Klokan veli😂😂😂😂😂😂😂😂😂 a ovo za sminku 😂😆😆
Mi evo cikimo, i to na sjedecki- wuhuuuu (uspjeh za mene zbog hemica)😄
Spavanje bebica-ma pa nista im ne moze bit, kad ogladne probude se…
Ispravak-ne cikimo, zaspala je 😅
Da, Klokan. S tim da moj ne bi pitao za sminku vec za presvlacenje, tocnije odjecu. Znaci, on meni sve pomaze ali uopce ne razlikuje odjevne komade za bebe. I da, jedino ga ne presvlaci iako ce morat silom prilika nor.kad budem isla kod ginica na pregled, nece ga imat tko cuvat. Ali, stoji kraj mene cesto kad ga presvlacim i dodaje mi sta treba. I onda tipa ja kazem:"Dugi bodi mi dodaj i pidzama odjelce."On donese odjelce i veli "Evo bodi. A gdje je to odjelce?" Ili donese dva bodija, ugl presmjesan je, vec stoput mi je donosio i dalje je njemu to sve isto. bodi benkicu zove "cudan bodi"😂 Meni je to tak smjesno, al kuzim ga , njima je to sve novo i ne snalaze se jos ali ufurava se.Bitno mi je ufuran u sve ostalo, a odjevne komade ce valjda pohvatati kad pokrene Klokana😂😂😂😂
Ja pisem pola sata komentar pa ni ne vidim sto u meduvremenu stigne!
I me preeeediva je, kako sa zanimalnjem gleda 😍
Suncokretice tako i moj, na ramenu je drzi stalno cijelo vrijeme a na trbuhu ne voli biti..
Preslatke su vam bebeee!! 😍😍😍😍😘😘😘😘
Ma imamo lijepe bebiceee 😍😍😍😍😍😍
A Kiki, poznato mi je ono "kad hoce vjezbati" 😂😂😂😂😂😂😂😂
Dobro jutro!😘
Kakve slatke bebice na forumu ovom! 😍😍😍
Kad je Una krenula tako visoko dizati se na rukice? Ja svog stavljam na trbuh al ma kakvi, bas ne voli biti na trbuhu 😂😐
Mamisita cure su ti sve rekle, to ti je sasvim normalna reakcija na cjepivo! Kasnije nastane krasta koja otpadne . Tako je i nama bilo. Sretno na pregledu!
Iza nas dobra noc, zaspao u 8 i nesto ( u zadnje vrijeme bas ide rano spavati), pa jeo oko pola 2, pa u pola 5, u 7 malo i sad opet. Ja ga ne budim, pustim da spva koliko zeli. Govorili su mi u pocetku da ga budim svaka 3-4 sata ali je od toga bio jako nervozan pa sam odustala. Javi se on sam kad nesto treba, vrlo je jasan oko toga! 😂😂
Danas kisa, nista od setnje. Nadam se da ce biti mirniji dana.
Dena kod nas je jucer bilo slicno preko dana, ludila sam, valjda zbog promjene vremena.
Znaci i krasta nakon nekog vremena nastane? Dobro da znam, da se i to ne prepeadnem. Meni je to sve novo, a nitko me nije uputio.Mozda su mi iskreno i rekli u bolnici, ali ja sam bila toliko odusevljena njime da je vrlo vjerojatno negdje isparilo iz glave u istom momentu 😁
Hvala ti za zelje na pregledu!😙On sad spava a ja sam se okupala i spremila sve u torbu dok spava, da kasnije ne moram brzinski dok place.
Vidis, moguce da je nervoza od tog budenja, tko ce ga znati?!
Cure, bebachi su vam preslatki!😍
Treca sreca, koji mobitel imas? Ne znam jel i do osvjetljena, ali cini mi se da imas jako dobru kameru!😉
Sretna, vi ste 2 tjedna stariji od nas, ali i Karlito tako nekako dize glavicu, mozda mrvicu nize ali tesko mi je procjenitj na slici. Ugl, primjetila sam da kad je na ramenu- dize glavu visocije nego kad je na trbuhu. I na ramenu i noge odvaja od mog tijela u stilu kao da se cijeli izvije te okrece glavu lijevo-desno i gleda sve okolo.
Htio se nosati... malo sam ga nosila i mazila. Spava mu se za poludjeti naravno 😂😂😂😂😂 i spustin ga u ljulji, izbaci dudu, sve 5... par sekundi i opet jr krenuo dramiti tako da sam ga zamotala ovako i sada kljuca 😂😂😂😂😂😂😂😂
Jooojjj, necemo o kosarama pune robe za oprati... Ko da zivim sa jos nekim osobama a ne znam za to Imam dvije nase kosare + od Diega i to nikako da ispraznis... i sada jos te kise najavljuju
susilicu nemam... mogu uvaliti kod sveki, ali kaze da previse trosi pa uvalim na susili pored peci na drva
Ali ipak, za to moram cekati muza ili da mi netko na tren pricuva Diega, posto oni zive iznad nas....
Barbi slatkica mala😍 prvo sam na brzinu pogledala i mislim si, kako se Diego promijenio, pa skuzim da pise Barbi ne Barbs😂
Diego postao Diegita preko noci
Sortiraj odgovore
Najstariji