Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    01. Prosinac 2017. 19:51

sretna znači ženo, ja sam većinu dana solo doma, pa sam sretna ako se tijekom dana stignem pokakati, a ti i vijence radiš?! Ja sam cijeli dan ponosna jer sam oprala kosu! Sad sam malo u depri , ali vijenac ti je zakon!  a sad vidim i ovaj prijedlog od treće za kalendare, predobro, to ćemo za bake i dede napraviti! 

• Dena1009
    01. Prosinac 2017. 20:09

Sanjchi i kod nas je 2 puta bilo malo krvi iz nosica, po mojem su to kapilarice. 
    Barbs super su kolica, jako slican model k nasima. I nama jedva stanu u auto, sad cemo ugraditi kofer na krov.
    Sretna  vijenac je super, ja sam iznesla kutije i nikako da izvadim van vec 2 dana 😅
    Suncokretice klizi ti zbog povisenog madraca. Tako je bilo i kod nas, kad sam spustila madrac sad vise ne luta okolo.
    Buba mara ja nedajem vode. Pedijatrica je rekla da netreba. Ionako svakim obrokom unosi 110-145ml vode.

url=https://lilypie.com]

• sretna
    01. Prosinac 2017. 20:20

Hedgehog

sretna znači ženo, ja sam većinu dana solo doma, pa sam sretna ako se tijekom dana stignem pokakati, a ti i vijence radiš?! Ja sam cijeli dan ponosna jer sam oprala kosu! Sad sam malo u depri , ali vijenac ti je zakon!a sad vidim i ovaj prijedlog od treće za kalendare, predobro, to ćemo za bake i dede napraviti!

😂😂😂 kao sto sam rekla, to je naprsvljeno dok su obojica spavali 😁 inace i ja smatram uspjehom kad uspijem kosu oprat, a da se P ne place 😄

Aurora1611
    01. Prosinac 2017. 20:42

Ajme cure cijeli dan čitam po malo i tek sada pohvatala sve! Mi smo danas (kao prek veze) isle na pregled kod fizijatra radi distonije i dođemo mi tamo zena veli vi ste se dosli naruciti moj pogled je bio ovak 😱😱 i sad ja sva nadobudna suptilno objašnjavam ženi da mi cekamo nekoga jer smo kak ti preko stele a ona veli znam mislili smo vas ubaciti ako se netko od naručenih ne pojavi 😮😮😤😤😤 tko tu koga je*e, ja sam 30 km putovala s bebom koju u autu moras nositi na rukama da bi ti mene narucila, je*ala sam im sve po spisku, muz uzeo dan godišnjeg da bi otišli, za sta? Da bi me gospođa narucila 29.12 u 7 i 15 u jutro! Fuj, gamad lijena! Je*em ti naše zdravstvo, nabijem ih sve 🤬🤬🤬🤬🤬 
    Nego, nisam zapamtila čiji je bijeli vijenac ali je mraaaak savršen mi je! 
    Kolica koja ima nova mislim da je Barbs predivna su ja sam takva htjela ali mi fin situacija ne dozvoljava 
    Spavanje- vec dva puta mi se pokrije poplunom po glavi, u prijevodu 20 godina manje cu živjet
    Boce- danas kupila Aventovu staklenu i dala 109 kn 😞 
    Dama hoce samo iz te papati, Nukova mi sad stoji isto staklena 

Aurora1611
    01. Prosinac 2017. 20:45

Sta Stižem? 
    Oprati veš, prekvacit, otuširati se, vrlo rijetko s mužem zajedno ručati, danas sam dorucak u krevetu obavila jer je dama zadnja 3 dana stalno na cici, kaj joj je sad?? Sad nema skokova u razvoju koliko se razumijem 

Aurora1611
    01. Prosinac 2017. 21:00

I da sok za kraj( inace imamo ženskog psa koji ima svoje male - dvojicu) svekrva dosla plačući da je kuja izgrizli i rasjekla svog malog da je puna kuca krvi 🤭🤭 Omg rekla sam da im ne pada na pamet da mi ju vode pored djeteta

Aurora1611
    01. Prosinac 2017. 21:02

Joj Sanjchi moja sta da ti pričam, znas i sama kakav je Sisak! 

• sretna
    01. Prosinac 2017. 21:29

Aurora to ste bome mogli i telefonski rijesit 😏 zao mi je sto su vas tako izvozali i jos je muzu bezveze dan godisnjeg propao
    Vijenac je moj, hvala 😊

• Dolores123
    01. Prosinac 2017. 21:50

Evo i ja sam sa svojom 2 dana na AD, primjetila sam da teze i samo jednom kaka dnevno.Nitko mi nije rekao za vodu, noti caj niti nista.Dajem joj ja i svojeg mlijeka koliko mogu izdojiti.A koje bocice vi koristite.Ja imam tomme tipee i kolko primjecujem kroz nju jako ide van i svako malo mi se zagrcava.Da li ima koja da ima skroz malu rupicu?

Aurora1611
    01. Prosinac 2017. 21:53

Dolores te sisače na bočicama imaš po vel tako sam se i ja zeznula! Nezz kako je na tim bocama ali na nuk i avent piše pa si malo prouči! Kad skuzis koja je velicina sad, kupiš samo manju tak sam i ja 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.