Jutro curke!
Koji smo mi sad show imali😅
Probudil se frajer u 7 i lezali smo jos 10min i vidim da mu dosta vec pa smo ustali. Napravim ja kavu, popijem 2 gutljaja i on se pocne bunit da je gladan. Smiksam ja njemu flasu on vec vristi do suza, a mene potjerala kava 😥😥 Probam da mu dam malo tolko da se umiri, cim maknem flasu vriska, a frajer cucla polako ko da je na produzenoj kavi u nedjelju prije podne, meni znoj probija kolko me trbuh grci😥 Uzmem ja njega, stavim na prematalicu u kupaoni, zarolam tetricu stavim ispod flase, on si je rukama drzi i vuce, a ja brzo na wc 😅😂🤣
url=https://lilypie.com]
Meni se pedic ne javlja sta me ne cudi jer inace se u tom domu zdravlja niti jedan dr ni sestra ne javljaju ne samo za djecu. Zvala sam patronaznu sestru i rekla je pricu koju svi ponavljaju da je normalno do par dana i da pricekam jer za tako malu bebu nije dobra ni cesta kamilica a kamoli zasecerena. I da ne vjeruje da je to od D3 kapi.
Al ja ne znam jesam li samo ja luda da mi je mucenje za bebu ak ne kaka? Gledam po sebi, ja ak 2 dana ne kakam sam luda i cudno mi je i sve me smeta, eto oprostite na opisu ali tako je…
A moja patronazna mi je rekla da oni ne daju unuci d3k1 zbog grceva a svako svoju pricu prica,kad sam je pitala za kamilicu zena se zgrozila njoj je normalno deset dana da ne kaka pa nek ona ne sere deset dana da vidim kako bi hodala u grcevima…..dat cu ja njoj opet kamilice kad ne bude mogla kakit
Barbi, upravo svakk svoju pricu prica! Pa to sam i ja napisala, zdravoseljackom logikom: ni ja nakon rodilista nisam kakala tj.dana pa me sve dole stiskalo jer nikak da izade i nervozan si. A kak je tek bespomocnim bebama. Njima je "sve to normalno"..
Aurora-To sam procitala za K1 na uputama da sluze za koagulaciju krvi i da ih u jednoj mjeri ima u majcinom mlijeku i cula sam to da moze biti problema ak nestane tog iz bebinog organizmica.
Nitko mi nije odgovorio od vas iskusnih mama: Do kada se bebi daje D3K1- do kraja pakiranja ili do kraja 3.mj.starosti?
Meni je pedic rekao da kad popije kutiju da ne kupujem vise i dao mi oleovit tako cu i napravit
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jutro curke!
Koji smo mi sad show imali😅
Probudil se frajer u 7 i lezali smo jos 10min i vidim da mu dosta vec pa smo ustali. Napravim ja kavu, popijem 2 gutljaja i on se pocne bunit da je gladan. Smiksam ja njemu flasu on vec vristi do suza, a mene potjerala kava 😥😥 Probam da mu dam malo tolko da se umiri, cim maknem flasu vriska, a frajer cucla polako ko da je na produzenoj kavi u nedjelju prije podne, meni znoj probija kolko me trbuh grci😥 Uzmem ja njega, stavim na prematalicu u kupaoni, zarolam tetricu stavim ispod flase, on si je rukama drzi i vuce, a ja brzo na wc 😅😂🤣
Dena umirem od smjeha😂😂😂😂i ja sam jednom vodila u wc kad me ulovilo i to u jajetu😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sad da komentiram sta sam upamtila☺
Dzenny Alara je prava ljepotica, uzet cu vas u obzir kad krenem traziti snahu😉😉 Da ti ne jedes maka da ona tolko spava?😅😅
Probava meni je isto to nenormalno sta pricaju da je ok da tolko dugo ne kaka. Sta se tice kamilice, nekada su je svi davali, do prije par godina je bila glavna sad odjednom ne valja. Znam da su tu i nova istrazivanja koja su pokazala da je bolje ne davat kamilicu ali je cinjenica da bebi od nje ne moze biti nista, nijedana beba jos nije se razbolila od kamilice. Zato kad sam morala izabrat između kamilice i toga da se V grci i jauce cijele noci, opet bih izabrala kamilicu. Na srecu nam je bilo dovoljno jednom, al da se ponovi ne bih se dvoumila.
Naravno, svaka mama je tu da odluci za svoje dijete.
Bljuckanje - mi opet imamo problema, fanas idem kupiti dodatnu robu kolko bljucka. Kroz noc nema ni kapi, papa 1-2 puta po 160ml, a ujutro cim popije 60ml odma bljucka. Jucer mi je dva puta nakon papanja zaspal i drzala sam ga tako pola sata ako ne vise je odspaval, sa ciljem da se slegne dok je trbuscic miran i kad se probudil opet.Jel imate kakav savjet?
url=https://lilypie.com]
Jutro cure! Uspjela prezivjet vikend,krstenje,rodjendane,babinje.
Alara je premedena..
Dena,imala sam i ja takvih scena s klincima,ono frka i panika..a oni vriste..
Ostalo necu nista komentirat jer ni neznam sto ste sve pisale..
E da sanjchi,prekrasan ti je adventski,a i od sretne,mislim da ga je ona jos u petak stavila.
Meni forum podivljao,evo sad sve crno.
Zanemarite nered... svijecu smo radili do pola 2 u noci s petka na subotu..vec sam mislila da cu ic kupit svijecu ujutro..
Violeta...evo ja imam malog bbb-a,cini mi se da ti imas navijaca hajduka'
Mamasita, hvala! Do sad sam radila samo svojima kad bi trazili, tko zna, mozda na godinu krenem s prodajom 😊
Dzenny prekrasna je!!
Dena umirem od smijeha 🤣🤣🤣
Maslacak super su stvarcice za krstenje 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji