Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    29. Studeni 2017. 17:01

Barbi13

mamisita27

Pise na uputi od oleovita da istodobna upotreba d vitamina povecava rizik od srcane aritmije. ja sam pidala pedica jel to previse vitamina d i veli da ne da tak uzimam.

Meni je rekao pedijatar kad popijemo d3 +k1 da onda predjemo na oleovit…meni P pije od osmog dana.

Tako i meni. Od 8 dana zivota do 3 mj idu d3+k1, a od 3 mj na recept d kapi.

I_me
    29. Studeni 2017. 17:02

violeta1

I_me

treca_sreca

ja sam skužila da neće po danu spavat dugo jer želi da sam ja tu uz nju….kad sam jučer popodne legla s njom u krevet odvalila je dvi ure, a prije tog sve vako iscjepkano ko danas….hmmm a meni baš i ne treba san po danu pogotovo kad odspavam lipo noć…radije bih po kući neš odradila.
    ali kad šefica hoće, moraš spavat

Ista stvar kod mene! 😂
    Danas je odspavala 2x po 15 min. A najvise je uzivsla kad sam ju stavila u njihaljku ispred sebe dok sam peglala. Samo da sam joj na vidiku ☺
    A po noci odspava bez problema..☺

Isto i kod mene. Tako je od kad sam ga pocela stavljat tokom noci sa mnom u krevetu. Sad preko dana nece sam spavat

I moja je zadnjih par noci samnom u krevetu. Kad ju hranim, pokrijemo se i zaspimo obadvije u krevetu. 😂😂

• sretna
    29. Studeni 2017. 17:05

Mamasita ne znam..valjda on zna bolje. Mi npr uopce nismo pili taj d+k1 vec samo d3 s kojim smo poceli kad je imao mjesec dana

29. Studeni 2017. 17:08

Cure mozda  sam ja krivo razumijela . Makar mi jensestra dala br pa cu nazvat pitat. Meni se to cini isto malo puno, ja cu njemu davat danas samo d3 plus k1 ...

29. Studeni 2017. 17:11

on je zadnja 2 dana tak super! zaspao je nalon sta je podojio kad smo dosli i ja pijem kavu sad a on spava😁

Aurora1611
    29. Studeni 2017. 17:18

Meni je pedica isto rekla da je previse!
    K1 dojene bebe ne dobivaju preko majčinog mlijeka, on sluzi za zgrušavanje krvi, pa moze pupak teze zarasti, tamo se navode da moze doci i do nekih krvarenja u tijelu i glavi ako se ne koristi taj K1

Aurora1611
    29. Studeni 2017. 17:19

Zato mi je cudno da ne dobivaju svi taj k1! Meni su u bolnici vec rekli da počnem koristiti 

panica
    29. Studeni 2017. 17:29

Meni nisu dali taj k1, pijemo d3 od mjessec dana, a sto se tice te kamilice za kakanje, pedica rekla ni pod razno, meni L kaka svaka 3-4 dana, za zabrinut je ako stolica nije svaki dan, a onda kad bude je tvrda, a sve dok je mekana, moze i 10 dana biti bez nje, osobito dojena djeca.

29. Studeni 2017. 17:45

ja bih se zabrinula da mi dijete ne kaka 3 dana a kamoli 10! Mozda idem seljackom logikom al ako nema stolice 10 dana, nesto ne stima! 
    Ja bi napravila blagu kamilicu al mozda Barbi da nazoves pedica/ patronaznu?

• Barbi13
    29. Studeni 2017. 17:50

mamisita27

ja bih se zabrinula da mi dijete ne kaka 3 dana a kamoli 10! Mozda idem seljackom logikom al ako nema stolice 10 dana, nesto ne stima!
    Ja bi napravila blagu kamilicu al mozda Barbi da nazoves pedica/ patronaznu?

Patronaznu sam pitala ni cut za kamilicu samo na cicu je stavljat a cijelo vrijeme je na cici a pedic mi radi sutra popodne a tjesim se jer prdi stalno pa se nadam da ce se pokakati

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.