Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Studeni 2017. 23:59

znaci Barbi zajebava me
    pljunuo je bocu nakon 20 ml i onda zaspe na sisi...ja spremim sisu a on ko lutak otvori oci i panicno gleda onsk di je sisa i u plac...da poludis... ja ne znam kako cu ja na onu svadbu i igdje...ima li di kupit umjetna sisa?

AmelieM
    30. Studeni 2017. 00:00

mamisita27

AmelieM

mamisita27

AmelieM

mamisita27

ima tko iskustva s vjezbicama kod fizijatra na goljaku ili u klaicevoj?

Upadam ali vidjela.sam tvoj post,na goljaku vjezbamo.od.njegovog 4mj,dugo se ceka da dođeš.na red,tako da ako.mislis kod njih odmah se naruci,mi vjezbamo tamo od njegovog 4mj i samo rijeci pohvale imam za sve njih,jako su strucni i strpljivi sa bebama,ako place beba pricekaju da se smiri itd.. me.znam zasto.morate kod fizijatra,mi imamo hipertonus,tj.nemamo ga vise,na zadnjem.pregledu nam.je fizijatar rekao da je sve super..pa sad idemo 1x u dva mjeseca na.vjezbe jer nemaju sta radit s.njim.. ako te nesto.zanima pitaj,imas temu bebe vjezbaci,da ne smetam u grupi.. sretno.🙂

Hvala puno na javljanju! Imamo laganu distoniju tj okrece vise glavu nadesno…te vhezbe vjezbate samo tamo ili i doma? cijelo vrijeme ste prisutni dok beba vjezba?

Nije to nista strasno,i sve se vjezbama riješi 🙂 mi smo.i doma vjezbali dosta,ali vise kroz igru jer je doma najvaznije vježbati..da moras biti unutra dok beba vjezba,i.pokazu ti vjezbe i da sam pokusas pa ako.ne radis dobro pomognu ti.. 🙂 i jako jako ti je važan baby handling,jer tako beba usvaja pravilne pokrete,prije se pocne okretati na trbuh..itd.. 🙂 a samo.morate kod fizijatra? Goljak je super,ja sam.oduševljena pristupom prema bebama 🙂

Hvala ti puno na opisanom i recenom. Da, saml moramo lod fizijatra radi tog okretanja glavice. Ponudena mi je Klaiceva i Goljak. Pa sam u nedoumici…

Za klaićevu ne znam nista,moj je u bolnici zabacivao glavu unatrag i narucili su nas oni na goljak.. uglavnom sretno di god odlucite 🙂

30. Studeni 2017. 00:03

kad cujem price zena kako dijete odbija sisu i vidim ovog svog cicomanijaka m8slim si s kojeg su to bebe planeta, bez uvrede ikom...ovaj moj je ovisnik
    dena potpisujem sve sta si napisala😙zena je zeni vuk

• Barbi13
    30. Studeni 2017. 00:10

Nisam joj na kraju dala kamilicu,masirala sam joj businu.....ako ne bude sutra popodne zovem pedica da vidim sta ce mi rec,a ne znam sa malom sam bila puno opustenija a sa P sam napeta i sve pazim i pitam a ljudi me gledaju kao da sam neka ludjakinja a ne znam mozda me pucaju jos hormoni😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

30. Studeni 2017. 00:25

uaspao je...zaboravila ssam se pohvalit da sam danas 1.put obukla normalne traperice i nasminkala se. idem se onesvjestit u lrevet sad

30. Studeni 2017. 00:26

AmelieM

mamisita27

AmelieM

mamisita27

AmelieM

mamisita27

ima tko iskustva s vjezbicama kod fizijatra na goljaku ili u klaicevoj?

Upadam ali vidjela.sam tvoj post,na goljaku vjezbamo.od.njegovog 4mj,dugo se ceka da dođeš.na red,tako da ako.mislis kod njih odmah se naruci,mi vjezbamo tamo od njegovog 4mj i samo rijeci pohvale imam za sve njih,jako su strucni i strpljivi sa bebama,ako place beba pricekaju da se smiri itd.. me.znam zasto.morate kod fizijatra,mi imamo hipertonus,tj.nemamo ga vise,na zadnjem.pregledu nam.je fizijatar rekao da je sve super..pa sad idemo 1x u dva mjeseca na.vjezbe jer nemaju sta radit s.njim.. ako te nesto.zanima pitaj,imas temu bebe vjezbaci,da ne smetam u grupi.. sretno.🙂

Hvala puno na javljanju! Imamo laganu distoniju tj okrece vise glavu nadesno…te vhezbe vjezbate samo tamo ili i doma? cijelo vrijeme ste prisutni dok beba vjezba?

Nije to nista strasno,i sve se vjezbama riješi 🙂 mi smo.i doma vjezbali dosta,ali vise kroz igru jer je doma najvaznije vježbati..da moras biti unutra dok beba vjezba,i.pokazu ti vjezbe i da sam pokusas pa ako.ne radis dobro pomognu ti.. 🙂 i jako jako ti je važan baby handling,jer tako beba usvaja pravilne pokrete,prije se pocne okretati na trbuh..itd.. 🙂 a samo.morate kod fizijatra? Goljak je super,ja sam.oduševljena pristupom prema bebama 🙂

Hvala ti puno na opisanom i recenom. Da, saml moramo lod fizijatra radi tog okretanja glavice. Ponudena mi je Klaiceva i Goljak. Pa sam u nedoumici…

Za klaićevu ne znam nista,moj je u bolnici zabacivao glavu unatrag i narucili su nas oni na goljak.. uglavnom sretno di god odlucite 🙂

Hvalaaa😊😊😊😊

30. Studeni 2017. 00:27

N Barbi, zena na babimjama je neuracunjiva i talva se smazra i pred sudom tak da ne brini...kriva si samo za kamilicu 😆😜

• Barbi13
    30. Studeni 2017. 01:00

mamisita27

N Barbi, zena na babimjama je neuracunjiva i talva se smazra i pred sudom tak da ne brini…kriva si samo za kamilicu 😆😜

Laku noc vam zelim,gibam i ja😴😴😴😴

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Bebushka
    30. Studeni 2017. 03:16

Umjetna sisa! genijalna ideja 
    Ja sam razmisljala kako bi trebalo izumit umjetni torzo s disanjem, tjelesnom toplinom i otkucajima srca pa samo polozis bebu na njega mislim da bi sve spavale ko topovi

• Dena1009
    30. Studeni 2017. 03:37

Bebushka

Umjetna sisa! genijalna ideja
    Ja sam razmisljala kako bi trebalo izumit umjetni torzo s disanjem, tjelesnom toplinom i otkucajima srca pa samo polozis bebu na njega mislim da bi sve spavale ko topovi

Nebi vjerujem, nasnjofalo bi njihovo 6. osjetilo da ni je to mama😥❤

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.