JUUUUTROOOO ZENE MAJKE KRALJICEEE 😍😍😘😘😘😘
Dzenny, ja sam zaspala aahahha 😂😂😂😂 probudio me Diego cangrizav u 7 i pol... gladan naravno... i naaaaaravno, posrao se posteno + mu promocilo aaajmooo dizanjeeeee... I onda stucanje pa nikako da se zakaci na cicu jer naravno, zaaaaastooo bi kad je tek jeooo??? tako da sam se svadjala s njime ahahahhaaagahhah
Zao mi je sto se u subotu navecer nisam izdojila kad su mi cice.nabujale... sad moram extraaaaaaa tekucine piti da bih si stvorila viska mlijeka da pripremim za sutra kad me.ne bude
Znaciii... kakanje u gace ahahhhahahahahhahaa ruzno za pricati o tome al jednom sam pila sirup za iskasljavanje koji me tjerao na k* i naravno da nisam stigla na wc nuspojave: proljev wuhuuuuu.... Pisanje u gace: znaci, kad sam bila prehladjena nedavno, svaki put kad bih kihnula bi mi promocilooo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hvala,cure 😘
Barbi,Alara zaspala u 7:30 ii evo do sada smo spavale 😊
Dena,dijete sam probudila smijuci se tvom postu za wc i kakanje 😂😂😂 aa dogovorimo se za snahu,ako obecas da ces biti dobra svekrva 😂😂 da nece moja Alara pisati po forumima kao mi o svojima..
D3-alara od 7. dana pije samo D3 od Plivita,K1 je dobila u bolnici..
Dzenny, preslatka je Alara! Inace, ja sam cula to ime ali s mekim D 😁😁😁😁😁😁😁😁😁
DenA, hahahahahahahhahahahahahahhahhahahhahaha
Barbii, SRETAN NAM IMENDAAAAN!! 😍😍😍😍😘😘😘😘
maslacak, neka si se ti lijepo provelaaaa 😍😍😍😍😘😘😘😘😘 ne brini za zaostatke, koliko puuuta nisam sve procitala... ponekad jednostavno ne stignes ahahahahahaha eeee onako kao i tebi mebi forum steka SVAKI DAAAAAN
Cure,za kakanje i piskenje ste kooooomaa 😍 ali sve je to normalno kad postanes mama 😊
Maslacak, jako lijepi poklonii!! 😍😍😍😍😍
Idem si kavicu opet napraviti i malo srediti stan dok sef spava 😂😂😂😂
Jojjj,barbs diego je premeden.. mislim sve bebe koje su pravljene prosle godine pred novu godinu ili po novoj godini,da su nadareni extra ljepotom.. nase male mrvice.. 😍
Dzenny, i D je dobio K1 u bolnici pa zato mi je muzeva rodjakinja (a i patronazna nasa!!) rekla da nema pptrebe za D3K1 od 8.D vec da ce dobiti na recept D3 s mjesec dana... Isto od Plivita.. na pocetku mu je to poremetilo probavu ali npr jucer je svaka pele
Sortiraj odgovore
Najstariji