Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    29. Studeni 2017. 11:22

Mislis da nemaju sve face? 

I_me
    29. Studeni 2017. 11:27

Aurora1611

Mislis da nemaju sve face?

Sanjchi i maslacak nemaju fejs

barbs
    29. Studeni 2017. 11:29

A istina... nije bas "pametno"stavljati slikice na otvorenim forumima 
    Aurora, nemaju sve..
     nema Sanjchi, Nema Maslacak (za njih sam sigurna da nemaju )...

barbs
    29. Studeni 2017. 11:31

Super za pozitivne vijesti s uvz-a...
    Aurora, s koliko je curka rodjena?? Mi smo 5200g odavno presisali 

• sretna
    29. Studeni 2017. 11:33

Moj je s mjesec dana imao 5 kg 😄 a ovo da decki.sporije uce...gledajuci po mom L, nije istina 😂 on je u svemu bio motoricki napredniji od svojih vrsnjaka i jos uvijek je 😄

Aurora1611
    29. Studeni 2017. 11:35

Barbs iz bolnice smo izašle sa 2900 :) 
    Sretna super, bitno je da su oni zdravi a tko kako napreduje je po meni individualno! 

Marijana12345
    29. Studeni 2017. 11:37

barbs

sretna

Mamsitakad su na ramenu lakse imjentako.dizat glavu. Moj cijeli gornji dio tijela digne, ali ttrba ovo.ma trbuhi sto vise vjezbat jer im je to teze

Istina…😂😂😂😂

Ne samo to... nego na ramenu imaju sta gledat uokolo, a vec od 3.tj bebe pocinju puno toga primjecivati pa sa zanimanjem dizu glavice. A potrbuske je samo dosadna deka 😊😊😂😂

Barkleys
    29. Studeni 2017. 11:53

Dena - dobro mi je mama, imala je operaciju, sve su joj izvadili, to je ona "poštedna operacija" kad ti ne režu dojku, sad ide na zračenje...sreća u nesreći je što se na vrijeme otkrilo...moja mama svake godine radi uzv dojki i mamografiju...što je super i za pohvalu! :)
    Kiki - da, i mene malo muči to sam slikama, zato ne objavljujem tu na forumu...nisam još niti na FB objavila....
    Spavanje - imam pitanje, imam osjećaj da moja L jako puno spava preko dana, pa onda navečer ju teško uspavamo...Sinoć smo imali šou do ponoć...Koliko su vaše bebe spavale tako sa tjedan, dva? Ona se inače budi svakih 2-3-4 sata, i onda bude stanje budnosti od max.2 sata, ali rijetko kad toliko, ono pelena, presvlačenje, dojenje...
    Podizanje za bljuckanje - ja to ne radim, jer stvarno rijetko bljucka, a i najčešće zaspi na sisi...ali često nakon dojenja počne štucati...patronažna je rekla da joj je to zbog nagutanog zraka i da ju podignem u bljuckanje položaj... jel ima netko sličnu situaciju. Ako ju ostavim u ležećem položaju, štucanje prestane i uspije se uspavati...dok štuca ne želi sisu xD

panica
    29. Studeni 2017. 12:15

Bok curke, bebe su prepreslatke😍
    Ja isto ne objavljujem slikice, a hrjela bih ju svima pokazati😁
    Cudni bodi😂😂😂😂
    Ja danas bila kod ginica i ne znam ko je lud, on ili ja, uglavnom me pitso kako sam, da li krvarim, kakva mi je stolica i da dodjem za 4 mj na kontrolu, uopce me nije pregledao, ja gs pitam jel ne treba pregled, veli on da ne ak je sve ok?! A kako znam da je sve ok? I u trudnoci cijeloj me 3 puta pregledo.

treca_sreca
    29. Studeni 2017. 12:36

Kiki156

Sretna super dize glavicu maleni! Bas je sladak! 😍
    I mala Petra koja ljepotica, bas se slatko smijeee 😁
    Sanjchi ja svog stavljam na trbuh kad god je prilika ali on pocne plakati nakon par min, nekad se potrudi dici glavu a nekad samo cucla ruku i negoduje 😂😂
    Evo jedna kad mu se dalo malo vjezbati 😊

kiki pa dobar je!!
    ti kukaš, ja mislila da je ljenivac totalni ko moja (a još je mlađi ohoho)
    moja je vjv najgora po tom pitanju, do svih nam bebica...
    mada znam - ja sam "kriva" jer ju nisam stavljala potrbuške skoro nikako, zbog onog njenog bljuvanja s kojim smo intenzivno imali problem od 4tj do nekih 8-9tj starosti.....sad najednom se unormalilo - Marijana jel i kod vas???? mada, strah me pohvalit da ne ureknem
    ono je muka živa bilo, samo je izbacivala sve van....morala sam ju nosat po 10-15min nakon svakog podoja, ak bi pelenu išli minjat u roku pol ure od papanja - sve ode van:( tko nije probao, ne zna koliki je to zafrk
    tek sad kad smo se tog riješili, sam osvijestila koliko kasnimo s potrbušnim vježbama
    pa nas čeka zaostatke nadoknadit

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.