Violeta ma nisam razmisljal al me kopkalo da pogledam dal ima kakvih novih saznanja,a bolje da nisam, nadam se da cu zametnut negdje u glavi za par dana. I ja stalno gledam dal dise. Ma kad nas stalno s necin plase, nemoj ovo, pazi ono....ispada da bi bilo najbolje da ih zamrznemo i odmrznemo dok navrse 18 😥😥
Jel vase bebe kasljuckaju?
V je odspaval jos jednu lijepu turu na meni i sad je popapal 240ml 😮🙃 jos 2tj do sistematskog, jedva vec cekam.
Bebice su slatke bas violeta i maslacak. 😍😍
url=https://lilypie.com]
Maslacak, sretno sa renovacijom! Preslatki deckooo!! 😍😍😍😍😘😘😘😘 Koje obrve!!! Mi smo kupili sakupljac vlage i suuuuper nam je + vjerojatno ce se i izolacija raditi...
Mamisita nisam skuzila pitanje, kak mislis svakih 20min? Jede otprilike svaka 3 sata kroz dan, a između obroka drijemne 15-20min.
Belle ma treba malo hrđu rastjerati 😉 i mene je vec strah 😥
Aurora zao mi je zbog situacije doma… okiti pa makar tu jednu sobu i zadrzi taj bozicni duh za svoju curku, da uziva ko i ti kad si bila mala❤❤❤
Ad ako vam je potreban, a ne zelis stalno u kuhinju - prokuhaj vodu, stavi pola litre u termosicu, pola litre u bocu, uzmi u sobu i samo smuckaj.
Dena, krivo sam te razumijela za obroke skroz. A jel dosta budan i gleda okolo?
Mi smo imali babinje, bile su mi moje cure iz skolei odlicno je bilo, K preslavao cijelu posjetu.
Dena, ja sam spominjala sids i zao mi je jer sam te prepala, nece nista biti opusti se i samo pazi da bas nije preprevruce. Oprosti😚
Joj cure ja sam isto kad smo stigle iz bolnice čitala za sids i to mi je bilo katastrofa stalno san se brinula o tome.. no onda sam samoj sebi rekla da ne vrijedi razbijati glavu s time samo mi je jos gore! Vele da je to najcesce do 4-5 tjedna 😩 pa je mene sad malo pustilo!
A daj mi recite jel mogu u običnu plastičnu bocu staviti hladnu prokuhaju vodu za AD?
Joj cure ja sam isto kad smo stigle iz bolnice čitala za sids i to mi je bilo katastrofa stalno san se brinula o tome.. no onda sam samoj sebi rekla da ne vrijedi razbijati glavu s time samo mi je jos gore! Vele da je to najcesce do 4-5 tjedna 😩 pa je mene sad malo pustilo!
A daj mi recite jel mogu u običnu plastičnu bocu staviti hladnu prokuhaju vodu za AD?
Ja u teglici drzim od kiselih krastavaca
Mi dosli doma sa rodendana i L govori kako mu je hladno,kad ono temp 37.5, sad vec 38.3 kuri. Ali ponasa se najnormalnije. I bojala sam se tog scenarija jer opet kaslje ko konj i nos mu neprestano curi. Inace je P bio odlican na rodendanu 😄 svi su ga nahvalili kak je dobar 😄
Sretna znaci dobro je prosao rockas? Mi sad imamo jedan djecji u 12 mj, al ne znam jel bi vodila malog...mozda mi je jos premali a i svi su nesto bolesni pa ne bi da se zarazi. Ne znam ni sama sto cu...
Mi smo isto imali babinje i super je bilo, bili moji bratic i sestricna. Kolilo je lakse s mladim ljudima...
Violeta nasmijala si me s komentarom o pipi! 😂 A necakinja je skromna, jako lijepa vrlina 👍🏻
Sids ne zelim ni citati, ali mozda bi trebala jer nisam ni znala da je opasno ako je prevruce! Iako u rodilistima recimo ful griju...
Mi smo se seksali jednom do sad i isto me bolilo kao da je prvi put. Skupilo se paucine... 😂
Barbs suuuuuper za kolica! 😍👍🏻
Maslacak zao mi je zbog radova, pogotovo ako necete tu stalno biti...a bebica je predivna, kako lijepo dize glavu!
I me limun da se sokira?! OMG! Mi smo stvarno svasta prozivljavali ko klinci kad slusas kakve sve savjete daju 😳
Barbs jaoo kakav andelak...i kako se opatosi kad se napapa tako i moj hehe... a tokom noci kad mu je dosta okrene glavu i uzdahne nesta u smislu kao ahh i vrati glavu i pava kao top.
Maslacak jao kakva bebaaaa crne okice i crne obrvice tip topic ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji