Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Studeni 2017. 16:50

VIOLETA, KAAAAKOOO SAM SE NASMIJAAAALAAA!!!! 😍😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 PRESLAAAAATKA JE! I MUZ SE NASMIJAO!
    I me, boooomeeee ti je vrh sa svekicima!!! i moji roditelji i njegovi imaju foru sa limunom hahaga

barbs
    26. Studeni 2017. 16:52

Violeta, za marendu jedem: sirice, marmeladu, med... eto... to vecinom u nazalost znam kako ti je sto se kg tice...  A trudim se ne jesti puno slatkog... od tekucine pijem najvise vodu i mlijeko... navec

barbs
    26. Studeni 2017. 16:54

*navecer: griz, mlijeko, jogurt, ili neko voce.... 
    I me, daaaa, bit ce veliki kotaci hahaha  Pa muz je gledao da kupimo nova kolica samo sportski dio od Maxi cosi za cca 1800kn i ta se moze kombinirati sa 2u1 i 3u1 a gledala sam koliko dodju kosara i jaje(za drugo dijete jel) i dodju

barbs
    26. Studeni 2017. 16:56

*Dodju jaaaakooo puno i muzu sam rekla da s logicnije strane bolne onda kupiti odmah nova paaaa je dobro razmislio i dosao do zakljucka da imam pravo  s time da je krenuo sa forom: nek ja odlucom i rekla sam da necu!! 
    Violeta, ku

barbs
    26. Studeni 2017. 16:57

Violeta, nova nova... ne polovna ionako planiramo imati jos paaaa ajde.. 

barbs
    26. Studeni 2017. 16:59

sanjchi255

violeta1

. Nije moja picka stroj da samo ajmo idemo deri misko… Ne bi mogla to tako nikad.

Ahahahahahahhahahahahha ludo jedna!!!😂😂😂

HAHAHAHAHAH

Barkleys
    26. Studeni 2017. 16:59

Barbi13

Hedgehog

Samo dvije popisane pelene su bile u međuvremenu…

Ne brini,moja nije tri dana kakala,popij si kamilice

Evo je. Hvala na savjetima. Vidjela sam još prije da ste pričale o kamilici, kak to ide, ako ti nije problem napisati,  koliko čaja, na žličicu ili, itd. 

barbs
    26. Studeni 2017. 17:02

Violeta, fino ste vi toga skupile! Btw. rekao mi je muz da i ja Diega hrkanjem probudim  al kad ujutro spava s nama nastavi corit... Sto se keksanja tice, mi smo.2x do sada(samo) ali odahnula sam ) kad sam dobila mengu ne bi da se zalomi 

• Dena1009
    26. Studeni 2017. 17:02

Ja sam sad, nije mi vrag dao mira jer je jucer netko spomenuo, isla citat o SIDS-u pa sam sva luda, mislim da jedno vrijeme necu spavati😣😣
    Inace pise temp za spavanje 16-18
    Limun???😮😮😮

url=https://lilypie.com]

barbs
    26. Studeni 2017. 17:04

Hedgehog, ja bih napunila cijelu bocicu od 125ml s time da ne bi toliko popio.. kad voda zakuha 2-3x samo prodjes vrecicom kamilice kroz vodu... stavim i jednu malu zlicicu secera....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.