Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    29. Studeni 2017. 19:27

Barbi ja sam mu jednom dala i stavila sam malo secera. Poslje nam vise nije trebalo.

url=https://lilypie.com]

• Barbi13
    29. Studeni 2017. 19:36

barbs

Barbi, stavim 😊 jednu cajnu zlicu…

😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    29. Studeni 2017. 19:37

Dena1009

Barbi ja sam mu jednom dala i stavila sam malo secera. Poslje nam vise nije trebalo.

Hvala cure

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

violeta1
    29. Studeni 2017. 19:56

Ja dajem samo  d3 kapi i biogaiu. K1 u bolnici je primio. Evo zaspo je sad nakon kupanja. Bas me zanima do kad hehe..
    Jel vi kupate svaku vecer bebe? Ja ne, i onda mi mama kaze ona je nas svaku vecer kupala kao nek i ja njega.
    Dena bas je sladak ☺☺

Kiki156
    29. Studeni 2017. 20:03

Sanjchi dobra fora! 😉 
    Moj je isto u bolnici primio K1, ali svejedno su rekli da uzimamo K1D3 od 8.dana zivota, pa tako i radimo. 
    I Vito je zaspao maloprije pa se sad opet probudio, al brzo ce on na spavanje. U zadnje vrijeme do 21 vec spava.. al zato preko dana ne..
    Dena kako je sladak! Mala vjezbalica 😍

Kiki156
    29. Studeni 2017. 21:41

Evo zaspao je, od pola 8 imamo faze spava, probudi se i tako u krug. 
    Sanjchi meni su ti stariji najgori, ja ne znam jel se oni pogube i zaborave ili su sa svojom djecom jednostavno bili skroz drugaciji nego mi danas... Babinje su ok prosle, nisu bili dugo i nisu drzali maloga. Doduse vidjela sam da su htjeli i da su cekali da ja ponudim al kako nisu pitali ja sam se pravila glupa 😂
    Ja sam s malim jucer isla u Lidl prvi put 😊

violeta1
    29. Studeni 2017. 22:06

Sanjchi ja bi ih ostavila u autu, ako bas ne moras u takve trg vodit bebu, nemoj. Ja nisam bas za to da bebe idu po takvim trgovinama a iskreno nisam bas ni vidala tako bebace male. Vec bebe koje vec sjede, starije. Ja Leona nisam vodila, samo po trg centru i to ujutro radnim danom kad nema guzve uvijek idemo, bolje i nama i njemu, sve u miru mozemo obici ☺

29. Studeni 2017. 22:21

ima tko iskustva s vjezbicama kod fizijatra na goljaku ili u klaicevoj?

AmelieM
    29. Studeni 2017. 22:28

mamisita27

ima tko iskustva s vjezbicama kod fizijatra na goljaku ili u klaicevoj?

Upadam ali vidjela.sam tvoj post,na goljaku vjezbamo.od.njegovog 4mj,dugo se ceka da dođeš.na red,tako da ako.mislis kod njih odmah se naruci,mi vjezbamo tamo od njegovog 4mj i samo rijeci pohvale imam za sve njih,jako su strucni i strpljivi sa bebama,ako place beba pricekaju da se smiri itd.. me.znam zasto.morate kod fizijatra,mi imamo hipertonus,tj.nemamo ga vise,na zadnjem.pregledu nam.je fizijatar rekao da je sve super..pa sad idemo 1x u dva mjeseca na.vjezbe jer nemaju sta radit s.njim.. ako te nesto.zanima pitaj,imas temu bebe vjezbaci,da ne smetam u grupi.. sretno.🙂

maca1510
    29. Studeni 2017. 22:31

Evo ja cu samo ko padobranac ako me se ko sjeca sa jesenskih beba- dosla nam je predzadnja jesenska beba- Nikola 4040 i 54 cm. Napatili se oboje , ali sve se to vec zaboravlja 😀 eto samo sam se htjela malo ubacit i pocet lagano hvatat vase konce, bome imat cu sta citat 😂

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.