! I dobro da si otisla doktoru... a to sto si V.a zamotala u dekicu... suuuper
Mi smo Diega u jastuk za nosenje i spavao je 3h... ajmerr 😍😍😍😍
Dzenny ako ti i Alara dobije grceve nadam se da nece biti jaki..
Bas je grozno gledat bebu kako se pati a ti joj ne mozes pomoci.. moze se samo ublaziti kapima za grceve i probioticima
Diego mislim da ima grcice radi prdenja Ne znam ako su to oni pravi ili ne al sam primjetila da par dana se zna sklupcati ko fetus i postane crveni...
Dzenny ako ti i Alara dobije grceve nadam se da nece biti jaki..
Bas je grozno gledat bebu kako se pati a ti joj ne mozes pomoci.. moze se samo ublaziti kapima za grceve i probioticima
potpisujem... nista ne pomaze
Ja sam se vec obezbjedila probioticima i kapima za grceve,ali iskreni se nadam da mi nece trebati.. kad ju vidim koliko sad place kad joj u sekundi ne dam cicu,mogu misliti kako bi bilo sa grcevima.. pa eto mi smo u pon puna 3 tjedna,pa budemo vidjeli..
Dzenny jooj sto je slatka, ljepotica mala 😊
Dena super sto je proslo sve u redu na pregledu, a to sto su tebe tek u 11mj narucili koma, predugo se to ceka.
Leon spava od 4h i samo se budi da sisa i evo kao medo pava zimski san. Ja peglam, pricam, tv i svjetlo rade on nista. Sad ga moram budit, jer me strah nocas da nece spavat.
Cure-bebaci su preslatki! I Diego i Alara 😍 misevi mali 😍 ema meni spava cijeli dan super. Odspavala je od 15-18, oprala je i nahranila i sad spava od 19h.. bas me zanima do koliko ce spavati sad..
Sortiraj odgovore
Najstariji