Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    26. Studeni 2017. 23:16

Ne mogu vjerovat da Petra spava evo sad je zaspala😥😥imala je grcice i to taman kad je dosla svekrva😨ajde vadi cicu jer je P po njoj uvijek gladna,nisam imala snage vise se raspravljat s njom,pa me ispituje sta i kako jedem ma gluposti......idem i ja malo odmorit,laku noc vam zelim😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    26. Studeni 2017. 23:18

Da, pokušavale smo oko sat vremena no ništa, place i gotovo! Dovoljno joj je moje mlijeko no moram pocet sa terapijom pa bi trebala skroz prekinuti s dojenjem nazalost, nezz sta da radim! Nuk bočicu nece ni vidjeti ne zeli iz nje ni pokušati, pa sam probala s malom avent od izdajalice i na nju povuče par puta i onda se place 

• Barbi13
    26. Studeni 2017. 23:24

Rano sam se poveselila da spava😭😭😭gleda ko sovica😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    27. Studeni 2017. 00:10

Aurora1611

Da, pokušavale smo oko sat vremena no ništa, place i gotovo! Dovoljno joj je moje mlijeko no moram pocet sa terapijom pa bi trebala skroz prekinuti s dojenjem nazalost, nezz sta da radim! Nuk bočicu nece ni vidjeti ne zeli iz nje ni pokušati, pa sam probala s malom avent od izdajalice i na nju povuče par puta i onda se place

A da se izdojis? Pa joj na bocicu das? Da vidis oce to pit? Znat ces jel stvar u mlijeku,ili bocici.

• sretna
    27. Studeni 2017. 07:21

Opasss, bit ce da su svima djeca prespavala noc kad nitko nije bio aktivan po noci 😄

Barkleys
    27. Studeni 2017. 07:43

Dena1009

Eto ja sam danas trazila kostim za maskare za V i necaka, da ih uskladimo😃😃

Joj ja sam jednom naletila na neku galeriju, ajme kak su bebe u kostimima slatke. Javi kakav je odabir pao! :) 

• Dena1009
    27. Studeni 2017. 08:11

Jutroooo...kod nas koma noc, nisam se nista naspavala, izluđuje me to cmokanje šakica 😣😣 Nahranim ga, zaspi, za pola sata ruke u ustima, spava i cmofci ruke, dam varalicu, odma ju baci i opet ruke u usta, to sve puca kolko vuce, u 1 nisam vise mogla slusati pa sam mu napravila 160ml, popije onak u snu, podrigne spava dalje, za pol sata ruke u ustima i vuce i cmofce ko da 3 dana nije jeo 😣😣 i tako do 5, pa jos jedna flasica, a flasicu onda vuce lijeno ko nikad do sad, između svakog cuga ga moram buditi. I tak je popil jos 2 flasice i onda jedva zaspao (nije no cudno kolko sam bila nervozna) i to uz fen jos 2 sata i u pol 8 se probudil sa rukama u ustima. Sad smo ustali al ne trazi papanje. Jel zna netko koja im ke to fora sa rukama?? Maslacak ti si spominkala nesto??🤔🤔
    Hadgehog s obzitom da je V jos mali, pitat ce seka necaka sta bi zelio da budu za maskare, a poznavajuci njega,  reci ce spiderman ili zeljko bebek😂😂

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    27. Studeni 2017. 08:27

Mi smo sinoć imali šou. Do sad smo znali imati malu nervozu navečer dok se ne pokaka/isprdi ali ovo sinoć... Od 20h do pola 2, plakanje, oće sisu, neće sisu, nosi ju ovako, nosi onako, pa se isprdi, pa 2 min mir, pa opet dreka, pa ju polegni, pa štruca, pa šalice u usta, pa sisa,a koliko je plakala sva se zacrveni i čovjek bi rekao da ima temperaturu,  pa pelenu moraš promijeniti... Muž i ja smo bili mokri od znoja. Ovo je prvi put da je tako dugo i neutješno plakala. Već Smo se pred kraj zabrinuli. Baš ju muči ta probava, vidi se na njoj olakšanje kada prdne ili se pokaka. A toliko je navlačila sisu za smirenje u tom periodu da sam mislila da će povratiti od prenajedanja. Danas mi dolazi patronažna...jedva čekam da vidim što će mi reći za to. Ne znam kako da joj olakšamo tu probavu... Jučer smo dali espumisan baby kapi... ne znam koliko se to treba dugo koristiti da pomogne... 

Barkleys
    27. Studeni 2017. 08:32

Sanjchi - ja sam baš jučer o tome razmišljala kako premalo pričam s njom. Najčešće pričam dok mijenjam pelenu jer je onda mirnija... Moj suprug ju je nosio par puta i pokušao pjevati, ali L se namrgodi i krene plakati čim on krene, a on nema sluha, L se voli nositi inače jako i često... ~tako da ako se dijete ne ljuti dok pjevaš... XD xD
    Dena -  Željko bebe XD XD xd

Kiki156
    27. Studeni 2017. 08:44

Yel dobrodosla! Kako si, kako malac? 😘
    Dena zeljko bebek 😂😂😂 genijalno! A ja sam jucer naravno isla citati o sidsu jer sam mislila da sve krivo radim kad nisam znala ono za toplinu 😐 Al eto, procitala, primila na znanje i dalje pozitiva! 😊 
    Usput da pitam jel ovo previse? Moj spava u bodiju dugih rukava, preko ona pidzamica na kopcanje, carapice, vreca za spavanje i preko poplun? U sobi bude oko 22. Ne grijemo po noci i kako rukice drzi vani budu mu hladne. Poplun uvijek zataknem izmedu madraca i ogradice da ga ne moze navuc preko glave slucajno. 
    Mi se nismo bas naspavali ali nisam imala snage tipkati. 
    Tu je sunce, cini se da cemo i danas u setnju. Steta sto je vikend bio ruzno vrijeme. 
    Pricanje s bebom i ja nekad mislim da je premalo, a isto ne znam sti da pricam stalno... pricam kad god stignem i on se lijepo smije kad pricam. Dok je bila moja mama s nama ta se nije gasila, ja recimo puno manje s njim pricam. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.