E hvala Hedgehog. 😊😊😊😊 mi imamo vrecu sa rukavicama al mozes i otkriti.... pa mislim da cu mu ipak pustati rukavice 😁
Eto Dieho se zbudio za jesti... Ipak je jeo prije 3h i nesto...
Diego izdrzi max 5h bez hrane samo po noci 😂😂😂😂😂
Suncokretice, super za noc!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍
Meni je frendica rekla da skokovi traju do zavrsetka pubertetaaaa
Mamasita zao mi je sto se K tako muci, nadam se da ce biti bolje
Kiki iz mog iskustva sa L i P, najbolje ih je slikat dok su tako mali, kamo ih stavis, tamo budu 😂meni u toj dobi nisu ni jedan ni drugi cendrali.
Barbs ma to sam i ja mislila da je mali za fotkanje...zao mi je bozicnog ambijenta ali budemo ga doma fotkali uz bor a kad poraste onda cemo profi. Mozda sa 6 mj kad ce vec i sjediti a jos je beba 😊
Mlijeko mozes dati, 5 dana ti sigurno moze biti a neki kazu i do 8.
Moj spava u bodiju i preko pidamica na kopcanje + tanke carapice, pa u vrecu za spavanje bez rukava i preko popluncic kojeg uvijek zataknem za madrac. U sobi bude oko 22 i rukice mu znaju biti leeedene ali kazu da nisu ruke nego stopala pokazatelj jel djetetu hladno a stopala su mu uvijek topla.
Sretna ma daj? Ne znam, moj V je vise kako je Barbs opisala, mora se potrefit da je sit, suh i sretan da ulovimo trenutak...ostalo ili place ili se meskolji ili hoce na ruke ili njorga ili nesto..
E u bolnici beba dobiva prezime od mame ako nisu vjencani, a kod maticara tata prizna bebu i onda ima njegovo prezime…. ne znam tocno o cemu se tu radilo….. netko je pricao o tome
Diego se prob
Ja imam 2 prezimena, a želim da L ima samo muževo. I u onu knjižicu cijepljenja su napisali moja oba, pa sam pitala.. Pa su mi rekli da se u bolnici svugdje vodi pod moje ime i prezime, a da se njeno ime i prezime određuje kod matičara, zato moraju doći oba roditelja da oboje potpišu suglasnost...
Spavanje - mi ga isto "zapakiramo" kao i Kiki ☺
Slikanje mi imamo rezervirano u subotu popodne u studiu. Rekla je fotografkinja da cemo uzeti vremena da ga između pomazimo, ako treba presvucemo, nahranimo da se ne uznemiri. Vidjela sam vec fotkice sto radi sa bebama i super su, pa valkda zna ona kako.
Frizer ja bih isto isla al me strah, naviknuta sam na svoju frizerku. Neznam, ne mogu se odlucit, bojim se frizera😥
Mamisita ja sam V samo jednom dala kamilicu, na 200ml caja sam stavila pola zlicice secera, od toga je popil 20ml, to ga odstopalo i od onda stolica normalna, 2-3 puta dnevno, s time da je jutarnja bas bas obilna.
url=https://lilypie.com]
Ovo je mamuka pisala davno davno na trudnickom forumu pa kad smo vec spomenuli to…
Hahaha. I ja si tak screenshootam kad neko nešto pametno zbori...a mamuka je carica. Od nje sam toliko toga naučila! :)
Mamisita sta ni caj od koromaca ga nije otvorio?
Nije al znas sta, sad sam se sjetila da dan prije nego je poceo problem s kakom, nisam mu napravila caj
Zab sam😥
Jedino ne zaboravimo sise😂😂😂😂pocet cemo pisat podsjetnike😆😆😆😆
Hahahaha bas to. Kod nas skokovi traju po cijeli mjesec hahahah Jutros su me bas bradavice boljele ubitacno. Ali super mi je po noci, probudi se jednom il nijednom. A i po danu ima par puta da spava pol sata do sat.
A smijesno mi bude navecer tolko je nervozan i onda nakon ohoho sise mu napravim bocicu, uvijek 120 ml i slisti sve i opet okrece glavu i otvara usta trazeci sisu i onda opet sise i tek onda zaspe. Ne znam gdje mu to sve stane😎
Cijeli mjesec😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Krenut ce u jaslice a skok ce jos trajat😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Umirem od smijeha sad!😂😂😂Izlazit cemo s posla svaki dan "radi skoka"😂😂😂
Violeta 5h bez hrane?? Ideeees, svaka cast! Mislim da V to ne bi sad mogao, a dudu varalicu ne voli nikako… 😏
Mamisita a da probas ono s toplomjerom u guzi? Navodno otvori odmah i beba kaka, nisam probala i malo bi se bojala to radit ali ako imas koga za pitati nek ti kaze kako se tocno radi pa vidi.
Sanjchi kako ste vi sa prezimenom? Cije ste joj dali? Oprosti ako je preizravno pitanje!
Ja isto razmisljam (i veselim se!) sto cu kupiti za krstenje. Najvise ovisi u kakvoj cu biti formi ali mislim da cu neku lijepu haljinu i dolje stikle. Ili suknju i kosulju ako mi trbuh nece previse ispadat 🙄
Moj bi poludio isto 5 sati bez hrane😂😂😂Jedino nekad po noci stbarno odspava 5, 5.5 sati ali inace taj je lud za sisicom.
Prvi put cujem sad od tebe tu foru s toplomjerom. Probat cu mu lagano staviti pa da vidimo.Ako stavim vrsakk lagano ne bi trebalo nista biti...Pokusat cu lagano lagano pa da vidimo...
Pa i ja isto razmisljam neku haljinicu i mozda dolje one najlonke s nekim sexy uzorkom i kaput (ili novu jaknu😂)...Bas se veselim i veselim se toj svadbi bas full, to mi je vjencana kuma i od osnovne skole smo nerazdvojne!
Sortiraj odgovore
Najstariji