Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    29. Studeni 2017. 13:51

to je ja mislim samo za prvorotke....s drugim i svakim slijedećim ne pitaš puno nego si sretan kad spava i pičiš o svom poslu

žena-majka-carica:)

panica
    29. Studeni 2017. 13:54

treca_sreca

to je ja mislim samo za prvorotke….s drugim i svakim slijedećim ne pitaš puno nego si sretan kad spava i pičiš o svom poslu

Vjerujem ti😂

• sretna
    29. Studeni 2017. 14:05

Ja sam sad odspavala 45 min na sjedecki 😂 starijinje zaspao, a P se nes poceo javkjat pa sam sjela pored njega j stavila ruku na njega da ga smirim. Onda sam se bojala manut da sw ne probudi pa sam tako sjedeci i drzeci ruku na njemu odspavala u bas mi je trebalo jer sam od jucer ko zombi.
    A L i ja smo danas pekli muffine jer mu dolazi frend iu vrtica na igru popodne

panica
    29. Studeni 2017. 14:22

sretna

Ja sam sad odspavala 45 min na sjedecki 😂 starijinje zaspao, a P se nes poceo javkjat pa sam sjela pored njega j stavila ruku na njega da ga smirim. Onda sam se bojala manut da sw ne probudi pa sam tako sjedeci i drzeci ruku na njemu odspavala u bas mi je trebalo jer sam od jucer ko zombi.
    A L i ja smo danas pekli muffine jer mu dolazi frend iu vrtica na igru popodne

Bar si malo odmorila, ja jwdva cekam da zajedno pecemo kolace☺

Kiki156
    29. Studeni 2017. 14:33

Moj opet nece spavati popodne a umoran je ko pas. Spavao je jutros samo nakon budenja jedno sat vremena. Tako je i jucer bio budan i nervozan cijeli dan, ali ajde danas bar ne urla toliko. U pol 5 imamo babinje...

treca_sreca
    29. Studeni 2017. 14:52

ja sam skužila da neće po danu spavat dugo jer želi da sam ja tu uz nju....kad sam jučer popodne legla s njom u krevet odvalila je dvi ure, a prije tog sve vako iscjepkano ko danas....hmmm a meni baš i ne treba san po danu pogotovo kad odspavam lipo noć...radije bih po kući neš odradila.
    ali kad šefica hoće, moraš spavat

treca_sreca
    29. Studeni 2017. 14:53

kiki, samo strogo! pravac wc pranje ruku itd ne daj se smest

29. Studeni 2017. 15:07

Karlitobi Diegito lijeni za dizanje na krevetu al budu sve vise ;)
    Kiki i Aurora, sve sta ste napisale o reakciji na cjepivo mi dr.danas rekao i da je njemu taj gnoj iscurio i da sad super izgleda. Ja nisam uopce skuzila kad mu je to iscurilo🙄
    Treca, kamera je mrak!😎Slike zakon ispadnu!
    Moj sve vise i normalnije spava i sise.
    Prvi pregled-prosao je super, tezal 5140 g, zdrav. Jedino glavicu malo zabacuje vise udesno pa ce morat kod fizijatra na vjezbe ( nes se to zove distonija nesto nemam pojma ugl nije nis strasno).
    Ugl dr je bio super; sve mu je provjerio izrastezal ga je ko gumelin😑al mi je stalno govorio:' ja mu sad moram ovak provjerit nemojte se prepast, pa sad mu moram onak..." Ugl upozoravao me. A on je prvo pobljucko sve, pa se derao iz petnih zila cim ga je taknuo dr., mislim da su nas na 1.katu culi. Tolko je urlao da me doktor zamolio da mu stavim dudu koju serif nije htio vec ju je pljuvao i jos jace udri manijace u plac. Na kraju se tolko nazivcirao da je popisao doktora po kuti, stol, pod, sebe, sve 4 tetre koje sam vadila jednu za drugom(de ga pokrij pa bljucne pa se popisa...), dobro da sam i tetra krpice 3 ponjela. Iduci pregled je u sijecnju plus cjepljenja.
    Jel imao tko od vasih to zabacivanje glave u jednu stranu vise?

29. Studeni 2017. 15:12

I Kiki znaam da je ndxt skuplji, jednom sam se srusila skoro kad sam vidila cijene tamo al se iz aviona vidi da je drugciji (meni bolji) dizajn i sve . Bas se vidi da je posebmo ;)

Aurora1611
    29. Studeni 2017. 15:14

Mamisita to i moja ima, odnosno ne zeli okrenuti glavu na drugu stranu osim kad je cica u pitanju! U petak idemo fizijatru na pregled pa ti javim sve kak ide ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.