Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    24. Studeni 2017. 12:48

sanjchi255

Mamisita nista😊
    E a kak znam da je vrijeme za vece pelene? Za sad smo na jedinici, od 3-5 kg, a dvojka jr od 3-6 kg..jos do kraja potrosim pack sta imam jedinice pa cu na dvojku…

Vece pelene, pa mi smo na 3 vec dosta dugo. Imao je prosli tjedan 5i300kn. 

• sretna
    24. Studeni 2017. 12:48

Sanjchi, moj bor je umjetan

violeta1
    24. Studeni 2017. 12:51

Leon je sinoc oko 22:15h zaspao i do 04:20 je spavao, onda je bio budan do 05:15h i spavao do 10:30h uz jedno sisanje... bas sam se lijepo odmorila. I danas super sisa sve po starom, pa me muz zeza jesmo se sin i ja pomirili, jel mi oprostio sto sam ga ostavila hehe. Sad opet spava ☺
    Luce cestitam 😘😘😍😍😍😍😍
    I da preaktivne smo, nismo bile tako na pocetku hehe

[OBRISANO] 24. Studeni 2017. 12:54

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    24. Studeni 2017. 12:55

Ej mame!
     Ja sam sad oribala cijelu kucu uzduz i popreko da kad dodje svekrva vidi da mozes imat cistu kucu uz muza, dijete, psa i macku! 😂😂😂
    Joj sutra ujutro kad joj pocnem tulit sa usisavacem 😂😂😂( inace kod nje je kaos, jadna ne stigne spremit iako je vikendima slobodna i radi preko tjedna do 3) 😥

[OBRISANO] 24. Studeni 2017. 12:55

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    24. Studeni 2017. 12:56

Belle opet cu reci ti ko manekenka neka! I u trudnoci i sad poslije poroda! Svaka cast! 
    Ja sam mrsavija nego sam zatrudnila al sam si sva neka ispijena i mlohava. 😥

I_me
    24. Studeni 2017. 12:58

barbs

HAHAHAHAHA JESTE LUDEEE
    ja se isto moram obrijati… danas cu…
    e cure dobik
    la sam meeeeenguuu
    Sad cekam frendicu da dodje do mene i idemo u seeeetnju…

Dosla teta! 😥
    Uf!
    Ja sam danas popila prvu tabletu ( kontracepciju) a posto je poju svaki dan bez pauze necu dobit mengu jos mjesecima 😆😂

I_me
    24. Studeni 2017. 13:01

Joj maslacak i ja bi kadu! 
    Mi imamo tus samo. Pa je kod mene brzinsko tusiranje. Al neki dan sam potrosila cijeli bojler 😂😂😂 samo sam stajala i pustila vodu da tece i tece i tece 😂😂😂 bas mi je bilo lojepo. Muz poludio. Morao je cekat da se voda ugrije da se on moze podaprat 😂

• sretna
    24. Studeni 2017. 13:04

sanjchi255

sretna

Sanjchi, moj bor je umjetan

I ucinilo mi je jer je bio "prepravilan" da bi bio pravi..hehr…al dibro, tolko je ukrasa na njemu da dobro da se grane i vide😂😂
    Kolko je visok? Ja bi bar 2 m, jer nam je visoko prizemlje, skoro 3 m

210 cm , snjezni je

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI