Hahah bas to uzas sva sam bila rastresena ali i ona je jedva sam ju smirila :(
I sad se patimo cijelo vrijeme s tim kakanjem, sve zivo pokusavam samo da izbjegnem toplomjer u guzu
Samo masiraj stomak i noge zgvrci prema stomaku, i vjezbe, nama to uvijek pomaze 😊
Evo Leona danas 😊 A ovako je zaspo i jos se nije pomaknio, samo sam ga pokrila 😊 A ja sam stalno uz njega da ne bi slucajno bljucnio il nesta jer mi je prvi put tako na pupi. Dok u bolnici sam vidjela da stavljaju tako bebe.
ja pijem kamilicu ali i njemu sam jucer dala... to je sad po novome da ako je dojeno nema potrebe davAti nista... ali gluposti... god prije je frendica rodila a njoj patronazna rekla neka sloooobodno kamilicu daje... pa ne znam sto se promijenilo...
ja sam jutros popila kamilicu. Diego cika i odmah se pokakaaaaooo...
Violeta, no comment za kumove... Nama su nasi prvi gosti bili a da se kuma nije razbolila dosla bi u bolnicu u posjet... Leon je preeeesladak...
Super Una napreduje A to za plac me upozorila patronazna i rekla je da je to normalno i da ne brinem
Da mame znaju plakati
Barbs to za ne davati nista ako beba sisa, ja znam za oduvijek, moja seka je prije 10god dojila i nista nije davala. A sad to je kao i sve na izbor roditelja. Moj je u bolnici i dohranu i sisu i caja dobio, a sad samo sisu 😊
Violeta, ja za to prvi put cujem.. Booo.. Na kraju krajeva je to ocito izbor roditelja..
Ja cu probati sa unosom kamilice u sebi
Pa ako mi to pomogne super
Dali ste primjetile da vam je stopalo vece? Ja sam bas probala svoje gleznjace, imam 4 para divne su mi, i kao da mi je stopalo sirje, jer su mi uske. Bas cu probat na najlonke samo, ali jedne znam da sam uvijek na carape nosila i bas su bile udobne i komotne.
Moje je oduvijek vece ali frendica mi je rekla da mora nosit veci broj otkad je rodila
Joj probala sam valjda i masaze, i skupljanje nogica i stavljat ju u polozaj za kakanje i grijanje ali nista nezz u cemu je stvar jer nije nam se do sad to dogodilo, znala je da ne kaka jedan dan ali ja odmah dok je hranim navecer masiram trbuscic i pokaka se a sad ni to ne vrijedi!
Probat cu ja kamilicu piti pa joj mozda pomogne!
Mene na zalost nije nitko upozorio hahah najgore je sto mi tako nikada nije plakala i jos ju ja nisam mogla uzeti k sebi da ju utjesim i prvu suzicu smo vidjeli jucer koliko se plakala ☹️
Barbs slika je mrak, tocno to govorim u jutro oko 3 hahaha od kud ti vise snage kad ja nemrem gledati koliko mi se spava hahaha
Leon je premedeni, moja isto cesto tako spava samo su kod nje nogice skupljene i guza u zraku hahah 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji