Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Studeni 2017. 17:06

Dena, nemoj neg razmisljati...mada ja skocim na svaki njegov pomak 

barbs
    26. Studeni 2017. 17:15
    Ovako je spavao uz mene jutros
    Ovako je spavao uz mene jutros
    nakon cicanjA
    nakon cicanjA

I_me
    26. Studeni 2017. 17:16

Da, limun! Kada stuca da nakapam par kapi pa da joj dam da se sokira 😥wtf?

Maja 3
    26. Studeni 2017. 17:38

Joj cure,ja cu se upucat! Mi idemo spavacu preuredjivat! Jebem ti kucu i sve! Nastradala u ratu,bila 5 god bez krova,sad ce nam vlaga pojest sve zidove! 3 god tu zivim..i svake godine krecimo! Luda sam vise! Bolje da su ju sravnali sa zemljom,nego sta ju je obnova radila! Sad idemo stavit stiropol na zidove da napravimo unutarnju izolaciju.
    Jedina dobra stvar u svemu je kad to sve vec radimo,napravit cemo si ugradbeni ormar!
    Ali odu mi slike sa zidova,crtali smo i maloj i malom po zidu iznad krevetica.

Maja 3
    26. Studeni 2017. 17:40

Ovako on vjezba ujutro!

• Barbi13
    26. Studeni 2017. 17:43

Maslacak31

Joj cure,ja cu se upucat! Mi idemo spavacu preuredjivat! Jebem ti kucu i sve! Nastradala u ratu,bila 5 god bez krova,sad ce nam vlaga pojest sve zidove! 3 god tu zivim..i svake godine krecimo! Luda sam vise! Bolje da su ju sravnali sa zemljom,nego sta ju je obnova radila! Sad idemo stavit stiropol na zidove da napravimo unutarnju izolaciju.
    Jedina dobra stvar u svemu je kad to sve vec radimo,napravit cemo si ugradbeni ormar!
    Ali odu mi slike sa zidova,crtali smo i maloj i malom po zidu iznad krevetica.

Maslacak,batem ces se rijesit vlage i dobit ugradbeni ormar.....mi smo nedavno renovirali cijeli stan,pet mjeseci su nam trajali radovi😫bili smo kod svekrve e i upravo su zvali da dolaze😢

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    26. Studeni 2017. 17:44

Maslacak31

Ovako on vjezba ujutro!

Ma vidi mu obrve😍slatkis mali sa prekrasnim ocima

Leptirica.com

• Barbi13
    26. Studeni 2017. 17:45

Barbi13

Maslacak31

Ovako on vjezba ujutro!

Ma vidi mu obrve😍slatkis mali sa prekrasnim ocima

Vidim ljepog slonica😊

Leptirica.com

Maja 3
    26. Studeni 2017. 17:55

Joj,moja Barbi,sve je to meni jasno...ali ne mislimo tu ostat zivjet,i onda ne zelim ni ulagat previse u tu kucu..
    Nebi sad to ni radili da nema djece,nemogu njih u toj vlagi drzat. 30 god sam zivjela u jednom od najkriticnijih dijelova ka u vrijeme poplava,pa nema vlage tamo..ovo je uzas.

barbs
    26. Studeni 2017. 18:18

I_me

Da, limun! Kada stuca da nakapam par kapi pa da joj dam da se sokira 😥wtf?

Znas, to su moji radili s nama a muzevi s njime 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.