. Nije moja picka stroj da samo ajmo idemo deri misko… Ne bi mogla to tako nikad.
Ahahahahahahhahahahahha ludo jedna!!!😂😂😂
Hajahahahah
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mame sta jedete za dorucak i veceru? Ja bih htjela smrsavit, a nikako. Od trudnoce mi je ostalo 7kg ali imam viska i od prije. S tim da sad mi kile stoje isto vec 3 tjedna. Nit se penje nit pada. I kad cujem kako vi mrsavite, bas mi bude zao sto kod mene nema pomaka. Inace imala sam apetit bas veliki a sad 2 dana se malo smanjio, ali jedem sve bas. Jedino izbjegavam cokoladu, a gazirana pica nisam pila vec 3mj.
. Nije moja picka stroj da samo ajmo idemo deri misko… Ne bi mogla to tako nikad.
Ahahahahahahhahahahahha ludo jedna!!!😂😂😂
Hajahahahah
😂😂😂😂😂😂😂
Barbs zaboravih komentirat za kolica...super za kupnju, uzimate sad nova ili? Obavezno slikicu nabaci 😉
Pogledajte moja mlada necakinja sta zeli od sv.Nikole. To djete je tako skromno, totalna suprotnost starijoj.
Joj koja glupa krvava nedjelja.. 😥😥😥
Sveki mi lagano ide na zivce.. ( al mantram stalno da izdrzim do sutra jer ide kuci)
Mala stuca a ona kaze daj joj malo limuna da stane. Ima neke fiks ideje.. podjeli ih pa kaze nece se mjesat..
Napravila je rucak( big deal!) da sam sad za njom pola sata cistila.. kaze ostavi ja cu to, samo da malo odmori... aha,mos mislit.. jedva sam stednjak oribala koliko se zapeklo.. fuj.. onda sam pomela stan, pa me blijedo gledala( trebala sam ipak usisavac upalit!!!)
Al ajd, barem pita svaki put dal moze malu primit..
Violeta-koje skromno dijete.. pa svaka joj cast! Sad mi dodje da joj se kupi svega i svacega!
Barbs- obavezno slika novih kolica! Hoce biti ooooogromi kotaci?? 😆😂
Al nisam pohvatala, zasto kupujete nova?
Violeta-koje skromno dijete.. pa svaka joj cast! Sad mi dodje da joj se kupi svega i svacega!
Daaa ona je za svoj rodendan pozelila samo oreo cokoladu jednu da joj svatko donese. I dobila je hrpu oreo cokoladi i naravno jos poklona. Njoj nista ne treba a kad joj se da, bude sretna, nikad nije negativno komentirala niti jedan poklon. A ima 6godina.
A tvoja sveki hahahah briga te...sutra ide doma. Izdrzat ces.. jaka si 😍😚
Sortiraj odgovore
Najstariji