Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    27. Studeni 2017. 09:24

barbs

*krevetic…. Osjecam se ko idijotOrvo budjenje

*Prvo budjenje oko 2 a slijedece oko 6 pa eto oko 9.... Sad mi na sisi spava...
    Maslacak, tako iiii jaaaaaa 😍😍😍😍😍 mama mora piskit(ja inace i muzu tako kazem), sad ce mama doci, mama ovo mama ono.... i ne tepam mu!

Bela
    27. Studeni 2017. 09:29

Jutro curke
    Dena i moja to radi, krenula je sa nekih 2 mj...cucla saku i drzi ju stisnutu i gleda...mislim da je to normalno sada, otkrivaju sta sve imaju 
    Kiki mislim da je to previse slojeva, ne znam...nama u sobi bude oko 21,20 pa ima dugi bodi i pidamu, preko poplun koji grije dosta...ruke su joj uvijek hladne jer su joj vani, kada bude hladnije stavljat cu joj rukavice...
    Uvijek kad je pipnem sva je topla pa mislim da vise od toga nije potrebno, za sad...

Bela
    27. Studeni 2017. 09:33

Mi smo jucer imali prvi pokusaj shopinga 
    I eto zadrzali se nekih 7 sati racunajuci put, ne znam, ja i muz smo se tako umorili i zakljucili da necemo tako skoro opet.haha
    Malo je plakala, pa sam je nosila po ducanu i gurala kolica, onda,malo uspije zaspati ali se brzo probudi u svom onom susuru..pa ajmo na hranjenje u auto, pa nazad... uglavnom kupila sam joj debele rukavice i muz je kupio trenerku, i kumu za krstenje narukvicu uzeli...a plan je bio svasta nesto

• Dolores123
    27. Studeni 2017. 09:40

Ej cure evo i mene.Mi danas imamo 8 dana.Kroz dana lijepo pajkimo al nocu ima neke svoje faze.Ovu noc me zezala od 1 do 4 ujutro.Najede se, stavim je u kindac, dobi dudu i mir par minuta, onda ispadne duda pa plac i tako u krug.Neznam zasto kroz dan nema tih faza.mozda jer spava u kolicima? Nemam pojma.Spava ona kad je ja ujuto stavim k sebi, al nebi ju htjela na to naviknuti.mozda je jos zbunjena jer smo tek neki dan stigle doma.kako je vama bilo na pocetku? 
    Ovaj sticker neznam promijeniti, zanoravila sam proceduru.

Bela
    27. Studeni 2017. 09:42

Aurora1611

Da, pokušavale smo oko sat vremena no ništa, place i gotovo! Dovoljno joj je moje mlijeko no moram pocet sa terapijom pa bi trebala skroz prekinuti s dojenjem nazalost, nezz sta da radim! Nuk bočicu nece ni vidjeti ne zeli iz nje ni pokušati, pa sam probala s malom avent od izdajalice i na nju povuče par puta i onda se place

Ona ne zna papati na bocicu ako je do sad samo ciku... svaki dan malo pokusaj, u jedan dan ne moze se priviknuti...
    Ja isto svoju pokusavam priviknuti da je prihvati, da je mogu ostaviti na par sati muzu kada trebam sta obaviti... vec par dana joj nudim, i nista...evo jutros tek pojela, ponudila joj kada sam znala da je gladna...
    E da, i drzala sam ju okrenutu prema naprijed, da gleda prema van, jer uvijek kada bi je stavila u polozaj u kojem dojimo ona samo trazi cicu a ja joj gurala bocu...probaj tako mozda upali

treca_sreca
    27. Studeni 2017. 10:16

barbs

I me-wuhuuuuu (za svekice)
    Kolica-mislim da ona koju je muz gledao (maxi cosi) ne moze u nulti zato sam muzu i rekla da za npr 1000kn vise mozemo kupiti 3u1 (kad i ako vec ulazemo i nova!!)

ja sam ti ta kolica maxi cosi mura kupila ljetos polovna za 800 kuna (za 1000 možeš birat) a inače su oko 2-3tis kn u dućanu
    i onda sam dodatno kupila košaru quinny dreami (oko 1ipol tis kn u dućanu) polovnu za 350kn, sve ko novo
    jedino sam dume morala napumpat jer se izduše od stajanja..
    ias jaje sam uzela polovno za 300kn...jedino to sam možda mogla novo jer za as (radi sigurnosti) kažu da je bolje ne polovna jer nikad ne znaš jel prošla udar a i plastika postaje krta nakon par godina....ali eto meni je treće pa nisam htjela ulagat u novu tisuću i više plaćat....a posli je pitanje da li bi je uspjela
    prodat dalje iti za 500....ovako ću je prodat dalje za 200 i ispast će me da sam ju koristila za 100kn godinu dana...
    uglavnom
    ako se odlučite za ta nove kolica, bar košaru možeš kupit polovnu i imaš full rješenje....to ti je ovakva košara:

žena-majka-carica:)

Kiki156
    27. Studeni 2017. 10:19

Bela tnx...ne znam, meni je vruce, ja spavam u dugim hlacama od pidzame, ali vrlo laganim i gore majica na bratele, umotam se u poplun i bude mi vruce. Muz pak vice da je zima... kazu da treba prilagoditi sebi. Da se muza pita on bi i grijanje imao upaljeno, ne u sobi ali u drugim prostorijama da, tako da kruzi toplina po stanu. I sad ne znam kome da vjerujem, sebi (koja sam mozda jos pod hormonima pa mi je vruce) ili muzu. Pokusat cu izbacit vrecu za spavanje pa ga pokrit samo poplunom, ali kad taj poplun nije kao nama jer se on ne moze umotati u njega pa se bojim da mu je zima... ili da je samo u vreci, a to mi se cini opet prehladno jer nije ona sad ne znam kako debela.. 🤔🤔🤔

Kiki156
    27. Studeni 2017. 10:22

Ps. Bela oprezno s rulavicama. Nama kad je bila patronazna vidjela je da imamo one rukavice da se mali ne grebe pa nas je upozorila da mu to ne stavljamo jer on to lako moze skinuti i staviti u usta sto je jako opasno, tako da mi nikakve rukavice ne koristimo. Pogotovo ne po noci kad svi spavamo.

Kiki156
    27. Studeni 2017. 10:28

Dolores dobrodosla! Kako si, kako je prosao porod? Ne znam jesi pisala, ako jesi ja nisam vidjela...sorry! Kako se zove beba? 😊
    Bela super za shopping! Mi jos nismo isli u shopping centar, ali bas smo pricali kad bi mogli krenuti jer moramo u shopping a ne moze muz sve sam kupovati. Jel vama ovo bilo prvi put da ste isli?

violeta1
    27. Studeni 2017. 10:36

sretna

Nemojte o sidsu citat, jer kao sto Dena kaze, jos uvijek ne znaju zasto do toga dolazi. Nemojte uopce razmisljat o crnim scenarijima i imat crne misli! Tome nije mjesto uz bebu. Opustite se i zamisljajte vas orvi bozic, uskrs, ljetovanje, prve korake i osmijehe…

Tako je sretna ☺ Iako ja sam u pocetku stalno provjeravala jel dise, pa kako je, jel mu hladno/vruce. I danas jos provjeravam ali ne u takoj mjeri.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.