Diego je danas staaaaalnoooo pospani Zato sam toliko aktivna MUAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
😆😆😆😆😆😆😍😍😍😍😍😍😌😌😌😌😌
Treca sreca, to kad mu se da lijepo digne glavu 😁 Al cesto mu se ne da vjezbati i ne dize se jos na ruke onako jako. Sad je vjezbao u baby gymu i evo par min se zainteresirao, to je uspjeh!
Kad se vase bebe igraju u baby gymu npr jeste s njima ili ih pustite da sami istrazuju?
ono je muka živa bilo, samo je izbacivala sve van….morala sam ju nosat po 10-15min nakon svakog podoja, ak bi pelenu išli minjat u roku pol ure od papanja - sve ode van:( tko nije probao, ne zna koliki je to zafrk
tek sad kad smo se tog riješili, sam osvijestila koliko kasnimo s potrbušnim vježbama
pa nas čeka zaostatke nadoknadit
Treca i ja sam ga poprilicno malo stavljala, budem i ja krenula lagano... mada se uzasno odize dok nam je na prsima/ramenu. I pedijatar ga je pohvalio kako je napredan. Isto je povracao jako do prekjucer. Evo jucer, nocas i danas gotovo nista, samo malo bljuckanja ali to je nista naspram onoga... evo sad smo 9.tj, a isto je krenulo u 4.tj. Mene isto strah da ne ureknem 🤤 a sve smo tome prilagodili, kupili konusni jastuk, pa onu BabyBjorn lezaljkicu u okomitijem polozaju, cak ga i vozimo u kolicima pod 30° (hvala Bogu da ima ta opcija), nosamo ga stalno, nakon podoja ga drzim po pol sata da zaspi i onda ga stavljam na trbuh jer ako ga stavim na ledja pocne se grcit (ocito u pokusaju zadrzavanja mlijeka u zelucicu) i probudi se za tren... a o pranju vesa necu ni pricat. Svaki dan do jucer sam trosila oko 10ak tretrica i 12 slinceka. Svaki dan se slinceki peru, mm je posebno narucio iz Lidla jer tolko bljuca....
marijana, sve što kažeš - točno ta je nama bilo od 4tj starosti pa do eto nekih 2mj kad je navršila.
Ne mogu uopće objasnit kako ali odjednom je "nestalo"
sad bljucne tu i tamo ali u normalnim količinama, niš strašno
žena-majka-carica:)
moja zove svako 10min, kuham ručak na etape....ako do večeri bude sve gotovo - dobro je!
tak je to kad se cura odmori po noći pa po danu konta da je mami bilo dosta odmora:))
kopam sad fotke da vidim tomu koliko je dizao glavu u ovoj dobi, i on je to lipo školski:
Marijana, moj ni nema uzv, krepao mu taman kad sam se upisala kod njega, alu mogao me pregledat, otici ce stara danas svom ginu i pitat da li je to normalno, pa cu vjerojatno otici privatniku, da mi i uzv napravi jer sam odmah nalon poroda imala i manualno ciscenje materista pa da znam da je sve ok.
Moja je pocela cuclati gornju usnu, vidim po forumima da to rade kad krenu zubi, cini mi se malo prerano, jel vase bebe to rade?
Treca sreca, ke slaaaatkaaa beba!! 😍😍😍😍😍 HAHAHAHAH ja se nasmijem uvijek kad pises o Mili 😍😍😍😍😍😍😂😂😂😂😂 "da se dama ne bi umorila" ahahahahahhahaa
Panica, nisam primjetila to cuclanje aaaali mi je poceo sliniti... i radi baloncice... sve vise i vise...
Kiki, ahahahaha, takav je i Diego... kad mu je po volji ce dizati glavicu...
Baby gym-kako kada... Malo ga pustim samog malo lezim pored njega... s time da kad je muz doma onda je on stalno pored a i kad tata i moja sestra do
Moja je pocela cuclati gornju usnu, vidim po forumima da to rade kad krenu zubi, cini mi se malo prerano, jel vase bebe to rade?
Ma nemreju tak rano zubi... ili mogu? Ma ne vjerujem... moj je nekidan tako izcuclao prstic da mu je skoro podljev ostao... baca dudu van i oce si pojest prst 😂😂 ja bih da cim duze ostane bezub, bas mi je tako če-če moj mali bomboncic 🍬❤
Sortiraj odgovore
Najstariji