Cure dosta je zahladilo, ali je predivno vani, sunce... izasla bi van a ne znam da li je pametno s njom!?

Cure dosta je zahladilo, ali je predivno vani, sunce… izasla bi van a ne znam da li je pametno s njom!?
Slobodno idite van, lijepi ju toplo.obuci i utopli. Neces valjda cijelu zimu bit u zatvorenom 😊

Pozdrav, cure ! evo i nas...odmaramo i uhvatili smo ritam... Danas je bila patronazna, dobili smo skoro kg od izlaska iz rodilista.Vidim da ste svasta pisale.
Pokrivanje-moj ima dva para dugih rukava i debela vreca za spavanje, nisam za pokrivanje dekama po noci. centralno je i uvijek oko 22 st.
Shopping- ne bi ga vodila ispod par mj, ako moram ic ostavim ga na cuvanje ili posaljem nekog, premalen je i nije neka nuzda da ide.
setnje-da, uvijek osim ako uvjeti nisu za hodati tipa poledica ali ako je sunce, lijepo ga obundati i idemo.

Ja sam s L.vec s njegovih mjesec i pol.isla u prvi veliki sopong, cijelo popodne. Nis ga nije smetalk, spavao je ko top. Kad je bio budab onda je gledao okolo. Tako se ni P nista ne buni. Ma da sam s njim za sad bila najduze 3 h negdje. Ali sad kad krene bozicni soping ce to biti duze 😁

Cure dosta je zahladilo, ali je predivno vani, sunce… izasla bi van a ne znam da li je pametno s njom!?
Slobodno idite van, lijepi ju toplo.obuci i utopli. Neces valjda cijelu zimu bit u zatvorenom 😊
Svaki dan smo vani..ne znam sta me spopalo danas da je hladno

Svaki dan smo vani..ne znam sta me spopalo danas da je hladno
Hladnije je nego prosli tjedan, ali sad ce vjerojatni biti sve hladnije samo, zato sam rekla da ne mislite valjda biti zatvoreni doma 😊 dobro, ne bas ici vam na -20 jel 😄

ja sam ju prvi put u shopping centar vodila s točno 2mj...u cc1 jer mi tamo ima uvjete za dojit i sve ostalo
bili smo 2 sata i muž mi je pomagao, nosao ju dok sam ja razgledavala i kupovala
inače
prije tog smo jedino u LIDL / BIPA dućan išli 2-3puta po 10ak minuta, tu u kvartu
a
sad nekidan smo bile (2.put u životu njoj) u cc1 ali ovaj put bez taje i morale smo ga čekat da dođe po nas (zapeo u gužvi, zbog black friday valjda...bio je krkljanac) i neću tako skoro ponovit takav podvig - izmrcvarila sam se

žena-majka-carica:)
Bela, idi s njom vani! 😊 Mi smo staaaalno vani... bitno da ne puse ona teska buretina, da nema vlage i kise i mi smo vani.. evo sad smo vani

Ps. Bela oprezno s rulavicama. Nama kad je bila patronazna vidjela je da imamo one rukavice da se mali ne grebe pa nas je upozorila da mu to ne stavljamo jer on to lako moze skinuti i staviti u usta sto je jako opasno, tako da mi nikakve rukavice ne koristimo. Pogotovo ne po noci kad svi spavamo.
Potpisujem! i nama su isto rekli...

Violeta, preslatki je 😍😍😍 a nema ljepse stvari nego se priljepit mamici... to i Diego radi

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji