Belle pa ti si pravi komad,super izgledas……..ne stignem ni noge depilirat jos malo pa cu si carapicu heklat kolike su mi dlake narasle😆😆
Hahaha!
Bas si me nasmijala!

Mamisita i ja se dvoumim da li kupiti klokanicu ili ne!? Mislim si da ce se mozda i ona jos koji mjesec moci zabaviti s necim i ne biti stalno na rukama....

Ja sam prije 3 dana legla u kadu,rekla muzu da ne zelim nijednom cut mama,da spremi djecu na spavanje..ja natocila casu crnog vina..i namakanje. Neznam kad sam to zadnji put uspjela..a i neznam kad ce sljedeci put to bit.

Boook cure! P i ja se vratili iz grada sada 😊 samo se skicemo 😁
Vrijeme je predivno!
Mi ne povijamo siroko jer su i u bolnici i pedijatrica je rekla da ne treba.
Spavamo u mraku, nikakvo svjetlo ne gori.
Mamsita idite van, iduci tjedab su rekli hladnoooo.
Belle super izgledas!
Sanjchi bravo za kile!

Sanjchi mozes dati sa sobne ali je njima finije sa 37, imaju dozivljaj kao da je iz cike. Pa i meni je finiji kakao piti topli nego sa sobne temp 😊
Dena kako to mislis AD sa sobne? Pa zar se ne rastapa AD na 40 i hladi do 37?
Kiki citam tvoj post i vidim nas. Ja sam zombi. Sva sreca mali mi hoce odspavati ujutro cca 8-10 pa i ja ubijem oko. Sta se tice svjetla, ni ja mu ne dam u jako, imamo led lustere i ne znam kolko je to dobro za njih... makar mi je patronazna rekla neka gleda ako hoce. Ali ovo mi se cini prejako

Sva vam djeca gledaju u svjetlo, to im je valjda nesti fascinantno. Nis im od tiga ne bude

Sva vam djeca gledaju u svjetlo, to im je valjda nesti fascinantno. Nis im od tiga ne bude
Svi su ko pilici!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji