Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 24. Studeni 2017. 18:34

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    24. Studeni 2017. 18:37

Dena, slaaaatkooo 😍😍😍😍 ali ne dodje mi..  🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 Ali ga stalno grlim i ljubim i mazim 
    Sanjchi, suuuupeeeerrr 😍😍😍😍
    Violeta, super kutak 😍😍😍😍 i mi.moramo tepih kupiti 

barbs
    24. Studeni 2017. 18:42

Maslacak i Violeta, preslatkeeee bebeeee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
    Violetta, mozda je stvarni odbijao cicu iz protesta!!!
    Barbi, ahhhh joooojjjj.... bas ne volim kad ti daju nadu da ces uspjeti odmorit.. kad oni, laaaaznaaaa nada!!!  Jesi ti pisala za stariju da ti 

barbs
    24. Studeni 2017. 18:43

*da ti ne pomaze??! 
    Mamasita, neka si odbila!!! 😊 ima vremena kad ce doci... 

barbs
    24. Studeni 2017. 18:45

Diego je od 10h ujutro do aada spavao 40min sve skupa... 
    I me, super za kucanski posao!  i za pilule  a kad svrki dolazi?? 
    Ja sam danas oprala njegovu robicu, sredila kupatilo, usisala... isla u setnjicu s frendicom i etoooo pala noc... Napokon se tus

barbs
    24. Studeni 2017. 18:48

*tusnula
    Sutra me ceka kozmeticarkAa  a u ned cu obrisati prasinu i srediti kuhinju..
     Ja ponekad stignem pocistiti cijeli stan, a ponekad (kao danas!) ne... nisam neki mother perfect material al eto... 

barbs
    24. Studeni 2017. 18:48

Kiki, uzivaj sutra! 😘

barbs
    24. Studeni 2017. 18:51

Maslacak31

Ja sam prije 3 dana legla u kadu,rekla muzu da ne zelim nijednom cut mama,da spremi djecu na spavanje..ja natocila casu crnog vina..i namakanje. Neznam kad sam to zadnji put uspjela..a i neznam kad ce sljedeci put to bit.

Braaaavoooo 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
    Ni ha kao pumo cura ovdje nemam kadu al stanes u kabinu pod tus iiiii uziiiivaaaaaaaaammmm 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Muz zaj* da su mi tusiranja prije Diega trajala 10min a sad 20 

barbs
    24. Studeni 2017. 18:56

Kiki156

Ja ne povijam siroko i ne radim vjezbe. Pedica je rekla da se vjezbe kao po novom ne rade, pa nismo. Vidjet cemo kako ce biti na uzv kukova, nadam se da su dobri i da nece biti potrebno nista raditi.

vidis kako se razlikuju pedijatri... nama nitko nista nije rekao za siroko povijanje, ali za vjezbice da.  
    Sanjchi wuuuuhhhuuuuuuu.... suuuuupeeeer za kg!!! 😍😍😍😍 Lucija je preslatka!!! 😍😍😍😍
    Belle, zgoooodnaaa!!! 😍😍😍😍
    Welcome, Luceeee!!! 😘

barbs
    24. Studeni 2017. 18:58

Pelene-pampersice mi ne valjaju.... cudne su + jedva ih mogu zalijepiti a da mi ne pukne matrijal sa strane... Ali mi cemi na CETVORKU uskoro preci  Znaci, nije do DMove velicine jer i pampers

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI