Cestitke jos jednom, Maca, i dobro nam dosao Nikola! 😘😘😘😘 Sto god ti treba, slobodno pitaj 😊 Kako ste?
Joooj, od 20.10 do 21.10 drama drama drama kod Diega... ja ne znam sta njega pukne, al svake veceri sceeeeneeee pravi Nece ovako, nece onako... a spava se frajeru....
Ja jos nigdje nisam isla s Diegom... Uvijek ga pustim nekome kad zelim/o otici kupiti nesto... Nekako mi je "lakse"... i barem imam free time za sebe...
Maco cestitamo i dobro nam dosli❤
Jel vam stigao tata na vrijeme?
Koga jos cekamo, ko se to tako dugo neda van?🤔😉
url=https://lilypie.com]
ima tko iskustva s vjezbicama kod fizijatra na goljaku ili u klaicevoj?
Upadam ali vidjela.sam tvoj post,na goljaku vjezbamo.od.njegovog 4mj,dugo se ceka da dođeš.na red,tako da ako.mislis kod njih odmah se naruci,mi vjezbamo tamo od njegovog 4mj i samo rijeci pohvale imam za sve njih,jako su strucni i strpljivi sa bebama,ako place beba pricekaju da se smiri itd.. me.znam zasto.morate kod fizijatra,mi imamo hipertonus,tj.nemamo ga vise,na zadnjem.pregledu nam.je fizijatar rekao da je sve super..pa sad idemo 1x u dva mjeseca na.vjezbe jer nemaju sta radit s.njim.. ako te nesto.zanima pitaj,imas temu bebe vjezbaci,da ne smetam u grupi.. sretno.🙂
Hvala puno na javljanju! Imamo laganu distoniju tj okrece vise glavu nadesno...te vhezbe vjezbate samo tamo ili i doma? cijelo vrijeme ste prisutni dok beba vjezba?
Maco cestitamo i dobro nam dosli❤
Jel vam stigao tata na vrijeme?
Koga jos cekamo, ko se to tako dugo neda van?🤔😉
Je stigao je na vrijeme i dobio najbolji rodendanski poklon posto mu je sutra rodendan 😍
url=https://daisypath.com]
Dobro dosla maco i cestitam jos jednom......mamisita je li spava K? Moja P spava,od jutra nije oka sklopila al cu cekat da je jos jednom podojim nekako mi je puno sest sati bez cice
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Curke moje, osjecam se bas tuzno i imam potrebu podijeliti ovo sa vama. U zadnje vrijeme ( od kako sam postala mama) vise sam okrenuta raznoraznim zenskim forumima, fb clancima slicnim drustvenim oblicima. Jako sam razocarana kad vidim koliko jedna zena moze da bude otrovna. Ne shvacam zasto netko ima potrebu povlacit tuđe zivote po internetu, komentirat ih, pljuvat i vrijeđat, a sve samo zato jer su drugaciji od njih. Pa cak ako je netko i javna osoba, cemu ta potreba da se komentira njen zivot na takav nacin. Zenu se razapinje ako daje ad, ako doji predugo, ako je sređena, ako nema vremena da se sredi, ako rodi u privatnoj bolnici, uzme dadilju i da ne nabrajam jer doslovno krivi je se za sve, a kriva je uvijek po optuznicama druge zene. Pa zar ne mozemo gledati svoj zivot, paziti na svoju dijecu, briniti se o svom tijelu. Zasto je tako tesko prihvatiti da smo razlicie i da samim time nismo manje
zene, ni majke.
url=https://lilypie.com]
Upadam ali vidjela.sam tvoj post,na goljaku vjezbamo.od.njegovog 4mj,dugo se ceka da dođeš.na red,tako da ako.mislis kod njih odmah se naruci,mi vjezbamo tamo od njegovog 4mj i samo rijeci pohvale imam za sve njih,jako su strucni i strpljivi sa bebama,ako place beba pricekaju da se smiri itd.. me.znam zasto.morate kod fizijatra,mi imamo hipertonus,tj.nemamo ga vise,na zadnjem.pregledu nam.je fizijatar rekao da je sve super..pa sad idemo 1x u dva mjeseca na.vjezbe jer nemaju sta radit s.njim.. ako te nesto.zanima pitaj,imas temu bebe vjezbaci,da ne smetam u grupi.. sretno.🙂
Hvala puno na javljanju! Imamo laganu distoniju tj okrece vise glavu nadesno…te vhezbe vjezbate samo tamo ili i doma? cijelo vrijeme ste prisutni dok beba vjezba?
Nije to nista strasno,i sve se vjezbama riješi 🙂 mi smo.i doma vjezbali dosta,ali vise kroz igru jer je doma najvaznije vježbati..da moras biti unutra dok beba vjezba,i.pokazu ti vjezbe i da sam pokusas pa ako.ne radis dobro pomognu ti.. 🙂 i jako jako ti je važan baby handling,jer tako beba usvaja pravilne pokrete,prije se pocne okretati na trbuh..itd.. 🙂 a samo.morate kod fizijatra? Goljak je super,ja sam.oduševljena pristupom prema bebama 🙂
Dobro dosla maco i cestitam jos jednom……mamisita je li spava K? Moja P spava,od jutra nije oka sklopila al cu cekat da je jos jednom podojim nekako mi je puno sest sati bez cice
Barbi, ne spava. Popodne je bio super i sad placam ceh, bio na sisi a i b, popio 20 ml ad, nosan gore dole po stanu, pelena nijedna puna od popodne ( sta je cudno za njega). pa smo opet sisa plac sisa. Sjedim na kaucu u dnevnom i dojim ... prisjecam se kako sam pred kraj trudnoce puno spavala. sad znam zasto😂
Molim se da ne zaspem sjedeci...
sretna si jer spava, znaci kamilica ju je i smirila😊
Hvala puno na javljanju! Imamo laganu distoniju tj okrece vise glavu nadesno…te vhezbe vjezbate samo tamo ili i doma? cijelo vrijeme ste prisutni dok beba vjezba?
Nije to nista strasno,i sve se vjezbama riješi 🙂 mi smo.i doma vjezbali dosta,ali vise kroz igru jer je doma najvaznije vježbati..da moras biti unutra dok beba vjezba,i.pokazu ti vjezbe i da sam pokusas pa ako.ne radis dobro pomognu ti.. 🙂 i jako jako ti je važan baby handling,jer tako beba usvaja pravilne pokrete,prije se pocne okretati na trbuh..itd.. 🙂 a samo.morate kod fizijatra? Goljak je super,ja sam.oduševljena pristupom prema bebama 🙂
Hvala ti puno na opisanom i recenom. Da, saml moramo lod fizijatra radi tog okretanja glavice. Ponudena mi je Klaiceva i Goljak. Pa sam u nedoumici...
Sortiraj odgovore
Najstariji