Maslacak evo super je, razara po kuci. Prohodao je sa 10.5mjeseci, sad ima 11kila, a 13.11.je slavio rockas! I dobio je samo jedan zubic i to gore dvojku, totalno extra, mislila sam da idu prvo donje jedinice, pa gornje jedinice ali evo on je dokaz da "pravila" nema. Bas smo nedavno bili kod pedijatra, cijepljenje sa godinu dana u rucicu, nije zaplakao, sam je usao k njemu a van smo isli zajedno 😂 i tako uglavnom, sve u svemu super je! Sad vec polako zezaju kada stize Jakov, ali vjeruj nakon mog poroda Jakov ce se nacekati😂😂😂
sretna, tootalno mi se sviđa tvoj stil.....i onaj bor, i stari vijenac, i novi.....baš si mi pogodila moj ukus. Da prodaješ, naručila bih si jedan
barbs - nek su nova kolica bila u điru! jel veći gušt šetat "sa stilom"?
žena-majka-carica:)
I_me probaj odnijet nekom servisu, ima onih šta izvlače podatke sa kompova ili sa ostalih el uređaja, koji su takoostali nedostupni "običnom korisniku"....sigurna sam da se neš može iskemijat!
ulala....ja prešla 3 HILJADE
barbs - opet me tučeš skoro duplo
Treca sreca hvala! 😁 vec sam imala upite za prodaju, ali ne bi ja tolko toga stigla napravit, pogotovo sad uz njih dvoje. Ali ovako nekom bi rado napravila, samo sto mi je dosta problem nabave materijala u klc. Ovog djeda mraza imam godinama doma, sanjke su iz kika, ali sam ih pofarbala i doda sljokice...
Hvala svima na komolimentima 😊
Barbs i kako je sa novim kolicima? 😁
Sretna a kak si vijenac napravila? To kao da je u vunu obucen ili
Sanjchi, da, u vuni je. To mi je mama naheklala jer ja ne znam 😂😁
Mame cije bebe su na ad-u jel ima dajete vodu da piju?
Pisale ste o spavanju, mi (hvala Bogu) nemamo problema s nocnim spavanjem od nekih mj dana sam ga krenila trenirat da se sam uspavljuje na pocetku sam stajala kraj krevetica po uru ipo a sad u 9 presvlacenje pelena, oblacenje pidamice, papanje, podrigivanje, duda i krevet bez nunanja u 9 ipo vec spava, budan je u 8 uz dva papanja sad na adu i tri papanja kad je bio na ciki :) tako da se treniranje ispatilo :) a i preko dana ima 4 spavanja po max po ire i jedno od dva, tri a nekad i cetiri ure :)
Mame cije bebe su na ad-u jel ima dajete vodu da piju?
Pisale ste o spavanju, mi (hvala Bogu) nemamo problema s nocnim spavanjem od nekih mj dana sam ga krenila trenirat da se sam uspavljuje na pocetku sam stajala kraj krevetica po uru ipo a sad u 9 presvlacenje pelena, oblacenje pidamice, papanje, podrigivanje, duda i krevet bez nunanja u 9 ipo vec spava, budan je u 8 uz dva papanja sad na adu i tri papanja kad je bio na ciki :) tako da se treniranje ispatilo :) a i preko dana ima 4 spavanja po max po ire i jedno od dva, tri a nekad i cetiri ure :)
Uh svaka čast za trening. Baš se isplatilo. Fakat, svaka čast. S koliko ste počeli trening? :) Za vodu ne znam, mi dajemo AD tu i tamo navečer ako zagusti. Tako da dovoljno tekućine dobije tijekom dana iz mlijeka.
nijedno od moje djece nikad nije htjelo samo zaspat. Ak staviš u krevet ili na bilo kakvu podlogu kad su nervozni pred san - drekaaaaaa.
A nisam od onih koji imaju srca "ostavit da se isplače", to mi nije opcija.
I tako....nisam doživjela da mi se sama beba uspava. A bilo bi lijepo
pa mi otkrij tajnu , kako da ja nju "istreniram"?
Marijana, ja sam dala malom dns bocicu i probala sam ovu foru s vakumom al nije upalila. Vjerojatno sam nesto krivo radila…
Ja ne znam kaj cu sa ovim svojim gladusom. Ja kad vise nemrem ga nasisavat nakon sati na sisi a i sisi b mu dam bocicu, popije sve tipa 120 ml ako toliko napravim i opet trazi jednu sisu pa drugu i tek onda zaspe.Gladus.
Ista priča kod mene. Navlači ih i navlači, a ono sise prazne. Par puta se to dogodilo navečer, kad je bila i umorna i sve, pa sam dala AD. Pa još malo nateže i tek onda zaspe. A danas ju je vagala sestra. Izašla je s 2,900 kg prije 9 dana, a danas ima 3,080 kg. Kaže ps da je to prosječno, 20 dkg po danu. Ja onak, a jede non stop. Svakih sat vremena je na sisi po danui baš ju pratim cijelo vrijeme guta.
Sortiraj odgovore
Najstariji