Dena, slaaaatkooo 😍😍😍😍 ali ne dodje mi.. 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 Ali ga stalno grlim i ljubim i mazim
Sanjchi, suuuupeeeerrr 😍😍😍😍
Violeta, super kutak 😍😍😍😍 i mi.moramo tepih kupiti

Maslacak i Violeta, preslatkeeee bebeeee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Violetta, mozda je stvarni odbijao cicu iz protesta!!!
Barbi, ahhhh joooojjjj.... bas ne volim kad ti daju nadu da ces uspjeti odmorit.. kad oni, laaaaznaaaa nada!!! Jesi ti pisala za stariju da ti

*da ti ne pomaze??!
Mamasita, neka si odbila!!! 😊 ima vremena kad ce doci...

Diego je od 10h ujutro do aada spavao 40min sve skupa...
I me, super za kucanski posao! i za pilule
a kad svrki dolazi??
Ja sam danas oprala njegovu robicu, sredila kupatilo, usisala... isla u setnjicu s frendicom i etoooo pala noc... Napokon se tus

*tusnula
Sutra me ceka kozmeticarkAa a u ned cu obrisati prasinu i srediti kuhinju..
Ja ponekad stignem pocistiti cijeli stan, a ponekad (kao danas!) ne... nisam neki mother perfect material al eto...

Ja sam prije 3 dana legla u kadu,rekla muzu da ne zelim nijednom cut mama,da spremi djecu na spavanje..ja natocila casu crnog vina..i namakanje. Neznam kad sam to zadnji put uspjela..a i neznam kad ce sljedeci put to bit.
Braaaavoooo 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Ni ha kao pumo cura ovdje nemam kadu al stanes u kabinu pod tus iiiii uziiiivaaaaaaaaammmm 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Muz zaj* da su mi tusiranja prije Diega trajala 10min a sad 20

Ja ne povijam siroko i ne radim vjezbe. Pedica je rekla da se vjezbe kao po novom ne rade, pa nismo. Vidjet cemo kako ce biti na uzv kukova, nadam se da su dobri i da nece biti potrebno nista raditi.
vidis kako se razlikuju pedijatri... nama nitko nista nije rekao za siroko povijanje, ali za vjezbice da.
Sanjchi wuuuuhhhuuuuuuu.... suuuuupeeeer za kg!!! 😍😍😍😍 Lucija je preslatka!!! 😍😍😍😍
Belle, zgoooodnaaa!!! 😍😍😍😍
Welcome, Luceeee!!! 😘

Pelene-pampersice mi ne valjaju.... cudne su + jedva ih mogu zalijepiti a da mi ne pukne matrijal sa strane... Ali mi cemi na CETVORKU uskoro preci Znaci, nije do DMove velicine jer i pampers

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji