Bok curke, bebe su prepreslatke😍
Ja isto ne objavljujem slikice, a hrjela bih ju svima pokazati😁
Cudni bodi😂😂😂😂
Ja danas bila kod ginica i ne znam ko je lud, on ili ja, uglavnom me pitso kako sam, da li krvarim, kakva mi je stolica i da dodjem za 4 mj na kontrolu, uopce me nije pregledao, ja gs pitam jel ne treba pregled, veli on da ne ak je sve ok?! A kako znam da je sve ok? I u trudnoci cijeloj me 3 puta pregledo.
Duzan ti je bio napraviti uzv. Znam da je neugodnjak ali trebala si inzistiratu. Taj uzv snosi hzzo. Da ti ga je isao naplatit onda bi s racunom mogla otici u hzzo pa da se vidi ko je tu lud 😕 to u Zg? Svasta...
Ja danas bila kod ginica i ne znam ko je lud, on ili ja, uglavnom me pitso kako sam, da li krvarim, kakva mi je stolica i da dodjem za 4 mj na kontrolu, uopce me nije pregledao, ja gs pitam jel ne treba pregled, veli on da ne ak je sve ok?! A kako znam da je sve ok? I u trudnoci cijeloj me 3 puta pregledo.
??? to socijalni neki? pobogu!
ja bih otišla privatno
mene je dr detaljno pregledala, i na uzv i ručno
osim stanja dole, iskomentirala mi je stanje maternice (plus reza jer je bio CR)
jedino je papa rekla da neće radit sad nego da dodjem za par mjeseci
žena-majka-carica:)
Aurora, pa super napredujeee!! 😍😍😍 Diego se rodio sa 3590g i sa 2mj je imao 5800g... 😉
Panica, ooooo mmmmm gggg!!! 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 Moj gin me pregledao, napravio papu, uvz, pitao me koliko sam krvarila, koliko spavam nocu, koliko BEBA spava....
Ja ne znam napraviti pvt forum 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄😌😌😌😌😌😆😆😆😊😊
mamisita nema nijedan mob tako dobru kameru:)
Muža sam upilala da uzme LG G4 pred 2god kao super kamera ali sve je to ništa kad testiraš u stanu u polumraku
Zato (jer inače obožavam fotografiju, i cijenim kvalitetne fotke) od pred par godina imam Canon DSLR, i još sam nedavno kupila objektiv s 2.8 otvorom blende baš da mogu dobit dobre fotke pri lošijim uvjetima jer ju fotkajem u stanu koji je u sjeni i nikad nemam preveć sunca nažalost (mada je J-Z orijentiran ali džabe kad su okolo nas načrčkali zgradurine koje nam kradu sunce)
S njima dvojicom nisam imala love za skupi fotić, pa sam fotkala s običnim digitalcima od 1tis kn, pa su mi samo van fotke bile kako želim besprijekorne....a u kući bi bile ok jedino s blicom, a to djeci šteti za oči.
Hedgehog, Diego je spavao po 3h, budio se za jesti, za promijenu pelena... budnost je trajala pol sata, sar vremena i tako u krug... ugl, puno je spavao dok nihe napunio 2tj.... navecer bi zaspao najranije u 10.30h.... Bebe ugl puuuuunoooo
*Bebe ugl puno spavaju... tj. trebale bi spavati hahahahahah Kazu da od 24h, 17h bi trebale spavati... 😌😌😌😌😌😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Ja sam od roditelja i sestre dobila fotic... pred nekoliko godina... i biser, nemam pojma gdje mi je kabel za ga spojim sa kompom za punjenje + skidanje slikica
Mob mi dobre slike rade, ali mislim da fotic jos bolje...
da li netko zna gdje se moze kupiti univerzalni kabel?
Aurora, pa super napredujeee!! 😍😍😍 Diego se rodio sa 3590g i sa 2mj je imao 5800g… 😉
da i ja sam gledala 5200 kako nije puno (mi smo toliko imali s mjesecipol) ali obzirom na porođajnu suuuper je cura napredovala. Ja za Milu blage veze nemam koliko ima, misec dana nismo vagu vidjeli....u pon će ju valjda mjerit i vagat.
Ali po odjeći vidim da se izdužila doooosta
Meni je P non stop spavao prva 2 tjedna. Ajme kad se samo sjetim, probudio bi se, pojeo u odmah na spavanje. I po danu i po noci, bas ni fali to 😂
Treca sreca, da nemam u familiji patronaznu sestru i ja bih cekala 2mj za vaganje tj. slijedeci pregled kod pedice...
Sretna, i meni fali... Jos kad se sjetim da sam "plakala" patronaznoj da stalno spaaaavaaaa... aaajmeeee
Sortiraj odgovore
Najstariji