Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blackdoll91
    30. Studeni 2017. 19:58

Kamilica se inace daje djeci koja imaju proljev da ih zatvori, ovisno koliko je beba stara ( do god dana ne bi smjeli secer niti sol) samo jako usecerena kamilica otvara bebu

• Barbi13
    30. Studeni 2017. 20:53

Kakili smo juhuuuuuuuuuuuu😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    30. Studeni 2017. 21:11

Marijana, koliko koooseee!! 😍😍😍😍
    I ja sam cula za onu foru da stavis pored bebe nesro majcino i da ce tako lakse zaspati... budem opet probala ahahahhhha
    svaka cast cure na rukotvorinama 😍😍😍😍😍😍

Evo kolica 😍😍😍
    Evo kolica 😍😍😍

barbs
    30. Studeni 2017. 21:13

I me, znaci Ema.je pocela otkricati rukice 😍😍😍😍😍😍 Ja to jos nisam primjetila kod Diega... primjetila sam da vec neko vrijeme polji u ogledalo od sunceka na ljulji i gleda samog sebe ful ufurano hahahahahaha ali dosta je poceo turati sake u usta...

• Barbi13
    30. Studeni 2017. 21:28

Kolica su preljepa.....boja mi se svidja.Mali sef ce uzivat😍😍😍😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    30. Studeni 2017. 21:36

Hvala, Barbi 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘 Da, boja su mi mrak! 😊😍😘
    A sto se tice kakanja -wuhuuu 😂😂😂😂 i Diego je cijelo jutro bio njorgav.... i kad smo ga isli presvlaciti prije setanja se posteno pokakao 😂😂😂😂😂😂😂 i onda onako odusevljeno se osmjehnuo 😂😂😂😂

Barkleys
    30. Studeni 2017. 21:44

I_me ajme jedva čekam tu fazu, moja zna tu i tamo gurati ih u usta, a moja mama naravno kad je ti vidjela "dijete je glasno" pa sam poludila i u takvim situacijama dam dudu (ako ju milostiva želi) jer znam da gladna nije...
    Aurora ideš, genijalno. Svaka čast. 
    Ukrašavanje - iskreno, jesam kreativna, to mi je u opisu posla, ali baš zato zadnjih par godina ne uživam toliko u Božiću, izradi svega i svačega i slično. Bude mi pun kufer i vijenaca i pjesmica i slično. Odem kod mame okititi bor i to je to. Ali razmišljam da od ove godine krenemo mi kao nova mala obitelj krenemo sa nekim svojim božićnim tradicijama, samo još nisam sigurna kojim XD
    Barbs ajme o.o kolica su genijalna. *. *

violeta1
    30. Studeni 2017. 22:28

Aurora jako lijepoo posebno casa(prijateljica isto tako radi) i torta 😍

violeta1
    30. Studeni 2017. 22:29

Barbs kolica su mrak 😍😍 koliko ste platili?

[OBRISANO] 30. Studeni 2017. 22:37

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI