Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    27. Studeni 2017. 14:43

Evo mi iz setnje!
    Violeta bas je sladak Leon! 😁
    Mi ne idemo jedino ako je kisa i kad je hladno i oblacno, cim proviri malo sunca eto nas vani! 🌞

• sretna
    27. Studeni 2017. 14:48

Mi idemo i kad je oblacno van. Glavno da nema magle i da ne puse jako. Po kisi ne idemo jer mrzim kisu, makar imam kisnu navlaku za kolica

Suncokretica
    27. Studeni 2017. 14:52

Dena, koliko AD a je tvoj V jeo s 2 mjeseca?
    Samo da okvirno vidim i usporedim...
    Moja sada jede 7 puta dnevno po 100-115 ml. Više jede po danu svakih 2,5-3 h a po noći ima jedno hranjenje do jutra pa mi je bolje da preko dana jede više puta.

Maja 3
    27. Studeni 2017. 14:59

Belle84

Maslacaktepa li joj tko iz njene blize okoline kad joj se obraca? Isto tako dijete zna reagirati tepanjem kad dobije mladjeg/brata ili seku kao pokusaj da zadrzi vasu paznju i njeznost. Vrlo je bitno ne poticati dalje tepanje i na svaki njen ‘jaba’ ispraviti na ‘žaba’ ali ne na strog nacin nego njeznim tonom i kroz igru. Do 4.god se tolerira krivi izgovor tih glasova koje si nabrojala, a do 5.god glas R. Tako sa mislim da nemas brige

Ma ne tepa joj nitko,mozda je jedino cula kog da tepa malom,jer nemogu ja ljudima odredjivat kako pricaju-ovi sto u babinje dolaze,i ako nekog negdje sretnemo. I ispravljamo ju,kazem ja njoj ž žaba,a ona ponavlja ž jaba. Mislim da me sad i lagano zajebava s tim.

Maja 3
    27. Studeni 2017. 15:01

Violeta,leon je mamin mazac! Presladak je mis mali. Uci se navijat za hajduk?

Maja 3
    27. Studeni 2017. 15:03

Dolores dobrodosli!

Aurora1611
    27. Studeni 2017. 15:03

Cure koji AD koristite uopce? 

Suncokretica
    27. Studeni 2017. 15:11

Mi smo na aptamilu.
    Probali smo i neke druge ali ovaj nam se pokazao najbolji...

treca_sreca
    27. Studeni 2017. 15:24

ja sam isto Aptamil kupovala svom prvorođencu....s njih dvoje nisam kupovala niš, ali da moram to bi opet bio - aptamil...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    27. Studeni 2017. 15:25

aurora a koja terapija je posrijedi? preskočila sam valjda ako si već napisala..

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI