Ja svoju cimericu imam na fb i koja je to kraljica, nakon carskog kad su ju pustili iz bolnice isli su u grad nakon tri dana, a sad vidim ide u frizerski i sva je fensi smensi, a i beba 😊 Ona je jedna od najuspjesnijih poduzetnica i bas je top cura... kad sam vidjela da se u bolnici ide brijat ostala sam paf...al ne sam noge vec svee bas sve
Treca, jesi li možda primjetila da od maminih kapi imaš problema sa probavom, ja otkad ih pijem drugi dan pocela imati problema s tvrdom stolicom i ništa ne pomaže, pa sam uspjela i prekrasne drugove hemice dobiti
po meni je to preserans malo.....ja kad sam nakon 10 dana od carskog izašla van tu po kvartu, tko god (normalan) od poznanica/mama tu iz kvarta da me je vidio rekli su - bjež kući u krevet, nemoj riskirat. A kamoli ić se sređivat....komu da se dokažeš?? dobro da u trgovački centar bebu s 3 dana ne odvedu.
inače zavidim vam šta možete s bebom tak lipo same u šetnju. Baš mi to fali
ja kako sam na carski rodila ne smijem dizat teret
a kolica mi ne mogu ući u lift i trebala bih nosit uz skaline kolica+nju 20ak kg. Naravno da to nemam namjeru radit i riskirat sebi oporavak trbušne rane, pa tako čamim u stanu dok muž ne dođe. A kako on radi do 17 minimalno, zadnjih dana nismo uopće stigli ni izać (dok on dođe, raspremi se, pojede nešto, nema više tračka sunca a neću s bebom po mraku van...idealno bi bilo usred dana a tad sam sama i nema mi tko pomoći snijeti kolica i dignut ih gore)
tako da sam zatočena u kući, baš ružno
gledam sad da kupim nova kolica još jedna....muž će me ubit
žena-majka-carica:)
panica, ne znam jel od tog ali istina je da mi je kruta stolica, to se moram složit s tobom!
i to unatoč nalijevanju kompotima+juhama + jogrute i povrća dosta što jedem
hmm sad si mi dala misliti dal su te kapi kumovale
mada, ne znam baš jer ja te kapi ne koristim redovno
u rodilištu sam ih koristila dok nije nadošlo mlijeko najviše
onda kad je buknulo sam pauzirala, pa doma kad smo došli po potrebi kad bih vidila da su mlohave cice i da im treba dugo da se napune....onak da malo ubrzam punjenje (psihički mi je to više, ne znam baš da to tak radi "na botun")
...ne koristim svaki dan i stalno. Evo još nismo potrošili bočicu a mala će skoro 1mjesec napuniti
žena-majka-carica:)
Moja Alara je doslovno 10min po rodjenu vec bila na cici.. dok su je stavili mn na prsa pocela je ruku da 'cmokce' u ustima i onda ju je babica stavila na sisu.. bila je bas aktivna za vuci,ali 2. dan,kad mi je nadoslo mlijeko,nije mogla sve da pojede i ja dobijem zastoj na dojki.. ajme majkomoja,koja je to bol.. 😓 evo ovih dana ako je budna onda je na cici.. ii dojimo se isto bez nastavka.. sad smo bili u setnji,tata i kcerka su vec zaspali,a bgm ce i mama sad pored njih.. 😉
Ja si baš mislim da je od njih jer sam imala normalnu stolicu odmah drugi dan nako poroda i svaki dan sve dok njih nisam počela pit, danas necu pa cu vidjet.
Ja isto poslije porodjaja imam problema sa stolicom.. to je katastrofa.. bas danas smo isli do apoteke,da vidim jel mi smiju sta dati,jer bebu dojim.. dobila sam neki sirup,pa cemo vidjeti hoce li djelovati..
Treca sreca, da da.... cujemo se i dogovaramo oko setnje...
Pomoc u dojenju u bolnici-kako je Treca rekla, sve ovisi na koga naletis... Nazalost, meni nisu pomogle ni odmah nakon rodjena ni slijeseci dan do 18-19h.
. Jadno dijete mi je gladno bilo..
Kakanje-3D od poroda nisam mogla na wc,.. Sad idem svakodnevno... pomazu mi kompotiii moji roditelja koji mi svakodnevno donose...
Aurora, kako je prosao sistematski? Mi imamo 18. JEDVA CEEEKAAAM...
Suncokretice, kako ideee???
Ja eto jeeeedva cekam vikend da ce muz biti od jutra doma da mogu ubiti okooooooo i da se s Diegom moze on pozabaviti..
Ja sam u kupatilu i muz ga cuva...
Ja eto jeeeedva cekam vikend da ce muz biti od jutra doma da mogu ubiti okooooooo i da se s Diegom moze on pozabaviti..
Ja sam u kupatilu i muz ga cuva…
Ja sam ovaj tjedan sama sa emom. I mogu reci ok smo se snasle. Budi mi se oko 9 i pol a ja u 9 pa stignem i kavu popit. 😆 manje vise mi prespava cijeli dan. Stignem spremit i skuhat.Muz dodje popodne kuci pa setnja oko 4-5,Muz ema ja i pas ☺. Iduci tjedan je slobodan 4 dana i jedva cekam. U pon idemo prvi put svi zajedno do grada rijesit papirologiju a u cet prvi put kod pedijatrice.
Nisam vam slikala pozu jer ju jucer nije nista patilo pa ju nismo htjeli gnjavit sa pozama. Uzeli smo biogaia kapi i danas sam joj prvi put dala. I kapi za grceve iz jedne ljekarne u gradu sto ih bas oni prave jer sam cula dosta mama da su zadovoljne snjima. Pa cemo sad vidjet kako ce se situacija sa grcevima razvijat. I da, sinoc mi je spavala bas lijepo. Samo se 2x probudila za papat.
Ok, necu ju vise hvalit jer mi je muz rekao da cim ju pohvalim odmah taj dan nesto bude 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji