Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    06. Prosinac 2017. 18:06

Sanjchi luce je premedena, ajme prvi put čujem da stolica može biti crvena zbog hrane, a kamoli od šampinjona s pizze? ne znam ja bih ipak nazvala pedijatra...

• Dena1009
    06. Prosinac 2017. 18:37
    Evo jedna nasa kreacija od prosle godine🙃
    Evo jedna nasa kreacija od prosle godine🙃

url=https://lilypie.com]

barbs
    06. Prosinac 2017. 18:47

Helloo 😍😍😍 Jedem griz.. Diego spava.. Ubihe uvijek oko i ovo vrijeme 😁
    Majice-aaajmeeee... znaci, moja sveki ima fix ideju da tute na dugmice su PIDZAME i ona frajerica kupuje majice i hlace Diegu... a bome je isla kupivati sa svojom mamom kad je doska

barbs
    06. Prosinac 2017. 18:49

*Kad je dosla u babinje! I toootalno su neprakticne... i ona non stop tupi po tome KAKo MORA BITI MALI FRAJER... a to sto muku mucim kad ga oblacim jer piz* joj se j*... aaaa Za Sv.Nikolu mu je kupila tutu koja je dolje ZATVORENA al nisam htjela nista reci 
    Odeee Sretna! Nestala je! 
    Super za kakicu, Barbiii 😊😊😊

barbs
    06. Prosinac 2017. 18:53

Helen Harper ima i u Kauflandu 😉
    Sanjchi, super za Sv. Nikolu 😊😊😊😊😍😍😍😍😍 I kod nas je bio 
    I me, vidim da se ovdje puno mamica susrelo sa cime se Ema susrela 😘  Vjerujem da su te bar malo utjesile... 😘
    Zaboravila sam sto sam vise htjela prokomentirati 😂😂😂😂😂😂

violeta1
    06. Prosinac 2017. 18:53

Sretna bor je superrr 😊😊
    Sanjchi ja sam jela gljiva malo ali nije imao nikakave reakcije, samo ju prati nadam se da ce bit sve u redu
    I_me zao mi je radi loseg uzv ali samo hrabro naprijed.. biti ce sve dobro, mazite se i pazite i radite kako pedijatrica kaze 😊

violeta1
    06. Prosinac 2017. 18:58

Mi smo danas bili kod seke L i ja pa smo seka i ja iskoristile situaciju i razgovarale, razocarala sam se u nju totalno. Znaci ljubomorna, zavidna zena! Sto se tice necakinje i krada, ja sam joj rekla da je izgubila moje povjerenje i ako zeli da bude sve kao do sada da mi se mora iskupiti. Sestra joj je naravno u svemu opet popustila. Al ok nije moj problem. Moj problem je sto je rekla za mog sina ovo: Ja ne znam jel njega volim ili mrzim, ja njega ni ne znam! Znaci, meni je doslo da u istom trenutnutku se ostanem pokupim djete i odemo, tako sta rec za malu bebicu, pre jadno. Onda je pocela sve mane od leona govoriti, tipa vidi nema kose , jao celav je i tako to. Niti jednom nije pohvalila ga. Stalno govori kako je mrgud i takve stvari. Razocarana i tuzna sam otisla od nje. Da ne pisem sad sta mi je sve rekla. 

panica
    06. Prosinac 2017. 19:04

I me, zao mi je zbog loseg nalaza, ali ako budes ustrajna od prvog dana, muzda necete morati 3 mjeseca nositi
    Sretna, svaka cast, treba za to imati i strpljenja, ali ako to tako volis onda ti je tih 4 sata sigurno proletjelo
    Dena, super ideja, a sto se tice msjica, ibucem ju preko bodia kad nosi gege bez rukava

Barkleys
    06. Prosinac 2017. 19:06

sanjchi255

Kad je bilo prvi put, mislim si: mozda od tiskanja jer se mucila da se pokaka…i onda je opet bilo..pa sam se zabrinula i nazvala patronaznu. Pa je poslje jos jednom bilo, al ne kao crveno nego vise smede..kao te zilice…😕
    Aurora i Barbi hvala😊

Držim fige da brzo prođe. Ajme da, žilice od naprezanja, uh, moja se isto svaki put baš muči... Kad će to prestatiii?! 

panica
    06. Prosinac 2017. 19:09

Sanjchy, ja bi umrla od straha da sam to vidjela, ali vjerojatno je od hrane
    Dzenny, jedi ti pisala za mlijeko od soka od jabuka, koliko ga popijes da ti se mlijeko poveca?
    Violeta,zao mi je, neki dan sam napisala sto moja baka kaze, da je brat dobar i Bog bi ga imao i nazalost sve vise tskvih prica koje to potvrduju cujem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.