Ovo je moj ovogodisnji adventski, i jastucnice koje sam narucila sa geeka☺

A ovako moj Leon se izvali nakon kupanja i cicanja 😍😍😍😍 i onda sam ja bacila se u akciju rezanja noktiju njemu ☺

Barbs, kolica super i za decka i za curu
Aurora, prekrasno, ja sam ove godine radila decoupage uskrsna jaja
Dena i Dzenny, zaboravila sam komentirati, bad vam zavidim na snijegu, dragi i ja inace svake godine cim padne prvi snijeg na sljemenu idemo na grudanje, jedva cekam sljedecu godinu da andelice pravimo nas troje😍

Barbs lavado😍😍😍 ja sam ih gledala u ducanu ali su nam djelovals jos glomaznije od rotaxa…
Rukotvorine su sve lijepe…
Mi smo bili kod pedijatra…curka napreduje, ima 53 cm (narasla 2 u mj dana) i teska je 3910 g (kilaza na izlasku 3120) i glava joj je za 1 cm narasla😁 eto…sve je ok, samo moramo vjezbati stopala, skakljat ju vise puta dnevno da ih ravna, jer su joj okrenuta prema unutra onako…plakala se malo, kad ju je okrenula dokica na trbuh-ne voli tu pozu😣
Kupila sam joj NUK i Babylove flasice, maltene iste su gore dude, al cini mi se da nezna na to pit
Super za pregled.... 😍😍😍

Barbs lavado😍😍😍 ja sam ih gledala u ducanu ali su nam djelovals jos glomaznije od rotaxa…
Rukotvorine su sve lijepe…
Mi smo bili kod pedijatra…curka napreduje, ima 53 cm (narasla 2 u mj dana) i teska je 3910 g (kilaza na izlasku 3120) i glava joj je za 1 cm narasla😁 eto…sve je ok, samo moramo vjezbati stopala, skakljat ju vise puta dnevno da ih ravna, jer su joj okrenuta prema unutra onako…plakala se malo, kad ju je okrenula dokica na trbuh-ne voli tu pozu😣
Kupila sam joj NUK i Babylove flasice, maltene iste su gore dude, al cini mi se da nezna na to pit
Bravo Luce😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mi ovako spavamo,samo stavim tetricu da se mazi snjom 😁😁 sad je tako naviko i uvijek je skoro iz njega kad spava. Bitno da je umotan u deku i tetricu da ima. 😁

Violeta, preslatki je, ja isto lovim prilike za rezanje noktiju
Sanjchy,jesi možda kupila preveliku dudu?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji