Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    27. Studeni 2017. 08:46

Hedgehog da nije kod tebe bio prvi skok u razvoju + grcevi/probava. Meni je bilo tako s malcem u tom periodu. A i taman je vrijeme za prvi skok, skolski 😉

Belle84
    27. Studeni 2017. 09:04

Hedgehog to vam je skok u razvoju. Samo strpljivo, treba to izdrzati, nama je trajao od pon do petka, dakle 5 dana, plac, cica, plac, cica, nosenje itd. I tako 0-24h, bila sam na rubu snage, al eto proslo.
    Mi smo slabo spavali ovu noc, budjenje svakih sat vremena i cicanje, kao zombi sam. Nas Luka je u zadnja 3 dana prek dana super, lijepo pajki a preko noci, uzas, nervoza, cicanje svako malo. Mozda i mi prolazimo neki skok, iako mi se cini da je sljedeci skok s 6 tjedana a mi smo tek na 4... ne znam ni sama vise...
    Sanjchi ja sam se isto pitala jel pricam dovoljno s njim, isto mu pjevusim i kad mu mjenjam pelene obavezno mu imenujem sve sto cu raditi (koliko god mislili da oni nis ne kuze jer su mali, itekako kuze i treba im sto vise pricati i imenovati)...prosla sam dosta edukacija vezanih uz komunikaciju s bebama jer mi je to posao (logoped sam) pa znam kolko svi stalno naglasavaju ‘pricajte s bebama’, sve sta god radite, pricajte....

barbs
    27. Studeni 2017. 09:14

Sretna, ja sam pricitala ono sto nisam po noci ali.sam bila lijena pisati ...
    Dobroooo jutrooo??? 😍😍😍😍 Mi smo se sad probudili...
    Belle, eeeee i ja oeicam detaljno.kad mijenham pelene 😁😁😁😁 pokusavam sto vise s njim pricati i opet mislim da nije dovoljno...

Maja 3
    27. Studeni 2017. 09:14

Dena,ne brini za trpanje sakica u usta. Sve bebe to rade. Tako bebe istrazuju svijet oko sebe. Postao je svjestan svojih rukica,i sad ih "isprobava". Kad ce moc drzat zveckice,i igracke-onda ce one bit u ustima. Moj trenutno ima zeku mazilicu,uha su mu skroz mokra kolko to cucla. A o ovci Ewanu da ni ne pricam,pocucla mu sve noge po noci.
    To ti traje do nekih 10 mjeseci..i sve je to normalno.
    Moja kavica na stolu. 

barbs
    27. Studeni 2017. 09:16

Ne znam koliko nam je stupnjeva u sobi ali.Diego spava u tuti, bidicu i carapama i pokriven je s 2 tanje deke....Danas stavljam poplun koji je po debljini kao ove 2 deke zajedno   

Marijana12345
    27. Studeni 2017. 09:17

sanjchi255

Jauciji obucem dugi bodi i dugu pidzamu i pokrijem je dekicom. Ak treba stavim dvije dekice…u sobi bude oko 25 stupnjeva…

Sanjchi to je too much pokrivati bebu na 25 🤤🤤 uz dva sloja. Meni ni prek dana nikad nije 25

Maja 3
    27. Studeni 2017. 09:18

Belle,jedno pitanje onda za tebe..
    Mala ce sada 2 godine,i do sad je normalno pricala.
    Evo primjera,gleda slike zivotinja i prica mi koja se kako zove. Do sad sve normalno,al sad najednom je zaba-jaba,a znam da ž moze rec jer je pricala,i puz kaze normalno.

barbs
    27. Studeni 2017. 09:20

Daaaa, kako je Maslacak objasnila normalno je trpanje sake u usta 
    Mi smo jos u krevetu... u 21 i nesto je zaspao... prije toga u 20h ali je zaj* a dok sam ja veceru muz se "svdjao" s njim   onda sam ja preuzela i svasta sam radila da mi se ne zbudi dok ga staljam u k

Maja 3
    27. Studeni 2017. 09:21

Ja stalno nesto pricam s njima,vecinom gluposti..ali ako mali gleda i ja moram iz dnevne,ja mu kazem mama mora kuhat rucak,mama ide pisat...takve stvari. I ne tepam im,negdje sam cula da to nije dobro.
    Kad je moja mala propricala,onda je necak poceo nju oponasat,a do tad je normalno pricao..

barbs
    27. Studeni 2017. 09:22

*krevetic.... Osjecam se ko idijot  Orvo budjenje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.