Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    29. Studeni 2017. 13:35

*dodju pa ga motiviraju da udara sto vise one visuljke... pa onako ufurano gleda i udara ahahaha slatki... aliiii fasciniraju ga najvise boje  

barbs
    29. Studeni 2017. 13:36

Marijana, i ja mislim da je previse rano... ali npr mojim.necacima su sa 3-4mj vec prvi izbili zubici

barbs
    29. Studeni 2017. 13:37

Mame, sto kupiti tako maloj bebi za Bozic?  

barbs
    29. Studeni 2017. 13:37

I da, sto kupiti deckicu od godine dana i curi od 7g?

Marijana12345
    29. Studeni 2017. 13:38

Jel vase bebe gmižu? Ja kad ga mernem spavati na trbuh npr na polovici velikog bracnog kreveta, zna odgmizati skoro do uzglavlja... najcesce ga zaustavi jastuk. Ali uvijek ide prema gore, nikad u stranu. No ogradim okolo s banana jastukom i poplunom

barbs
    29. Studeni 2017. 13:45

Marijana, oooo, daaa  Ali vec sam se navikla na to  

barbs

panica

Ja sam sa 3 mj dobila zubic, meni su preslatki osmjesi sa ona 2 mala zubeka dolje😍😍😍😍, ali ona mene sad s desnima grize za bradavice pa ne znam kako cu se provest kad zube dobije😮, moja ne gmize prema gore vec guzicom u stranu ide.

treca_sreca
    29. Studeni 2017. 13:46

moja ne gmiže...ne sjećam se ni da su mi oni to radili....ti imaš crvuljka marijana!
    inače zubi mogu od 2mj pa do 8-9mj izać...mojim dečkima su jako kasno izašli prvi zubići, pa ne vjerujem da će nit njoj tako skoro a ruka joj je hit za glođanje od pred 2tj...kako je rekla maslacak - tak oni otkrivaju svijet....baš sam nabasala na tomine fotke kako si lijepo cucla nožne prstiće...to ide malo kasnije, za koji mjesec će i naši tako..

žena-majka-carica:)

panica
    29. Studeni 2017. 13:48

Barbs, bome da, evo L danas spava i jede i ja lezim kraj nje i gledam ju jer mi cudno i spava mi se jer je sirota cijelu noc stenjala, ali ne mogu zaspat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.