Sretna znaci dobro je prosao rockas? Mi sad imamo jedan djecji u 12 mj, al ne znam jel bi vodila malog…mozda mi je jos premali a i svi su nesto bolesni pa ne bi da se zarazi. Ne znam ni sama sto cu…
Super je bilo! Ovo je isto bio.djecji rodendan. Ja sam i s L od malena isla na sve rodendane, tako da mu buka i puno ljudi nikad nisu smetali. Sad u 12 mj imamo 3.rodendan od necakinje i isto cemo ici, bas se veselim drustvu.
P je lijepo i odspavao u onoj galami, a.kad je bio budan je bio skroz dobar. Gledao okolo, bio miran..
I mi smo samo na ADu. Vodu prokuham i drzim u staklenim bocama. Prokuham svaki dan frisku vodu da imamo za taj dan. I onda kad trebamo u bocicu naspem vode ugrijem u mikrovalnoj i dodam mjerice hrane. Ako se pregrije voda onda malo ohladim u bokalu s vodom.
Mamisita ma kopkalo je to mene vec duze, osobno znam dvije obitelji koje je to zadesilo pa me uvihek i za necaka bilo strah.
Da, budan je, gleda, promatra, pa mu pricam, pjevam, pustamo pjesmice, onda guguce, smije se, bitno je da ga se zabavi. Onda se umori pa zadrijema na 20min, nekad vise nekad manje, pa se probudi, opet jede i sve iznova.
Kiki ako nisi, molim te nemoj citati jer ima 1000 razlicitih teorija, a ni jedna nije potvrđena i ustvari nitko nezna uzrok, samo ces se izbedirati. Mislim da ipak ne mozes sprijeciti, ako te ceka docekat ce te.
Sretna ponosna mama, bravo za L ❤
url=https://lilypie.com]
Nemojte o sidsu citat, jer kao sto Dena kaze, jos uvijek ne znaju zasto do toga dolazi. Nemojte uopce razmisljat o crnim scenarijima i imat crne misli! Tome nije mjesto uz bebu. Opustite se i zamisljajte vas orvi bozic, uskrs, ljetovanje, prve korake i osmijehe...
Eto ja sam danas trazila kostim za maskare za V i necaka, da ih uskladimo😃😃
Nemojte o sidsu citat, jer kao sto Dena kaze, jos uvijek ne znaju zasto do toga dolazi. Nemojte uopce razmisljat o crnim scenarijima i imat crne misli! Tome nije mjesto uz bebu. Opustite se i zamisljajte vas orvi bozic, uskrs, ljetovanje, prve korake i osmijehe…
Potpisujem i ispricavam se sto sam spomenula to😚
Samo veselo, Dena i sve ostale.
Ne znam jesam li pitala ali koliki dugo moze stajati prokuhana hladna voda?
Nemojte o sidsu citat, jer kao sto Dena kaze, jos uvijek ne znaju zasto do toga dolazi. Nemojte uopce razmisljat o crnim scenarijima i imat crne misli! Tome nije mjesto uz bebu. Opustite se i zamisljajte vas orvi bozic, uskrs, ljetovanje, prve korake i osmijehe…
Potpisujem i ispricavam se sto sam spomenula to😚
Samo veselo, Dena i sve ostale.
Ne znam jesam li pitala ali koliki dugo moze stajati prokuhana hladna voda?
Najbolje ti je svaki dan prokuhat frisku vodu da.imas za taj dan. Znaci cijeli dan moze stajat bez problema. Ja sam.ju drzala u bpa free bocici
Eto ja sam danas trazila kostim za maskare za V i necaka, da ih uskladimo😃😃
Tako treba 😄
Cure ja probala dati AD na nukovu bocu nece uopce a Aventovu povuče 2-3 puta i place 😞😞
Cure ja probala dati AD na nukovu bocu nece uopce a Aventovu povuče 2-3 puta i place 😞😞
To je prvi pokusaj?
A cica joj nije dosta? Neznam sta da ti kazem, mojemu je svejedno, glavno da se jede, kolko je prosao okolo naokolo nije ni cudno, ko đipsi je, na sve naviknut😥😅
Inace za hladnu vodu sam kupila u dm-u bocu za vodu za dijecu i u njoj drzim. Kroz dan potrosis jednu bocu tak da ne moras brinuti. A termosicu sa vrucom stavim u dodatnu izoliranu torbicu, isto iz dm-a, da duze ostane vruca.
Sortiraj odgovore
Najstariji