Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    01. Prosinac 2017. 11:34

Koliko mirno vaše bebe spavaju u krevetiću?
    Ja svoju stavim na jedan kraj uz uzglavlje, a ona meni završi na pola krevetića. Sinoć sam se baš prepala kad sam ju našla na drugom kraju i u drugom položaju
    Kako se grči, savija noge i očito se pomiče. Nagnuli smo malo madrac pod kut i to očito dodatno utječe ali nije baš toliko da bi ju pomicalo. Vjerojatno je ona aktivna.
    Spava samo u vreći za spavanje tak da sam bar tu sigurna. Umrla bi od straha da ju pokrijem dekom ili poplunom jer bi ona to sve preko sebe prebacila 

01. Prosinac 2017. 11:38

Bebushka super za nosiljku.Koja je to?
    Sanjchi i panica, ja sam jedinica. Lijepo je jedino sta ne moras nis ni sa kim dijelit. A nedostatak je isto to: nemas nekog s kim ces istinski podijelit. I radost i zalost.
    Suncokretica, moj spava relativno mirno okrece glavu i to al spava na ledima i ne "hoda" u snu.

01. Prosinac 2017. 11:41
    evo rezultata sopinga za serifa
    evo rezultata sopinga za serifa

01. Prosinac 2017. 11:42

sanjchi255

Naruceno je s fb stanice Svasta by masta…mi nemamo fb a to je naletio u pravom trenu k toj kolegici😄

Koji naziv😂Idem lajkat Svasta by masta!😁😂😂

01. Prosinac 2017. 11:49
    evo sefice
    evo sefice

dzenny
    01. Prosinac 2017. 11:50

kad smo vec kod spavanja beba.. evo kako sam ja jedan dan nasla svoju.. kad nisam umrla od straha.. 😢

barbs
    01. Prosinac 2017. 11:50

Mamisita, kojiiii soping!! 😍😍😍😍😍
    Bebushka, suuuper! 😁
    Sanjchi, slatkooo 😍😍😍😍😍
    Suncokretice, vec menga!? Ja aam ju isto nedavno dobila! ali ful je kratko trajala... cca 4-5D i to ko da se vise cistilo nego krvarilo al osjecala sam se naaaaapuhano..m A i Diego je setac 😂😂😂😂😂😂

• Bebushka
    01. Prosinac 2017. 11:51

To je ovka caboo http://www.njuskalo.hr/nosiljke-klokanice/nosiljka-bebe-close-caboo-oglas-23982242
    Princip je ko one marama o kojima se nekidan pisalo samo ovu navuces i imas kolutove za podesavanje pa je jednostavnije...
    Al sis kaze da se ne moze predugo koristit tipa do 9 kg max

dzenny
    01. Prosinac 2017. 11:51

Mamsita,ulala prava sexy mamica.. 😉😉aa i shopping za bebacu 😍😍

barbs
    01. Prosinac 2017. 11:52

Dzenny, jaaaaooo... ja sam to jednom dozivjela... srecom la sam odmah skuzila...
    Maslacak, bitno da si nalravila jesto za sebe... ja sanjam odlazak frizeru al prije toga se moram pobrinuti da ostavim dovoljno mlijrka da Diega mogu servisirati! 😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.