Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Prosinac 2017. 09:33

Barbi13

Ne sekiraj se mamisita pokakit ce se kad mu das kamilicu a srce malo mogu mislit kako to grci….

I ja mislim, jadnicak moj mali. Stalno prducka...

• Barbi13
    03. Prosinac 2017. 09:33

mamisita27

Barbi13

Mamisita sta ni caj od koromaca ga nije otvorio?

Nije al znas sta, sad sam se sjetila da dan prije nego je poceo problem s kakom, nisam mu napravila caj
    Zab sam😥

Jedino ne zaboravimo sise😂😂😂😂pocet cemo pisat podsjetnike😆😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

03. Prosinac 2017. 09:36

Barbi13

mamisita27

Barbi13

Nije al znas sta, sad sam se sjetila da dan prije nego je poceo problem s kakom, nisam mu napravila caj
    Zab sam😥

Hahahaha bas to. Kod nas skokovi traju po cijeli mjesec hahahah Jutros su me bas bradavice boljele ubitacno. Ali super mi je po noci, probudi se jednom il nijednom. A i po danu ima par puta da spava pol sata do sat. 
    A smijesno mi bude navecer tolko je nervozan i onda nakon ohoho sise mu napravim bocicu, uvijek 120 ml i slisti sve i opet okrece glavu i otvara usta trazeci sisu i onda opet sise i tek onda zaspe. Ne znam gdje mu to sve stane😎

• Barbi13
    03. Prosinac 2017. 09:40

mamisita27

Barbi13

mamisita27

Barbi13

Zab sam😥

Hahahaha bas to. Kod nas skokovi traju po cijeli mjesec hahahah Jutros su me bas bradavice boljele ubitacno. Ali super mi je po noci, probudi se jednom il nijednom. A i po danu ima par puta da spava pol sata do sat.
    A smijesno mi bude navecer tolko je nervozan i onda nakon ohoho sise mu napravim bocicu, uvijek 120 ml i slisti sve i opet okrece glavu i otvara usta trazeci sisu i onda opet sise i tek onda zaspe. Ne znam gdje mu to sve stane😎

Cijeli mjesec😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Leptirica.com

• Barbi13
    03. Prosinac 2017. 09:41

Barbi13

mamisita27

Barbi13

mamisita27

Barbi13

Zab sam😥

Cijeli mjesec😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Krenut ce u jaslice a skok ce jos trajat😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Leptirica.com

barbs
    03. Prosinac 2017. 09:59

HEEEJ, CURKE, BAS STE SE RASPISALEEE!! 😊😊😊😊 Dobro vam juteo zelim! Svasta sam sinoc procitala a 90% toga zaboravila.. Sada sam na 610.str...
    Violeta, nadam se da ces se uskoro pocastiti frizerom! 😘 Bome kod tebe veselo... Saaamiii rodjendani... Mi idemo na dupli rockas 16.12.

Kiki156
    03. Prosinac 2017. 10:02

Violeta 5h bez hrane?? Ideeees, svaka cast! Mislim da V to ne bi sad mogao, a dudu varalicu ne voli nikako... 😏
    Mamisita a da probas ono s toplomjerom u guzi? Navodno otvori odmah i beba kaka, nisam probala i malo bi se bojala to radit ali ako imas koga za pitati nek ti kaze kako se tocno radi pa vidi. 
    Sanjchi kako ste vi sa prezimenom? Cije ste joj dali? Oprosti ako je preizravno pitanje!  
    Ja isto razmisljam (i veselim se!) sto cu kupiti za krstenje. Najvise ovisi u kakvoj cu biti formi ali mislim da cu neku lijepu haljinu i dolje stikle. Ili suknju i kosulju ako mi trbuh nece previse ispadat 🙄

Suncokretica
    03. Prosinac 2017. 10:02

Sinoć prva noć bez sati plakanja! Neću se ureći, ali se nadam da popuštaju grčevi...
    Al zato jutros ju opet bude i ne daju mira al dobro, to je podnošljivo u odnosu na večer i ono neutješno plakanje.
    Kiki, mislila sam na taj jastuk za bočno spavanje tak da u biti ide između ta 2 dijela. A valjda može u tom biti dok se ne počne okretati sama znači još sigurno mjesec dana. Za sada mi super služi da ju okrećem svaki put na drugu stranu a sigurna sam da se neće okrenuti na trbuh.
    Dena, i ja mislim da se mora odmoriti kad ju traži. Nekako mi je još premalena za raspored, trebala bi puno više spavati dok je još tako malena jer se tako razvijaju i rastu. A ona jadna više budna a i san joj je isprekidan. Trebam se i ja odmoriti al to baš i nije moguće jer ju stalno nosim il spava na meni il je u klokanici, tako ju manje grči pa mi je žao pomicati ju s mene. Pokušam ju dobro uspavati nakon jela pa stavit spavat u krevet al ne izdrži ni 20 min da ju ne probudi. Radije onda ja istrpim pa da se ona naspava.
    Po noći je u krevetiću i to zaspe preumorna i opet ju budi. Ne znam dal je više iscrpljena ona ili ja 

barbs
    03. Prosinac 2017. 10:03

Frendica i njen decko imaju rockas... Ali 14.12.ima i moj sogor pa nemam pooojmaaaaa kad ce on proslaviti... i hoce li uopce hahahaha a 31.imam ja rockas 😂😂😂 Kao Violetin muz 😊
    Mamisita, meni je muzeva rodjakinja rekla da mu slobodno dam zasecerenu kamilicu kad je imao 4 dana da se rijesimo zutice... pa ne vjerujem da bi mu skodilo 😉 ja sam mu inace za kakici davala zasecerenu... jednom ju nisam i odbio 

barbs
    03. Prosinac 2017. 10:04

Riga mi se od muke kad moram s mobitela pisati na forumu... to se zablokiraaaa u roku od odmah... i nije ni cudo da imam 82626162716171 komentara kad ne mogu ko covjek komentirati.. a muz je na kompu... igra igrice...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.