A ovo za 3 dijete,hahhahhahahah!
Ja nakon 1 rekla,nema sanse vise u 12 mjesecu,planirali da rodim 5-6 mj,mali se u 7 rodio! Sad za trece-ja vec imam datum…20.02.2020.
Tad bi rodila…uglavnom do 5 mj 2020 da imamo 3 bebaca.
Hahaha. Koja si ti carica. Dobro ja sam htjela rihtati po horoskopu. Ali eto. Za kaznu sam dobila škorpionku . XD xD XD
Sanjchi na sisacu pise, a mozda i na papiru od bocice, ne sjecam se vise. Ali imas velicine i pise koja je za sto preporucljiva, izdojeno mlijeko, ad i sl.tome. a na sisacu pise 100% samo se moras zagledati i jos je okruzeno krugom nekakvim kao. Pogledaj prema svjetlosti negdje. Trebalo bi biti nasuprot one rupice za zrak.

Sretan, neeeećemo se lagati Ja svoje dijete obožavam, ali volim i sebe
A za poklon... istina... ne znam ni sama što ima a što nema

Srecom pa je 2 ducana dalje i my favourite boutique i sva sreca pa sam si nasla prebrutalnu dugu jaknu crnu s krznom za 400 kn. Ne nisam i to kupila 😂Naravno da jesam, sexy mamica 😎Onda sam osla u dm i tam sam ostavila 100 kn i meduostalim kupila muzu sibu za sv nikolu jer me jutros rasp…*** biiip😁Al kad vidi racun mislim da sam si napravila medvjedu uslugu jer cu dobit s tom sibom😂😂😂😆
pišam gaće.....legendo!!!

žena-majka-carica:)
Ipak, sve to prode i ostanu covjeku jedino djeca.Najveca sreca, bogatstvo i ostavstina. Ja gledam danas da nema njega i da se vracam u prazan dom? Pa zivot bi mi bio prazan.A s druge str ne mogu zamislit ni da mu ne poklonim bracu/ seku. Nekog njegovog za cijeli zivot.
<3

I ja samo trošim...
Kolica + barbika za malu od sestrične + ono za otiske (kupila sam polovno preko str na fb - 50kn) i sad se dogovaram da naručim ovo:

Mislim da ću pogledati što sam sve kupovala pred nekoliko godina (za novi stan koji pitanje KAD ćemo ga imati) i onda to rasporediti

za shopping, ja se ne mogu opustiti bez L, jucer sam isla u dm koji je ispod moje zgrade, pa sam jurila ko manijak, a mm i ona su super zajedno, rekao je mm da moram svaki dan nekud sama malo da se opustim, sad ce Trecarec da to prvorotke tako😂
eto znaš!
ja prošlu subotu išla sebi nać haljinu za pir
povela sam mlađeg sa sobom da ne smeta ocu oko nogu
a Mila ostala s tajom doma i starijim sinom
jel misliš da sam promislila na nju dok sam letala po dućanima?
nisam!
mali me par puta podsjetio "sigurno sad milica plače di joj je mama" ali ja sama nisam stigla promišljat o njoj.
...jer sam se razletila 100 na sat da šta prije obavim stvari koje inače normalne žene obave u par navrata - ja sam ih sve obavila u manje od 2 ure
da se vratim kući njoj, jer znam da ne voli bez mene tako dugo.
Nisam tip da bih mogla sjest na rivu bez nje 2 ure eto tak da si opustim mozak, a opet nisam ni manijak da ne mogu bez nje u dućan - obavim (express) i vratim se svom ditetu...

kad smo vec kod spavanja beba.. evo kako sam ja jedan dan nasla svoju.. kad nisam umrla od straha.. 😢
ej da znaš da sam umrla od smijeha kad sam ugledala sliku!
a vjerujem da tebi nije bilo svejedno (ne bi ni meni bilo )
prekomično

Hvala curke😚😚😚Jel znate jel doilje smiju uzunat propolis?
Dzenny i ja bi se sledila da vidim taj prizor😯

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji